Prva tv ili Pink
+37
forever@happy.com
✯Jetza✯
LostSoul
-Miniie ^^
Dia.♥
tammy96
Sirenna *
DarkAngel
popka bebic ^__^
MoonGirl
Best. <3
phina
Angel of Death
People_Are_Shit
Natalija =)
Wendy
Dvojki.<3
Baby C.
Chocolina.
Maki :)
Praslin<3
You Know You Love Me
Sara :)
Suzana
Aurora
*MiMa*97
Anchyly
Sookie
Angie:)
Kate.Fenett
Queeny
The Black Death
Gossip Girl.
*Bunny*
Bloody.Mary
Fallen Like The Sky.
Emily the strange
41 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Prva ili Pink
Prva tv ili Pink
First topic message reminder :
Napravila sam ovo glasanje jer sam primetila da Prva sve vise dobija na gledanosti. Imaju najbolje emisije, daju dobre filmove i serije i mislim da su pretekli pink koji i dalje daje dosadne i izlizane emisije, koje su olicenje kica i gluposti....a da...tu je i nezaobilazni grand koji prate samo babe,dede i paramecijumi
pa sta vi mislite...?
Napravila sam ovo glasanje jer sam primetila da Prva sve vise dobija na gledanosti. Imaju najbolje emisije, daju dobre filmove i serije i mislim da su pretekli pink koji i dalje daje dosadne i izlizane emisije, koje su olicenje kica i gluposti....a da...tu je i nezaobilazni grand koji prate samo babe,dede i paramecijumi
pa sta vi mislite...?
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Re: Prva tv ili Pink
Prva zbog GG. Inace ni jedna.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Omg, kakvo pitanje...
Prva.
Mada ni ne gledam tv, ali 'ajde.
Prva.
Mada ni ne gledam tv, ali 'ajde.
People_Are_Shit- Candy Girl
- Broj poruka : 140
Godina : 28
Šta da odaberem kad ne znam šta je gore -.- ALi hajde Prva TV. Retko gledam TV,ali kad pogledam to je OTH ili nešto na kablovskoj.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
To ti je sad sve isto.
Čudno je što u poslednje vreme više gledam Pink, tačnije ne mogu da se setim kad' sam zadnji put upalila Prvu.
Čudno je što u poslednje vreme više gledam Pink, tačnije ne mogu da se setim kad' sam zadnji put upalila Prvu.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Meni je Prva u pocetku bila mnogoo bolja,tj. zato sto Pink stvarno ne gledam.Ali kako vreme prolazi postaju isti.I dalje Prva ima neke emisije koje pogledam,ali sve slabije pustaju neke dobre filmove,a sve vise ubacuju neke serije ili smorne emisije.Ali ipak je i to bolje nego Pink.Tako da Prva Tv.
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Bloody.Mary wrote:prva bez razmišljanja, ne pamtim kada sam gledala nešto na pinku
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
popka bebic ^__^ wrote:Meni je Prva u pocetku bila mnogoo bolja,tj. zato sto Pink stvarno ne gledam.Ali kako vreme prolazi postaju isti.I dalje Prva ima neke emisije koje pogledam,ali sve slabije pustaju neke dobre filmove,a sve vise ubacuju neke serije ili smorne emisije.Ali ipak je i to bolje nego Pink.Tako da Prva Tv.
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Na početku sam glesala za Prvu, ali sad kad bih morala da glasam stvarno ne bih znala jer ne znam koja je gora, Prva je dotkla dno na svim mogućim poljima i samo još fali da prebace Grand tamo pa da ne budu kao Pink nego i gori mada sam oduvek mislila da od Pinka ne može gore.
Prva,naravno!
-Miniie ^^- Candy Girl
- Broj poruka : 59
Godina : 25
Prva mada su i oni poceli da uvode neke mnogo retardirane emisije :/
✯Jetza✯- Sweet Girl
-
Broj poruka : 559
Godina : 26
Pink je tako odvtan,grozan kanal....nisam jedno 6 meseci prebacivala na njega...
forever@happy.com- Sweet Girl
- Go To Hell, For Heaven's Sake
Broj poruka : 330
Dia.♥ wrote:popka bebic ^__^ wrote:Meni je Prva u pocetku bila mnogoo bolja,tj. zato sto Pink stvarno ne gledam.Ali kako vreme prolazi postaju isti.I dalje Prva ima neke emisije koje pogledam,ali sve slabije pustaju neke dobre filmove,a sve vise ubacuju neke serije ili smorne emisije.Ali ipak je i to bolje nego Pink.Tako da Prva Tv.
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Prva. Kad vidim koje gluposti puštaju na pinku plače mi se.
Iva000- Candy Girl
- Broj poruka : 273
Prva, pink nisam gledala od osnovne skole, mada domace kanale skoro ni ne gledam...
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Pink,mada ne ovaj "obican" Pink gde stalno pustaju farmu,vec ostali njegovi kanali.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2