Svadbe, krštenja i sl.
+27
MoonGirl
Fallen Like The Sky.
Monster Child !
*Noel*AnjaMaka*
Saška
Sookie
Miss4n91e
Dia.♥
Beautiful Dangerous
Riverside
popka bebic ^__^
Wendy
Queeny
Praslin<3
Scarlett O'hara
Carrie<3
BarBika**
Tea <33
Angie:)
Lollobrigida
Bloody.Mary
Anchyly
Amélie.
Aurora
Emily the strange
Gossip Girl.
*MiMa*97
31 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Svadbe, krštenja i sl.
First topic message reminder :
ja sad treba da idem na neku svadbu pa ne znam sta da obucem pa me interesuje sta vi oblacite kad idete na svadbe,slave...?
nadam se da ova tema vec nije napravljena
ja sad treba da idem na neku svadbu pa ne znam sta da obucem pa me interesuje sta vi oblacite kad idete na svadbe,slave...?
nadam se da ova tema vec nije napravljena
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Re: Svadbe, krštenja i sl.
Joj obozavam svadbe i slicna veselja. Sada sam skoro bila na jednoj svadbi i obukla sam novu haljinu na jedno rame i moje Aldo stiklice. :D
A za takve prilike uvek obucem neke suknjice ili haljine.
A za takve prilike uvek obucem neke suknjice ili haljine.
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Godina : 29
Obicno neku haljinicu i sandale,ili neke lepe pantalone,malo svecaniju majcu i stiklice :) Ili obicna majca,uz neki sako ide prelepo :)
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Imam sledeće nedelje venčanje moga brata-ali nije rođeni nego tetkin sin.I imam slavu kod babe. Ni za to ne znam šta da obučem. :P
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Gossip Girl ♥ wrote:Ja obucem neku lepu svecanu haljinicu...ako je ovako vruce
a ako nije jednostavno farmerke i neku lepu majcu. :p
Ne verujem da sam ti pomogla ali eto...moj savet je haljinica... ;)
Kada je toplije onda haljinica, a ovako kosuljica/tunika/majica, ne preterano elegantno, mozda baletanke ili sandale uz to.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Nisam ja bas nesto za stikle, haljine i tako to. Mozda kad budem starija. Sad su mi uredu pantalone ili farke, neka karirana kosulja, starke.
Saška- