Proročanstva
+17
Aurora
*~tamarchelo~*
Sirenna *
Daenerys Targaryen
Carrie <3
Beautiful Dangerous
Minnie ♡
MoonGirl
Euphoria
Sookie
Wendy
Anchyly
Amélie.
Superstar
LostSoul
Suzana
Dvojki.<3
21 posters
Page 1 of 1
Proročanstva
Blizi nam se famozna 2o12. :D
Da li verujete u to?
Da li verujete u prorocanstva uopste?
Ima i ono od one baba Vange, mada, po njoj je 3. svetski rat trebao da pocne u novembru prosle godine, tako da je to otipisano. :)
Takodje, da li idete da vam gataju.. Iz pasulja, karti.. Sta ja znam.. :D
Ja volim da gledam u solju sa drugaricama. :P
Ne verujem u to, ali zanimljivo mi je. Verovatno zato sto nemamo pojma da gatamo i onda samo izmisljamo price. xD
Da li verujete u to?
Da li verujete u prorocanstva uopste?
Ima i ono od one baba Vange, mada, po njoj je 3. svetski rat trebao da pocne u novembru prosle godine, tako da je to otipisano. :)
Takodje, da li idete da vam gataju.. Iz pasulja, karti.. Sta ja znam.. :D
Ja volim da gledam u solju sa drugaricama. :P
Ne verujem u to, ali zanimljivo mi je. Verovatno zato sto nemamo pojma da gatamo i onda samo izmisljamo price. xD
Re: Proročanstva
Ne verujem ja u ta prorocanstva. I mislim da cemo mi ljudi jos duuugo da zivimo. Sem ako se ne dogodi neka invazija vanzemaljaca. Ili ako ne udari neki ogromni asteroid u zemlju. Mada nikad se ne zna.. xP
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Malopre videh neku grupu "Smak sveta se blizi! Japan je bio tek pocetak!"
Ko zna.. Mada ne zelim da verujem u to. :)
Ko zna.. Mada ne zelim da verujem u to. :)
Pa ne znam da li verujem u to za 2012... Mislim, toliko stvari se desava. Prvo onaj vulkan, sad zemljotres u Japanu... Ne znam.. Pitali smo nastavnika geografije, a on se samo nasmejao.. Nadam se da nije tacno.. Jos mi se zivi..
Evo ovo sam nasla http://www.karike.com/blog/121253 i nije tako lose.. Msm ima neke logike. Jedno pleme (ne znam tacno koje, valjda Maje) je reklo da ce crni covek vladati svetom (Barak Obama), a da ce se zuti narod prosuti svetom (ili tako nesto) tj. Kinezi. Mozda zvuci smesno, ali po meni je istinito. Mislim, gde god da se okrenes vidis Kineze, a Barak Obama, pa dobro, on ne vlada svetom, ali kontrolise veoma veliku svetsku silu..
Uglavnom verujem u sve to.. I u gledanje u kafu nekad verujem.. Volim takve stvari..
Evo ovo sam nasla http://www.karike.com/blog/121253 i nije tako lose.. Msm ima neke logike. Jedno pleme (ne znam tacno koje, valjda Maje) je reklo da ce crni covek vladati svetom (Barak Obama), a da ce se zuti narod prosuti svetom (ili tako nesto) tj. Kinezi. Mozda zvuci smesno, ali po meni je istinito. Mislim, gde god da se okrenes vidis Kineze, a Barak Obama, pa dobro, on ne vlada svetom, ali kontrolise veoma veliku svetsku silu..
Uglavnom verujem u sve to.. I u gledanje u kafu nekad verujem.. Volim takve stvari..
Iskreno,ne razmisljam previse. Ako se desi,necu znati da se desilo. Zivim i uzivam,da ako se desi,bar mi je zivot imao smisla :)
Superstar- Candy Girl
- Broj poruka : 176
Godina : 28
Ovo sa Smakom svijeta nekako mi je bezveze. Ja mislim da će taj dan mislim da je 21.12.2012, ugl. mislim da će na taj dan biti panika u cijelom svijetu :S
Zato što puno njih vjeruje u to. što se tiče gatanja, ne volim to, ne volim ni one horoskope ni ništa, samo nekad znam pročitat onako bezveze -.-
Zato što puno njih vjeruje u to. što se tiče gatanja, ne volim to, ne volim ni one horoskope ni ništa, samo nekad znam pročitat onako bezveze -.-
hah kad bi moglo to da samo svet odjednom nestane...
naravno da ce jednom da nestane, jer sve ima svoj kraj, ali to ko zna kada ce se desiti. ne moze samo odjednom da nestane, treba da se desavaju neke "stvari" koje bi postepeno "zbrisali" drzave...a to sigurno nece biti za godinu dana.
naravno da ce jednom da nestane, jer sve ima svoj kraj, ali to ko zna kada ce se desiti. ne moze samo odjednom da nestane, treba da se desavaju neke "stvari" koje bi postepeno "zbrisali" drzave...a to sigurno nece biti za godinu dana.
