Torrent
+13
Gossip Girl.
Aurora
AbsoluteDance
IvaChii
Scarlett O'hara
DarkAngel
sundjer bob :)
LostSoul
Angie:)
Suzana
Sookie
alexxD
Fallen Like The Sky.
17 posters
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Torrent
Ja ga koristim...vecinom filmove skidam :)
alexxD- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Godina : 28
Koristim cesto.Imam µTorrent a i BitComet.Skidam filmove i serije.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Koristim ga. Obicno skidam filmove i serije preko njega. Nekoliko puta sam i neke albume skinula.
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Sve skidam sa njega pa cak i nase filmove,sjajan je ^^
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Koristim ga za skidanje filmova.. Ali u poslednje vreme nesto ne skidam, tako daaa... Skidam preko thepiratebay.org...
koristim ga za skidanje filmova, i bas brzo skida :))
sundjer bob :)- Candy Girl
- Broj poruka : 238
Godina : 29
Pre mi je bio srnj i sporo mi je skidao sad ne mogu zivot da zamislim bez njega i sve zivo skidam xD
Anche97 wrote:Koristim ga za skidanje filmova.. Ali u poslednje vreme nesto ne skidam, tako daaa... Skidam preko thepiratebay.org...
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
U poslednje vrijeme skida serije i filmove mnogo brže, tako da ga baš koristim... :)Fallen Like The Sky. wrote:Pre mi je bio srnj i sporo mi je skidao sad ne mogu zivot da zamislim bez njega i sve zivo skidam xD
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Sve sto mi treba skidam sa torenta ..Prednost je da na nema sta nema na torent sajtovima a manA je da ne mozete da skinete neki fajl ukoliko je broj p veci od broja s
AbsoluteDance- Candy Girl
- Broj poruka : 33
Godina : 31
OnlyBoyInTheWorld wrote:Sve sto mi treba skidam sa torenta ..Prednost je da na nema sta nema na torent sajtovima a manA je da ne mozete da skinete neki fajl ukoliko je broj p veci od broja s
Nije tacno da ne mozes da skines. Mozes. Samo ce se mnoooogo duze skidati.
E nema sta nema, ali kad ja nadjem neki bend deseti, naravno da nema, ona je i rapishare cak dobar XD
@Anche97: To traje, i traje, i traje, i traje sto ti je isto kao i da ne skidas uopste :D
Anche97 wrote:OnlyBoyInTheWorld wrote:Sve sto mi treba skidam sa torenta ..Prednost je da na nema sta nema na torent sajtovima a manA je da ne mozete da skinete neki fajl ukoliko je broj p veci od broja s
Pa ti onda skidaj kada moze
AbsoluteDance- Candy Girl
- Broj poruka : 33
Godina : 31
DontFuckingTellMeWhatToDo wrote:Anche97 wrote:OnlyBoyInTheWorld wrote:Sve sto mi treba skidam sa torenta ..Prednost je da na nema sta nema na torent sajtovima a manA je da ne mozete da skinete neki fajl ukoliko je broj p veci od broja s
Pa ti onda skidaj kada moze
Pa ja pokusavam naci one koji ce mi se brzo skinuti... A ako bas moram, uzmem te spore..
koristim skoro svakodnevno:)
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Sta se desava?
Kada hocu nesto da skinem i odem sa torrenta na Pirate bay nema ono 'torrent download' nego samo 'magnet link'? O.o
Kada hocu nesto da skinem i odem sa torrenta na Pirate bay nema ono 'torrent download' nego samo 'magnet link'? O.o
>>DarkAngel<< wrote:Sta se desava?
Klikneš na GET THIS TORRENT i skineš. xD
Nisam mislila na to. xD
Sada ima GET THIS TORRENT a pre je bilo samo 'magnet link' pa me je kada kliknem povezivao sa nekim programima za skidanje. Ovo sada je ok. :D
Sada ima GET THIS TORRENT a pre je bilo samo 'magnet link' pa me je kada kliknem povezivao sa nekim programima za skidanje. Ovo sada je ok. :D
Page 1 of 2 • 1, 2