How I Met Your Mother (Kako sam upoznao vašu majku)
+28
~*MiniMuffin*~
Lady Halliwell
Half as pretty
Sirenna *
* Diamond *
Katherine Pierce
IzzieM
Hellcat
Polly Samson
Beautiful Dangerous
Scarlett O'hara
Monster Child !
*MiMa*97
MoonGirl
Jelena13
Daenerys Targaryen
Anchyly
Praslin<3
Aurora
Amélie.
Chocolina.
Dvojki.<3
Fallen Like The Sky.
Girl4ever
Gossip Girl.
LostSoul
Bloody.Mary
Sookie
32 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
How I Met Your Mother (Kako sam upoznao vašu majku)
First topic message reminder :
Komedija o Tedu, uspešnom gradskom arhitekti u svojim kasnim dvadesetim koji je opsednut pronalaženjem svoje srodne duše. Ted živi sa svojim najbližim prijateljima, mladim advokatom i skakutavom vaspitačicom u vrtiću koji su vereni. Svako od njih deluje kao Tedov savetnik i rame za plakanje kad je u pitanju ljubav. Tedov drugi dobar prijatelj je dosetljivi ženskaroš kojeg upoznaje u baru u kojem izlazi, a on voli da mu daje cinične savete o ženama. U svakoj epizodi, impulsivnog i smotanog Teda uče i zezaju njegovi prijatelji dok on sa jedne ljubavne avanture preskače na sledeću kako bi pronašao ženu svojih snova. Koristeći aparat za ramove Ted prebrojava svoju epizodu svojoj deci, a format jedna duga priča - "Kako sam upoznao vašu majku".
Komedija o Tedu, uspešnom gradskom arhitekti u svojim kasnim dvadesetim koji je opsednut pronalaženjem svoje srodne duše. Ted živi sa svojim najbližim prijateljima, mladim advokatom i skakutavom vaspitačicom u vrtiću koji su vereni. Svako od njih deluje kao Tedov savetnik i rame za plakanje kad je u pitanju ljubav. Tedov drugi dobar prijatelj je dosetljivi ženskaroš kojeg upoznaje u baru u kojem izlazi, a on voli da mu daje cinične savete o ženama. U svakoj epizodi, impulsivnog i smotanog Teda uče i zezaju njegovi prijatelji dok on sa jedne ljubavne avanture preskače na sledeću kako bi pronašao ženu svojih snova. Koristeći aparat za ramove Ted prebrojava svoju epizodu svojoj deci, a format jedna duga priča - "Kako sam upoznao vašu majku".
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Re: How I Met Your Mother (Kako sam upoznao vašu majku)
Praslin<3 wrote:Aurora wrote:
Jedva cekam da skinem pa da gledam sve lepo od pocetka :)
Preko čega skidaš?:)
Ted & Robin <3
MA na Torrentu cu da nadjem :)
Meni Ted i Robin bas nisu jedno za drugo xD
Ja sam za Barnija i Robin, ali mislim da nece biti zajedno, iako su savrseni jedno za drugo.
Jedva cekam 13. epizoduu :D
Jedva cekam 13. epizoduu :D
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Jel se zna ko je njegova žena ?! Kraljevi , najboljiiii su , obožavam ihh...
Barney is Legen ... wait for it... DARY! <3
Barney is Legen ... wait for it... DARY! <3
Monster Child !- Cool Girl
- Broj poruka : 670
Godina : 26
Ja bih isto da Barney i Robin budu zajedno :D Ali stvarno ne znam kako će sve to ispasti jer sam negdje prije čitala da će imati i 8. i 9. sezonu. -.-
Mislim meni super zato što pratim sve epizode ali opet nikad nećemo saznat istinu xD
Mislim meni super zato što pratim sve epizode ali opet nikad nećemo saznat istinu xD
Joj ja sam tek počela da pratim... Serija mi je super, a još zato što je misteriozna... Jeste da ima baš puno sezona, i dok to sve odgledam ko zna kad će to biti, al' nema veze...
Barni mi je najsmješniji definitivno.
Barni mi je najsmješniji definitivno.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Eh kad se sjetim kraja prve sezone, kad sam kontala da ćemo u poslednjoj epizodi otkriti ko je "mama"
Ne znam koja je to sezona kad u zadnjoj epizodi Barnija udari auto i završi u bolnici, a za vrijeme nesreće mu svi oni prolaze kroz glavu, a Robin najviše..
