Stripovi
+13
Lizzy
Carrie<3
ANG!E
Taylor K. Cobain
Praslin<3
Kate.Fenett
Dvojki.<3
Fallen Like The Sky.
Mother of dragons
Tea <33
ღTodyy-AngeLღ
Angie:)
Suzana
17 posters
Page 1 of 1
Stripovi
Valjda ovo spada u knjizevnost (ako ne spada, slobodno premestite temu). :P
Pa, je l' citate neke stripove? Nije vazno da l' su crno-beli, u boji, Italijanski, Francuski, Americki, Japanski (mange) itd. lol! Sam' da su stripovi. :P
Ja samo Dilan Doga citam... I obozavam ga. :P Citala sam pre i Mister No-a.. Smorio me je. Dok sam bila manja kupovala sam neki hrvatski Tom i Dzeri. xD I neke stare Mikijeve zabavnike koje su moja sestra i keva kupovale sam isto volela. Nameravam da pocnem da citam mange (na net-u), al' verovatno necu zato sto ima tol'ko drugih tricarija koje radim na net-u da nemam vremena i za to. xP I ne pada mi na pamet da kupujem mange. Skupe su brate. Nije ni Dilan Dog jeftin, al' ajd' sad. :P
Pa, je l' citate neke stripove? Nije vazno da l' su crno-beli, u boji, Italijanski, Francuski, Americki, Japanski (mange) itd. lol! Sam' da su stripovi. :P
Ja samo Dilan Doga citam... I obozavam ga. :P Citala sam pre i Mister No-a.. Smorio me je. Dok sam bila manja kupovala sam neki hrvatski Tom i Dzeri. xD I neke stare Mikijeve zabavnike koje su moja sestra i keva kupovale sam isto volela. Nameravam da pocnem da citam mange (na net-u), al' verovatno necu zato sto ima tol'ko drugih tricarija koje radim na net-u da nemam vremena i za to. xP I ne pada mi na pamet da kupujem mange. Skupe su brate. Nije ni Dilan Dog jeftin, al' ajd' sad. :P
Last edited by Suzana on Thu 31 Mar 2011 - 18:29; edited 3 times in total
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Re: Stripovi
Procitala sam jedan manga...ovako su ok ali ne citam (:
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
pa ok su procitam tamo koji strip,ali ne bas cesto..
ღTodyy-AngeLღ- Candy Girl
- Broj poruka : 59
Godina : 31
Ja od stripova samo citam mange (japanske stripove). Njih obozavam. Jedno vreme su imali da se kupuju kod nas. Citam ih na netu, kada mi je dosadno.
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Godina : 29
citala sam Alan Forda i Stripoteku kad sam bila bas mala,....xD
Mother of dragons- Candy Girl
- Broj poruka : 38
Godina : 26
Čitala sam Alana Forda i neke na koje slučajno naletim (o Garfildu i Snupiju, čini mi se xD).
Inače ne čitam ih baš često.
Inače ne čitam ih baš često.
Kate.Fenett- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 4267
Nisam čitala,možda jedan-dva,mnogo više volim knjige...
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Navučena sam na Lazarus Ledda i Dylan Doga. Savršeni su.
Taylor K. Cobain- Candy Girl
- Broj poruka : 30
moj drug ih donosi u skoli pa kad mi je dosadno na casu uzmem mu i citama...xD
ANG!E- Candy Girl
- Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Saturday and Sunday With us You know what we say Party everyday
Broj poruka : 185
Godina : 29
Location : Ljubav je nas lavirint u kojem se ne snalazimoo… :( <3
Skinula sam neki program za neta u kome se mogu citati stripovi, tako da cu se baciti na posao, sad citam Ghost World.
Comical, ovi koje sam skidala stripovi su u cbr formatu, ne znam koje jos formate ocitava.
Pa..procitlala sam 2 ili 3 stripa ali mi se nisu svideli a bas nesto ni ne gotivim stripove :)))
Carrie<3- Candy Girl
- Broj poruka : 13
Bila sam dugo "naložena" na Dylan Doga pored brata. (da ja sam bila muško kad sam bila mala, inače ). Nas dvoje smo obožavali kad nam rođaci iz Hravtske kupe stip, jer tada nije bio u Srbiji.
Sad je Marčelo urednik stripa, pa sam baš htela da čitam. I nikako. :D Sumnjam da bi mi bilo interesantno sada, mada ko zna. :)
Sad je Marčelo urednik stripa, pa sam baš htela da čitam. I nikako. :D Sumnjam da bi mi bilo interesantno sada, mada ko zna. :)
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
I ja sam citala Dizni dtripove kao mala.
A u srednjoj sam procitala nekoliko mangi.
Ne volim stripove nesto previse.
A u srednjoj sam procitala nekoliko mangi.
Ne volim stripove nesto previse.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Ne bih imala ništa protiv da pročitam barem nekoliko stripova ali nikad nisam došla u priliku da na primjer pozajmim od nekoga, a kad je u pitanju kupovina uvijek ću bez razmišljanja odabrati knjigu.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Verovatno imas u biblioteci :)
Drugarica je citala neki ili neke stripove na kojima je radio Nil Gejmen, ona je bila odusevljena.
Ako nekog interesuje neka istrazi xD
Drugarica je citala neki ili neke stripove na kojima je radio Nil Gejmen, ona je bila odusevljena.
Ako nekog interesuje neka istrazi xD
Page 1 of 1