Putovanja, gde biste najradije živele?
+38
phina
Ariel
Half as pretty
VlahovicA
Daenerys Targaryen
Queeny
NeveLa
Capre diem.
mrs. sunshine
Tamara ♥
Beautiful Dangerous
Carrie <3
Polly Samson
BarBika**
*MiMa*97
Athalie
Praslin<3
Sookie
Bloody.Mary
Anchyly
Dia.♥
ZaljubljenaDusa
Lady Bird
Scarlett O'hara
Suzana
MissSunshine.
Aurora
Dvojki.<3
Baby C.
Tea <33
Amélie.
Fallen Like The Sky.
LostSoul
DarkAngel
Lollobrigida
Gossip Girl.
Angie:)
Kate.Fenett
42 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Putovanja, gde biste najradije živele?
First topic message reminder :
Izvinjavam se ako slična tema postoji ili ako sam postavila temu na pogrešno mesto, ali ja putovanja smatram nekom vrstom hobija.
Dakle, volite li da putujete? Da ne živite tu gde trenutno živite koja zemlja i koji grad bi bili vaš izbor i zašto?
Ja ću da počnem prva. Volela bih da živim u Sjedinjenim Državama, u Njujorku. Ja sam prosto opsednuta Njujorkom. Volim ga zbog gužvi, nebodera, modernih građevina, mnoštva tržnih centara, sniženja, kafića...
Izvinjavam se ako slična tema postoji ili ako sam postavila temu na pogrešno mesto, ali ja putovanja smatram nekom vrstom hobija.
Dakle, volite li da putujete? Da ne živite tu gde trenutno živite koja zemlja i koji grad bi bili vaš izbor i zašto?
Ja ću da počnem prva. Volela bih da živim u Sjedinjenim Državama, u Njujorku. Ja sam prosto opsednuta Njujorkom. Volim ga zbog gužvi, nebodera, modernih građevina, mnoštva tržnih centara, sniženja, kafića...
Kate.Fenett- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 4267
Godina : 27
Re: Putovanja, gde biste najradije živele?
Anchyly wrote:uh, pariz...ko ne bi voleo da zivi tamo ^_^
Moram da se javim.. :D Ne bih mogla tamo da zivim. Ne volim francuski jezik... Mozda bih samo otisla da vidim sta sve ima.. :D
New York. I Los Angeles isto. Samo na 2-3 dana da otputujem :D
I isto tropska ostrva, Maldivi, Kuba ...
I isto tropska ostrva, Maldivi, Kuba ...
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Miami je savršen za mene xD Plažee,voda,Sunce,palme,ogromne zgrade. xD Noćni život.. Svaka serija snimana tamo me očara,samo zbog samog prizora Miami-ja. :)
Posle toga idu New York i Pariz :)
London i ne baš,ne znam ni sama zašto xD
Posle toga idu New York i Pariz :)
London i ne baš,ne znam ni sama zašto xD
Last edited by Praslin<3 on Fri 27 Jul 2012 - 19:08; edited 1 time in total
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Pa, zivim vec gdje bih zeljela. Pariz
Athalie- Candy Girl
- Broj poruka : 62
Godina : 32
ja bih volela da posetim Italiju,NY,Spaniju,Havaje.^___^,Moskvu i London.
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Voljela bih da zivim u Los Angelosu,a takodje bi zeljela da posjetim skoro sve glavne gradove u Evropi i par gradova u Africi i Aziji i Australiji.A Ameriku bih citavu posjetila :))
BarBika**- Candy Girl
- I tada u tom trenutku shvatis da se sve dogadja samo jednom u zivotu :))TRES METROS SOBRE EL CIELO
Broj poruka : 183
Volela bih da putujem u Veneciju, Pariz, Majami, Enkoridz, Njujork, London, Nicu, Firencu, Rim, Moskvu, Amsterdam, Cirih, Berlin, Stokholm...Mozda ima i jos gradova, ali ne bih u njima volela da zivim.
Ima nekih stvari koje mi se svidjaju u drugim drzavama, ali ne bih napustala Srbiju. Ipak je volim.
Nerviraju me guzve u velikim gradovima. Cak i u Beogradu ne bih dugo izdrzala. Da onda ne pricam o Rimu ili bilo kom drugom velikom gradu...
Volim sto zivim u Srbiji, i vezana sam za svoj grad, iako je mali. Mada volela bih da zivim u Novom Sadu. Ravnicaa^^ Svidja mi se grad, budi mi optimizam.
Ima nekih stvari koje mi se svidjaju u drugim drzavama, ali ne bih napustala Srbiju. Ipak je volim.
Nerviraju me guzve u velikim gradovima. Cak i u Beogradu ne bih dugo izdrzala. Da onda ne pricam o Rimu ili bilo kom drugom velikom gradu...
Volim sto zivim u Srbiji, i vezana sam za svoj grad, iako je mali. Mada volela bih da zivim u Novom Sadu. Ravnicaa^^ Svidja mi se grad, budi mi optimizam.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Volim manje gradove :)
Volela bih da proputujem svet ali bih volela da zivim u malom gradu koji je blizu nekog velikog.
Ako mi nesto treba, tu je, ali su mi manji gradovi mirniji i sigurniji
Volela bih da proputujem svet ali bih volela da zivim u malom gradu koji je blizu nekog velikog.
Ako mi nesto treba, tu je, ali su mi manji gradovi mirniji i sigurniji
New York Znam,otrcano je,ali to je bio i ostao moj san xD
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Volim Beograd,i ne bih se selila odavde,sem ako bi isla u Gornji Milanovac.
To mi je omiljeni grad posle Beograda,mnogo ga volim,i volela bih tamo da zivim^^Mada ne nudi toliko mogucnosti koliko i Bg naravno..
To mi je omiljeni grad posle Beograda,mnogo ga volim,i volela bih tamo da zivim^^Mada ne nudi toliko mogucnosti koliko i Bg naravno..
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Italija je moja zemlja snova <3333
TO SINEEEE ^^kurva sudbina. wrote:
Mada volela bih da zivim u Novom Sadu. Ravnicaa^^ Svidja mi se grad, budi mi optimizam.
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
U nekoj bogatoj zemlji, gde ima posla i gde su dobre plate i gde je toplo (ne Svajcarska, Norveska i sl)..Drugi faktori nisu bitni :D
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Recimo Francuska..
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
NeveLa- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1157
Godina : 26
Volela bih da odem na sve kontinente id a obidjem Evropu.
Ne bih volela da se selim iz Srbije,volim svoju zemlju.Ali ako bih negde otisla to bi bila Francuska.
Ne bih volela da se selim iz Srbije,volim svoju zemlju.Ali ako bih negde otisla to bi bila Francuska.
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Voljela bi da zivim uu Veneciji
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Živela bih u bilo kojoj zemlji koja ima visok ili relativno visok standard, bez obzira na temperaturu, jezik i mesto na kome se nalazi i ne verujem da bi mi nešto nedostajala Srbija, samo određeni ljudi neko vreme.
Kalifornija, Njujork, Rim, Milano, Prag. xD Ali me najviše privlači Kalifornija. :)
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Joj ja bas volim da putujem. Volela bih da zivim u Firenci, Pragu ili Madridu. :D
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Россия <3 Volela bih i u Finsku, Grčku, Rumuniju, Japan... Svejedno mi je, volim sve zemlje sveta, svaka je lepa na svoj način
Nuuskamuikkunen<3- Candy Girl
- Broj poruka : 48
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Pa ja ne bih volela da se selim i živim u nekom drugom gradu, jer stvarno volim moj grad Beograd Ali ako bi već došlo do takve situacije onda bih volela da to bude Pariz
Iva000- Candy Girl
- Broj poruka : 273
Volim putovanja, mada nisam odmakla dalje od Bugarske i Crne Gore. Kada sam bila beba ( oko godinu dana) moji su me vodili u Portugaliju.
Volela bih da posetim Njujork, u stvari volela bih da živim tamo. Ni sama ne znam zašto, valjda zato što je veliki grad i oduvek me je privlačio. Takodje, bih volela da posetim Švedsku, Norvešku, Finsku i Dansku. Džakarta mi je isto prelep grad, onda Sidnej, Melburn,San Dijego, London, Madrid.
Volela bih da posetim Njujork, u stvari volela bih da živim tamo. Ni sama ne znam zašto, valjda zato što je veliki grad i oduvek me je privlačio. Takodje, bih volela da posetim Švedsku, Norvešku, Finsku i Dansku. Džakarta mi je isto prelep grad, onda Sidnej, Melburn,San Dijego, London, Madrid.
Forever. <3- Sweet Girl
- Belive in drems, belive in love.
Broj poruka : 340
Godina : 26
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3