Tenis
+54
Kate.Fenett
Dvojki.<3
**Tami**
providna_duga
Emily the strange
Angie:)
Suzana
Gossip Girl.
sundjer bob :)
Queeny
Mica'96
Lollobrigida
*~Milica~*
Tarja
Flower_Grown_Wild
robin.
the_sanja
Fallen Like The Sky.
Afri
♥~Brancica~♥
rock princess
Aneta Netty
Aurora
Scarlett O'hara
Wendy
~FictionFreak~
RuZa
Stella
jokac
*M@R!JA*
sanja***
Jackie
The Lizard King
* Anchi *
Jovana94
jowana93
Yellow Kitty
Natsi
Rockerche^^
Makyca:)
dora_95
Sookie
rebel
(= Tina =)
laura
Nadalija:):):)
*~Veronica Sanches~*
Bloom
Vanessa
Candy
Djina
m@j@ RBD
*Nina*
*Aysha*
58 posters
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Tenis
First topic message reminder :
Da li pratite tenis?Sta mislite o tenisu? :cyclops:
Da li pratite tenis?Sta mislite o tenisu? :cyclops:
Last edited by on Sat 26 Jan 2008 - 11:29; edited 1 time in total
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Tenis
Da i to sina :DAurora wrote:Pa nista, tek treba da dobije prvo dete :/
Afri- Candy Girl
- Broj poruka : 74
Cekajte...Jel mi pricamo o Federeru?
Njegova zena je jos prosle godine trebala da se porodi bas u leto nekako....Ali uopste dete nisu pominjali,ni da se porodila,ni nista...I jos plus je on popustio u tenisu,poceo je da gubi i stalno je bio nesto bolestan...Da nije dete umrlo?
Njegova zena je jos prosle godine trebala da se porodi bas u leto nekako....Ali uopste dete nisu pominjali,ni da se porodila,ni nista...I jos plus je on popustio u tenisu,poceo je da gubi i stalno je bio nesto bolestan...Da nije dete umrlo?
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
\♥~Brancica~♥ wrote:...Da nije dete umrlo?
Ha,ha,ha :hahaha: dobro ti je to :D Mirka tek treba da se porodi krajem juna ili pocetkom jula...Pa jesi gledala neki Rogerov mec,uvek je prikazuju,stomak joj je do zuba :D
Afri- Candy Girl
Pa znam da je prikazuju,pratim tenis vec godinama.....
Ajde da se samo meni ucinilo...
Ali tada sam jos radila na trafici...Prelistavala sam dnevnu stampu svaki dan...Danima su sve dnevne i sportske novine brujale o tome,cak je bilo i paparazzo slika njih dvoje zajedno,imala je stomka do zuba...
Moguce je onda da se svim novinarima na svetu ucinilo
Ajde da se samo meni ucinilo...
Ali tada sam jos radila na trafici...Prelistavala sam dnevnu stampu svaki dan...Danima su sve dnevne i sportske novine brujale o tome,cak je bilo i paparazzo slika njih dvoje zajedno,imala je stomka do zuba...
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
Najverovatnije♥~Brancica~♥ wrote:
Afri- Candy Girl
moguce jer je ona i nije neka mrsavica, a mozda se jos udebljala ili tako nesto...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
e prwi put chujem da je Miroslawa bila trudna i izgubila dete! ja mislim da to apsolutno nije tachno,ona tek treba da se porodi :P
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
slovenija, hrvatska mozda?
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Miroslawa je iz Slowachke ljudi xDD
Jackie- Powerful Girl
Ja koliko znam nije ni iz jedne zomlje koje su one navele ali nista nisam pisala xD ... Nema veze, slican naziv :P
Roger ce sada ponovo biti prvi teniser sveta!!!! i najzad je uspeo da osvoji svoj 15 Grand Slam!!!
jao,ljudi kakwo finale Wimbledona su odigrali on i Roddick! cetiri i po sata igre! a peti set je bio najuzbudljiwiji i najneizwesniji i oswojio ga je Fed sa 16-14!
mislim da se sada moze reci da Federer jeste najbolji od najboljih! BRAVO ROGERE!!!!!!!
jao,ljudi kakwo finale Wimbledona su odigrali on i Roddick! cetiri i po sata igre! a peti set je bio najuzbudljiwiji i najneizwesniji i oswojio ga je Fed sa 16-14!
mislim da se sada moze reci da Federer jeste najbolji od najboljih! BRAVO ROGERE!!!!!!!
Jackie- Powerful Girl
jao gledal sam to ceo dan,svaka mu cast obozava mga,srce moje malo bice opet prvi jeeeeeeee
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
Aneta Netty wrote:jao gledal sam to ceo dan,svaka mu cast obozava mga,srce moje malo bice opet prvi jeeeeeeee
Bas sam htela da dodjem na forum i da napisem... Ujedno sam navijala i za Rodika ali mi je ipak drazi Federer :D ... Najbolji od najboljih (:
Verujem da bi veca muka bila sa Nadalom, ali zasluzio je (:
i da je Fed igrao sa Rafom,ja mislim da bi ga opet pobedio.pa,ove godine ga je dobio u finalu Madrida,na njegovom terenu i pred njegovom publikom,sto ne bi onda i na Wimbledon-u.a,i Roger je sada u mnogo boljoj formi od Nadala,chula sam da on ima nekih problema sa kolenima,ko zna da li ce vishe moci da se vrati u staru formu,jer teshko je odrzavati onakav nivo igre,bio je kao nadchovek na terenu...Aurora wrote:Verujem da bi veca muka bila sa Nadalom, ali zasluzio je (:
Jackie- Powerful Girl
Tako je! :P :D :cheers:~BeTTy~ S!x P@ck Add!cT wrote:NaJbolji je Federer!!!!
Jeste culi da je postao otac preslatkim bliznakinjama? Zovu se Myla Rose i Charlene Riva
Jackie- Powerful Girl
Joj,preslatka porodica :yuytu:
A,ja Mirku bas volim,mozda zato sto me podseca na Kelly Clarkson :P Mada mi je i pre bila super xD
A,ja Mirku bas volim,mozda zato sto me podseca na Kelly Clarkson :P Mada mi je i pre bila super xD
Jackie- Powerful Girl
i mene podseca na Kelly ^^
a da su slatki, jesu :inlove:
Aaaaaaaaa moracu da dam 110 dinara za glupi OK! zbog njegovog velikog postera -.-
a da su slatki, jesu :inlove:
Aaaaaaaaa moracu da dam 110 dinara za glupi OK! zbog njegovog velikog postera -.-
hahahaha,verovatno cu i ja da ga kupim.....zao mi je da bacim pare zbog tog jednog postera..ali,mislim da hocu,jer baaaas volim Feda :DAurora wrote:i
Jackie- Powerful Girl
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Page 7 of 9