Koji muzički žanr ne podnosite?
+44
Tamara ♥
mrs. sunshine
Half as pretty
SlytherinGirl
NathalieBazinga
tammy96
Sirenna *
Tie and Up.
* Diamond *
♪Last One♪
Lea-Nikki
mali loliša
Scarlett O'hara
dead silence.
Saška
..Anja..
Girl:*
LostSoul
MoonGirl
Sarah Lago
tictac
Minnie ♡
Little Alien
Tijana Jupi
Carrie<3
Daenerys Targaryen
*MiMa*97
Sookie
Emily the strange
Crni Leptir <3
Gossip Girl.
Angel_Of_Death
Dvojki.<3
Lollobrigida
Natalija =)
*Little_♥_Princess*
...Mi.Mi...
Amélie.
Aurora
DarkAngel
Anchyly
Bloody.Mary
Fallen Like The Sky.
Suzana
48 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Koji muzički žanr ne podnosite?
First topic message reminder :
Pa ovde brbljaljte o tome koju vrstu mjuze ne podnosite, odnosno za koji zanr mislite da bi bilo bolje da nikad nije ni postojao. Ja iskreno nijedan muzicki zanr ne bih zauvek izbrisala iz istorije. Osim mozda turbo folka. Old school narodnjaci mi ne smetaju. A sad ima mnogo ljudi koji ne podnose (lupam) gangsta rap ili bilo koju vrstu hip hopa ili mozda death metal itd... Izvol'te diskriminisite muzicke zanrove kol'ko 'ocete ovde. A zapravo mozete diskriminisati i hejtovati odredjene pevace, bendove i tako to...
Pa ovde brbljaljte o tome koju vrstu mjuze ne podnosite, odnosno za koji zanr mislite da bi bilo bolje da nikad nije ni postojao. Ja iskreno nijedan muzicki zanr ne bih zauvek izbrisala iz istorije. Osim mozda turbo folka. Old school narodnjaci mi ne smetaju. A sad ima mnogo ljudi koji ne podnose (lupam) gangsta rap ili bilo koju vrstu hip hopa ili mozda death metal itd... Izvol'te diskriminisite muzicke zanrove kol'ko 'ocete ovde. A zapravo mozete diskriminisati i hejtovati odredjene pevace, bendove i tako to...
Last edited by Suzana on Fri 3 Feb 2012 - 20:05; edited 1 time in total
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Re: Koji muzički žanr ne podnosite?
Turbo folk, thrash metal i Eurovision cheesy pop tipa Kalomira, Eleftheria, Ivi Adamou, Sakis, Eric Saade itd.
-Turbo folk. Znaci, ne mogu ih smisliti. Trebalo bi spaliti Grand, po mom iskrenom misljenju. :D
-R'n'B. Ali ovaj domaci r'n'b (a mozda i strani xD). Elitni sporeti, Cvija, Rasta.. -.-
-Pop, domaci. MRZIIIIM. Ne volim ni strani, ali ovaj domaci koji se od Turbo folka razlikuje samo po tome sto ga ne svrstavaju u Turbo folk, ne mogu organski. -.-
-R'n'B. Ali ovaj domaci r'n'b (a mozda i strani xD). Elitni sporeti, Cvija, Rasta.. -.-
-Pop, domaci. MRZIIIIM. Ne volim ni strani, ali ovaj domaci koji se od Turbo folka razlikuje samo po tome sto ga ne svrstavaju u Turbo folk, ne mogu organski. -.-
SlytherinGirl- Candy Girl
- Broj poruka : 272
Godina : 29
Metal +
SlytherinGirl wrote:-Turbo folk. Znaci, ne mogu ih smisliti. Trebalo bi spaliti Grand, po mom iskrenom misljenju. :D
-R'n'B. Ali ovaj domaci r'n'b (a mozda i strani ). Elitni sporeti, Cvija, Rasta.. -.-
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Godina : 28
Metal, rok i te glupostii. Jezim se od toga, fuj.
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
* Diamond * wrote:Žešće narodnjačine i folk.
Ispirajući tehno, u negativnom smislu.
Pojedine POP gluposti, snimiti pesmu samo da bi je imali i bili 'popularni'.
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Godina : 29
Teen pop, srpski rep (mislim na one izvođače što jebu puške i razbijaju muda) i Karleušu Kerušu -.-
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
Turbo folk i srpski rep. Kad vidim Jelenu Karleušu i grandovce kosa mi se digne na glavi :3
Iva000- Candy Girl
- Broj poruka : 273
LostSoul wrote:Volim sve žanrove, samo ne volim neke pojedince koji su u tim žanrovima.
To.
Forever. <3- Sweet Girl
- Belive in drems, belive in love.
Broj poruka : 340
Godina : 26
Ma ja volim sve, osim black i death metala.
what is wrong with you peopleee
mrs. sunshine wrote:Metal, rok i te glupostii. Jezim se od toga, fuj.
Wonderstruck wrote:Ma ja volim sve, osim black i death metala.mrs. sunshine wrote:Metal, rok i te glupostii. Jezim se od toga, fuj.
Također, i ne volim cajke, ono Karleuša, Lepa Brena itd. -.-
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3