The Big Bang Theory (Štreberi)
+19
* Diamond *
Polly Samson
IzzieM
Hellcat
Ariel
*MiMa*97
bloodsucker
Wendy
BoksshaLilith
Scarlett O'hara
LostSoul
Praslin<3
Chocolina.
Gossip Girl.
Puppy^^
Aurora
Amélie.
Fallen Like The Sky.
Sookie
23 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
The Big Bang Theory (Štreberi)
First topic message reminder :
Priča prati doživljaje 4 prijatelja koji se bave naukom i rade kao teoretičari/predavači u istraživačkom centru pri jednom univerzitetu. Leonard i Sheldon žive zajedno u stanu u zgradi u koju se doseljava zgodna plavuša (Penny) koju nauka ne interesuje baš preterano, ali uspeva da ih sve osvoji svojom različitošću od svih njih. Howard je konstruktor spravica za space-shuttle-ove i internacionalne svemirske stanice koji živi sa mamom i nema sreće kod devojaka iako se besomucno trudi. Rajesh je Indijac sa čudnom osobinom da ne može da razgovara sa ženskim osobama ukoliko ne pije alkohol.
Priča prati doživljaje 4 prijatelja koji se bave naukom i rade kao teoretičari/predavači u istraživačkom centru pri jednom univerzitetu. Leonard i Sheldon žive zajedno u stanu u zgradi u koju se doseljava zgodna plavuša (Penny) koju nauka ne interesuje baš preterano, ali uspeva da ih sve osvoji svojom različitošću od svih njih. Howard je konstruktor spravica za space-shuttle-ove i internacionalne svemirske stanice koji živi sa mamom i nema sreće kod devojaka iako se besomucno trudi. Rajesh je Indijac sa čudnom osobinom da ne može da razgovara sa ženskim osobama ukoliko ne pije alkohol.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Re: The Big Bang Theory (Štreberi)
Mnogo je dobra :D
Odavno je nisam gledala...
Odavno je nisam gledala...
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Ne svidja mi se toliko V sezona, mogli bi malo i da se vrate na to da su oni fizicari i da se time bave, kao u prvim sezonama ali opet nije losa :)
Slažem se da se V sezona dosta razlikuje od prošlih, ali i dalje je dobra.
17. epizove pete sezone - umrla sam od smeha.
17. epizove pete sezone - umrla sam od smeha.
Ne volim je baš, mada ponekad pogledam iz dosade. :P
Sheldona ne podnosim. x)
Sheldona ne podnosim. x)
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
A nešto više ne puštaju tu seriju na TV-u pa ju ni ne pratim. Ali mi nekad dođe da pogledam par epizoda pa gledam preko neta :) Inače je moj brat sve sezone pogledao i oduševljen je serijom :D
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2