He's Just Not That Into You (Ti ga prosto ne zanimaš)
+9
Amélie.
LostSoul
Gossip Girl.
providna_duga
IvaChii
Dvojki.<3
Flower_Grown_Wild
Sookie
Bloody.Mary
13 posters
Page 1 of 1
He's Just Not That Into You (Ti ga prosto ne zanimaš)
Film je zasnovan na bestseleru Grega Berenta i Liz Tučilo iz ekipe autora serije "Seks i grad". Priča smeštena u Baltimor, sastavljena od isprepletanih radnji, bavi se izazovima iščitavanja ili grešaka u iščitavanju ljudskog ponašanja. Dženifer Koneli glumi ženu zaglavljenu u lošem braku s likom kojeg tumači Bredli Kuper. Za to vreme, Kevin Konoli je čovek koji juri ženu koja ima aferu sa Kuperom. Gudvinova je mlada žena opsednuta likom Kevina Konolija, koja pokušava da namesti slučajne susrete s njim samo da bi naletela na njegovog prijatelja, kojeg glumi Long i koji s njom počinje eksperiment tipa "Moja draga dama". Barimorova glumi ženu koja je večito zbunjena zbog izlazaka s momcima, sada više nego ikad, u kulturi koja je više opsednuta tehnologijom nego realnim kontaktom među ljudima.
To je film o grupi međusobno povezanih mladih ljudi iz Baltimora koji lutaju kroz svoje različite veze od plićaka zabavljanja do dubokih mutnih voda bračnog života, pokušavajući da protumače znake suprotnog pola i nadajući se da će biti izuzeci u pravilu koje nema izuzetaka.
mislim da ovaj film treba da odgleda svaka devojka
posle ovog filma, drugachije gledam na neke stvari
evo ako hocete da ga pogledate online: http://megashare.info/watch-hes-just-not-that-into-you-online-TVRZdw
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Re: He's Just Not That Into You (Ti ga prosto ne zanimaš)
Odlican je, svidja mi se .
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Gledala sam ga jos odavno... odlican je!!! U tom filmu sam se zaljubila u Bredley Cooper-a
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
Godina : 31
Pogledaću ga posle, sigurno je super kad ga svi hvalite :)
providna_duga- Cool Girl
- Yey!
Broj poruka : 619
Godina : 25
Gledala saaam,film je fantasticaaan.
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Nije los.. Mada je u nekim delovima, prevelika drama za moj ukus (ako tako nesto uopste postoji :D )..
Gledala sam, film mi je poprilično simpatičan... Sviđa mi se...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Danas sam ga bas gledala, super je.
I definitivno nosi poruku koju treba moje drugarice da saznaju - Da zeli da te zove, zvao bi te i ne, nije ga zgazio voz, niti ne moze da dise koliko uci, niti mu je izasla bubuljica od koje ga je sramota vec dva meseca a i ta nova devojka, to mu nije samo igracka za setnju.
I definitivno nosi poruku koju treba moje drugarice da saznaju - Da zeli da te zove, zvao bi te i ne, nije ga zgazio voz, niti ne moze da dise koliko uci, niti mu je izasla bubuljica od koje ga je sramota vec dva meseca a i ta nova devojka, to mu nije samo igracka za setnju.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
gledala sam da davno, čak mislim da sam preko foruma saznala za njega
Nije loš, koliko se sećam, mada ništa posebno
Nije loš, koliko se sećam, mada ništa posebno
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Page 1 of 1