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Godina : 32
Anchyly wrote:hah kad bi moglo to da samo svet odjednom nestane...
Slazem se... ^^
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Ne verujem.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Jedva čekam da prođe ova 2012. pa da se smejem svima kojji su verovali u facu -.-
Jer su toliko preterali da je to nemoguće
Jer su toliko preterali da je to nemoguće
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Ne verujem u smak sveta. -.- Svake godine to pricaju i nista. ;)
A mojoj mami je jednom neki tako gledao u karte (ja msm) i sve je pogodio msm, kao da ce se udati u drugom gradu , da ce imati troje dece, najmladje ce da bude musko, da ce jedna od dve devojcice da se bavi necim sto je vezano za medicinu :O
A mojoj mami je jednom neki tako gledao u karte (ja msm) i sve je pogodio msm, kao da ce se udati u drugom gradu , da ce imati troje dece, najmladje ce da bude musko, da ce jedna od dve devojcice da se bavi necim sto je vezano za medicinu :O
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Mojoj drugarici je nekad zena gledala u kafu,i dosta toga rekla o njoj,i rekla sta je ceka. Kad mi je pricala,zaprepastila sam se.
A za smak sveta,ne verujem,samo sam cula da su valjda Maji ili ko je vec pisao kalendar,tu prestali da pisu,i zato ljudi misle da ce biti smak sveta.
A za smak sveta,ne verujem,samo sam cula da su valjda Maji ili ko je vec pisao kalendar,tu prestali da pisu,i zato ljudi misle da ce biti smak sveta.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Ne verujem u smak sveta,ali ipak ce me biti strah tog dana i jedva cu cekati da prodje xD
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Vjerujem u ljude koji mogu da "predvide" budućnost. Trudim se da vjerujem u smak svijeta jer je čitav svijet van kontrole i ne zaslužujemo više da živimo -.- Bar ne ovako. Ne vjerujem u smak svijeta o kojem se priča, tipa da ćemo se odjednom zbrisati sa planete, ali vjerujem u drastične promjene koje će da uslijede. A te promjene ćemo nazvati smak svijeta :-) Smak svijeta koji poznajemo :-P
Sjećaš li se novembra 2011. kad se pričalo o početku III S. R. između Amerike i ne znam koje zemlje?
Ja ne vjerujem da će se desiti Smak u decembru, al' za svaki slučaj ću da se iživljavam dotad. xD
Ja ne vjerujem da će se desiti Smak u decembru, al' za svaki slučaj ću da se iživljavam dotad. xD
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Godina : 27
Nesto sam citala i zapravo tada pocinje nov ciklus za planetu jer je takav polozaj nase planete/suncevog sistema ili cega vec, poklapa se sa nekim zvezdama ili centrom galaksije pa su zbog toga zapravo prestali da broje od 21. decembra 2012.
Naucnici nisu sigurni sta ce da se desi, ali ne veruju da ce biti smak sveta
Tako nesto. xD
Ne opterecujem se ovime i ne verujem u smak sveta ali mi je interesantno da ponekad nesto procitam.
A III svetski rat nije prorocanstvo, to moze da se desi zbog borbe oko prevlasti i sl. stvari ne zbog prorocanstva xD
Naucnici nisu sigurni sta ce da se desi, ali ne veruju da ce biti smak sveta
Tako nesto. xD
Ne opterecujem se ovime i ne verujem u smak sveta ali mi je interesantno da ponekad nesto procitam.
A III svetski rat nije prorocanstvo, to moze da se desi zbog borbe oko prevlasti i sl. stvari ne zbog prorocanstva xD
Just A! wrote:
Negde sam procitala da su Maje verovale da je 13 baksuzan broj pa zato nisu pisale dalje, a ljudi to sve shvatili pogresno.
Mom dedi je neka zena gledala u dlan i rekla mu je da ce ziveti preko 80 godina, a on je umro sa 69. Tako da ne verujem u to.
NeveLa- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1157
Godina : 26
Ne verujem ni ja.
Do smaka sveta mozda dodje, ali u dalekoj buducnosti kada ljudi uniste svet svojim pokusajima da napredujemo.
III Svetski rat, svakako, jednom.
Do smaka sveta mozda dodje, ali u dalekoj buducnosti kada ljudi uniste svet svojim pokusajima da napredujemo.
III Svetski rat, svakako, jednom.
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Preživesmo. :D
Kikica♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 337
Godina : 26
Page 1 of 1