Tad sam ja skontala da će Robin na kraju najvjerovatnije završiti sa Barnijem, ma koliko ja želila da bude sa Tedom xD
I ne znam gdje da je nađem od početka :S
Tad sam ja skontala da će Robin na kraju najvjerovatnije završiti sa Barnijem, ma koliko ja želila da bude sa Tedom xD
I ne znam gdje da je nađem od početka :S
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Pa u prvoj epizodi 1. sezone na kraju serije Ted govori svojoj djeci i tako sam upoznao Robin ženu ujaka Barnija , tako da valjda će ona ostati sa njim ili se nešto još zakomplikuje.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Ja sam jedina osoba u mom drustvu koja ne gleda ovo xD I rekli su mi da moram da pocnem,ii htela sam ali uvek nadjem nesto prece da radim xD
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Našla sam sa prevodom sve sezone
Praslin<3- Kate Beckett
Daj link... :)
Scarlett O'hara- Admin
http://www.vojvodinanet.com/publ/strane_serije/how_i_met_your_mother/49
Izvol'te :)
Al' se moraš registrovati da bi gledala, tako sam i ja :)
Izvol'te :)
Al' se moraš registrovati da bi gledala, tako sam i ja :)
Praslin<3- Kate Beckett
Registrovaću se :D
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Jel itko gledao zadnju? Ja sam ju sad pogledala i predobra je. Jednostavno volim svaku njihovu epizodu :)
Ja tek gledam 2. sezonu, dok pregledam svih sedam, proći će vječnost. :)
I obožavam Marshalla možda mi je čak više cool od Barnije, on i Lily su tako ludi, oh ne mogu da se odlučim. :D Znam samo da me Ted onako nervira ponekad, i mislim da su Robin i Barni savršeni jedno za drugo
I obožavam Marshalla možda mi je čak više cool od Barnije, on i Lily su tako ludi, oh ne mogu da se odlučim. :D Znam samo da me Ted onako nervira ponekad, i mislim da su Robin i Barni savršeni jedno za drugo
Scarlett O'hara- Admin
Ja sam neke epizode pozaboravljala ali su mi neke ostale u pamčenju :D
Meni je Barney predobar. :D I Lily od cura. :D
Meni je Barney predobar. :D I Lily od cura. :D
Mislim da sam odgledala sve epizode. :')
Omiljeni su mi Barney and Robin. Ali volim i Teda.
Nekako su mi Robin i Ted jedno za drugo, a u isto vreme su mi i Robin i Barney savršeni jedno za drugo. xD
Svi su mi u redu. Svako na svoj način.
Mnogo je dobra serija. Odavno nisam gledala bolju.
Omiljeni su mi Barney and Robin. Ali volim i Teda.
Nekako su mi Robin i Ted jedno za drugo, a u isto vreme su mi i Robin i Barney savršeni jedno za drugo. xD
Svi su mi u redu. Svako na svoj način.
Mnogo je dobra serija. Odavno nisam gledala bolju.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Kul je serija i nerviraju me ljudi koji kažu da nije smiješna, a gledaju kad uhvate na tv-u
Ja sam dakle doslovno svaku epizodu odgledala na zimskom raspustu, i sad jedva čekam 15. epizodu sedme sezone. xD Predobra mi je ova nova sezona.
Nadam se da će Barney i Robin biti skupa, njih dvoje su mi najdraži (kao što možete vidjeti hahaha :D). Ali definitivno najbolja epizoda mi je ona kad Ted upozna onu curu online, Blah Blah hahahahaha. XD
Nadam se da će Barney i Robin biti skupa, njih dvoje su mi najdraži (kao što možete vidjeti hahaha :D). Ali definitivno najbolja epizoda mi je ona kad Ted upozna onu curu online, Blah Blah hahahahaha. XD
IzzieM- Candy Girl
- Broj poruka : 27
Gledala sam neki dan ovu tadnju što je izašla. Predobra je. :D
Ja je volim ali ne znam gdje da je gledam
Katherine Pierce- Candy Girl
- Broj poruka : 3
Godina : 31
Imaš link za online gledanje na predhodnoje strani.
Scarlett O'hara- Admin
Ja moram da pišem post za postom.
Ovako, pošto na vojvodina.net radi samo 7 sezona, a 4, 5 i 6 neće nešto, da li bi neko bio ljubazan samo da mi ukratko objasni šta se izdešavalo u ove 3 sezone?Jesi to Barni i Robin bili zajedno? I ko je Teda ostavio pred oltarom?
Pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz.....................
Ovako, pošto na vojvodina.net radi samo 7 sezona, a 4, 5 i 6 neće nešto, da li bi neko bio ljubazan samo da mi ukratko objasni šta se izdešavalo u ove 3 sezone?Jesi to Barni i Robin bili zajedno? I ko je Teda ostavio pred oltarom?
Pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz, pliz.....................
Scarlett O'hara- Admin
Bili su zajedno,a Teda je pred oltarom ostavila Stela...eto to što si pitala...ostalog i ne mogu da se setim :3
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 4