Nicki Minaj
+32
Queeny
Half as pretty
weareinfinite.
Lollobrigida
I love life:)
Sirenna *
Hellcat
Sookie
♪Last One♪
Lea-Nikki
Emily the strange
Best. <3
Petar Pan
Daenerys Targaryen
Forever young ♥.
Dream...<3
Polly Samson
Fallen Like The Sky.
DarkAngel
Minnie ♡
|Evanna|
Scarlett O'hara
Praslin<3
MoonGirl
AnavisFe
Gossip Girl.
His Porcelain Doll
AmeriicanGirl
Amélie.
Aurora
Angie:)
Bloody.Mary
36 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Nicki Minaj
First topic message reminder :
Onika Tanja Maraž (engl. Onika Tanya Maraj, San Fernando, Trinidad i Tobago, 1984) poznatija pod imenom Niki Minaž (engl. Niki Minaj) je američka rep pevačica. Avgusta 2009. godine potpisala je ugovor sa muzičkom izdavačkom kućom Jang Mani koja je 23. novembra 2010. objavila njen prvi studijski album pod nazivom Pink Friday.
Onika Tanja Maraž (engl. Onika Tanya Maraj, San Fernando, Trinidad i Tobago, 1984) poznatija pod imenom Niki Minaž (engl. Niki Minaj) je američka rep pevačica. Avgusta 2009. godine potpisala je ugovor sa muzičkom izdavačkom kućom Jang Mani koja je 23. novembra 2010. objavila njen prvi studijski album pod nazivom Pink Friday.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Re: Nicki Minaj
Neke pesme su mi bas gotivne,a neke potpuno ne.
Tako i ona. Na momente je obozavam,a na momente samo pomislim bitch please,preterala si.
Tako i ona. Na momente je obozavam,a na momente samo pomislim bitch please,preterala si.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Nemam neko mišljenje o njoj. '' Turn me on'' i '' Starships'' su jedine pesme koje mi se svidjaju.
Forever. <3- Sweet Girl
- Belive in drems, belive in love.
Broj poruka : 340
Godina : 26
Forever. <3 wrote:Nemam neko mišljenje o njoj. '' Turn me on'' i '' Starships'' su jedine pesme koje mi se svidjaju.
Iva000- Candy Girl
- Broj poruka : 273
Godina : 27
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3