7th Haven (Sedmo nebo)
+23
Tea <33
Baby C.
Fallen Like The Sky.
Gossip Girl.
*MiMa*97
LostSoul
Jackie
Wendy
♥~Brancica~♥
Ariel
[:Tijana:]
Daenerys Targaryen
Aurora
RuZa
dora_95
*BoOoPy*Bet*
*Nina*
JACIKA 4EVER
ROCKerka
Vanessa
(= Tina =)
rebel
Bloom
27 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
7th Haven (Sedmo nebo)
First topic message reminder :
Sedmo nebo (7th Heaven) je američka televizijska serija, koja se snimala od 1996. do 2007. godine. Prvo prikazivanje imala je 26. avgusta 1996. na televiziji The WB, a poslednje 13. maja 2007. na televiziji The CW. Sedmo nebo je najgledanija i najduža serija koju je The WB ikada prikazivala.
Serija je dobila ime po sedam članova porodice Kemden, a kasnije se po sedmoro dece Kemdenovih. Serija prati život porodice Kemden u gradiću Glenouk, Kalifornija, SAD. Prečasni Erik Kemden radi kao sveštenik u crkvi u Glenouku. Oženjen je Eni, i oni imaju sedmoro dece - Meta, Meri, Lusi, Sajmona, Ruti i blizance Sema i Dejvida, koju odgajaju u protestantskom duhu. Serija se trudi da prikaže moralne vrednosti života, i svaka epizoda nosi neku određenu pouku. Sedmo nebo takođe prikazuje razne probleme društva i ljudi. Serija je takođe vrlo realna, što pokazuje činjenica i da Kemdenovi ponekad imaju porodičnih i finansijskih problema.
Sedmo nebo (7th Heaven) je američka televizijska serija, koja se snimala od 1996. do 2007. godine. Prvo prikazivanje imala je 26. avgusta 1996. na televiziji The WB, a poslednje 13. maja 2007. na televiziji The CW. Sedmo nebo je najgledanija i najduža serija koju je The WB ikada prikazivala.
Serija je dobila ime po sedam članova porodice Kemden, a kasnije se po sedmoro dece Kemdenovih. Serija prati život porodice Kemden u gradiću Glenouk, Kalifornija, SAD. Prečasni Erik Kemden radi kao sveštenik u crkvi u Glenouku. Oženjen je Eni, i oni imaju sedmoro dece - Meta, Meri, Lusi, Sajmona, Ruti i blizance Sema i Dejvida, koju odgajaju u protestantskom duhu. Serija se trudi da prikaže moralne vrednosti života, i svaka epizoda nosi neku određenu pouku. Sedmo nebo takođe prikazuje razne probleme društva i ljudi. Serija je takođe vrlo realna, što pokazuje činjenica i da Kemdenovi ponekad imaju porodičnih i finansijskih problema.
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: 7th Haven (Sedmo nebo)
Meni su omiljeni likowi Simon,Matt,Mary & Lucy...I ona mala Ruty je simpa...hehe...Ma super su,nema shta...
@Bloom nikada ne bih ni obratila paznju na Lucy i njene ochi da nisam prochitala onaj twoj post,bash cu obratiti paznju kad budem gledala..LoL...Je l` se serija prikazuje i wikendom ili samo radnim danima???
@Bloom nikada ne bih ni obratila paznju na Lucy i njene ochi da nisam prochitala onaj twoj post,bash cu obratiti paznju kad budem gledala..LoL...Je l` se serija prikazuje i wikendom ili samo radnim danima???
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
*Nina* wrote:
...Je l` se serija prikazuje i wikendom ili samo radnim danima???
Ranije se prikazivala vikendom, a sada se prikazuje samo radnim danima....
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Godina : 31
Ja gledam nekad uvece(00) dobra je serija...
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
JA OBOZAVAM ovu seriju.....redovno je pratim......LUSy se udala...ima vec epizoda i epizoda....OBOZAVAM je
RuZa- Candy Girl
- Broj poruka : 225
xexe... lus ce uskoro da rodi... mwa, neshto me sajmon podseca na mene... mis'im uvek imaju probleme sa njim... =/
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Obozavala sam tu seriju i redovno sam je pratila... sada sam i malo pozaboravljala kako se zovu ali im likove pamtim... ne gledam je vise...
Lusi se vec porodila.......bebica je preslatka...a i Ruty je imala prvi DEJT....
RuZa- Candy Girl
- Broj poruka : 225
Pogledala sam 1 epizodu i cini mi se da je ok,dalje nisam gledala.....
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
meni je bez veze sto su snimili mnooooogo epizoda...
ja kada sam gledala jedna je imala 5-6 godina a sada ima 20 god...
ja kada sam gledala jedna je imala 5-6 godina a sada ima 20 god...
Moja omiljena americka serija...Extra je :)
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
Ja sam je gledala dok se prikazivala...Serija je fantasticna...Omiljena mi je Ruti...Sad skidam epizode sa neta,pa cu opet da gledam....
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
gledala sam dawno,nisam je ni tada mnogo wolela..sada mi je smor :)
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Serija je extra.. Pre sam je malo gledala a sad sam pocela da skidam sve sezone.. Stigla sam to trece i stvarnooo mi se svidja.. :))
Fenomenalna serija,steta sto se vise ne prikazuje
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Serija je suuper...sad nema nigde da se nadje...
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Tixy^^ wrote:Serija je suuper...sad nema nigde da se nadje...
Imas preko torenta sve sezone da skines...
Odlican je serijaa...ja i dalje pratim :) na netu :)
Baby C.- Sweet Girl
- Broj poruka : 510
Gledala sam je ranije. Simpatična serija. (:
Chocolina.- Boom Baby
- Broj poruka : 1800
Baš sam je volela. ^^chocolina ♕. wrote:Gledala sam je ranije. Simpatična serija. (:
People_Are_Shit- Candy Girl
- Broj poruka : 140
Gledala sam,dobra serija :)
samo što sam mjesec - gledala, mjesec nisam,pa me nisu mogli smoriti :D
samo što sam mjesec - gledala, mjesec nisam,pa me nisu mogli smoriti :D
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 3