Omraženi emovci
+17
Natalija =)
Suzana
LostSoul
Lollobrigida
*Little_♥_Princess*
Sookie
dora_95
Kate.Fenett
Gossip Girl.
DarkAngel
IvaChii
Wendy
Angie:)
marija ^^
Bloody.Mary
Tea <33
Emily the strange
21 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Omraženi emovci
First topic message reminder :
ne znam da li je tako kod vas, ali u mom gradu,ko god fura emo fazon veoma je omrazen pa zato emovaca u boru i nema mnogo. jedan ciganin iz skole pored moje je emos i stalno mu dobacuju,vredjaju ga itd...inace emovci cesto bivaju tuceni i odbacivani od drustva. ja mislim da to nije zbog odece, vec zbog ogavnog samopovredjivanja koje cesto prati emo fazon...
meni se iskreno ne svidja taj stil oblacenja ali zanima me sta vi mislite o tome....
ako tema treba da bude otvorena negde drugde izvinjavam se, nisam znala gde da je otvorim...
ne znam da li je tako kod vas, ali u mom gradu,ko god fura emo fazon veoma je omrazen pa zato emovaca u boru i nema mnogo. jedan ciganin iz skole pored moje je emos i stalno mu dobacuju,vredjaju ga itd...inace emovci cesto bivaju tuceni i odbacivani od drustva. ja mislim da to nije zbog odece, vec zbog ogavnog samopovredjivanja koje cesto prati emo fazon...
meni se iskreno ne svidja taj stil oblacenja ali zanima me sta vi mislite o tome....
ako tema treba da bude otvorena negde drugde izvinjavam se, nisam znala gde da je otvorim...
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Re: Omraženi emovci
ovaka...oni su ljudi kao i mi...ljudi ko ljudi...ne mrzim ihh...cak mi se dopada njihov stil....malo mi je glupo sto emosi nisu prihvaceni u drustvu...sta to njima hvali...ja se druzim s nekim emosima i to su bas kull momci...i ne seckaju se...msm ne mora znaciti da su to emosi ti koji se seckaju...to su za mene frikovi...i msm da malo ljudi zna sta zapravo znaci to -EMO-
Renesmee- Candy Girl
- Broj poruka : 131
Godina : 30
Re: Omraženi emovci
Ja ne znam ni jednog ali sam ranije htjela da počnem da se oblačim tako jer sam se već ponašala, ali kasnije me je prošlo. Nemam ništa protiv njih, a ako se nekome ne sviđa to što rade ne znači da treba da ih ubijemo. lol wuut
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Godina : 27
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2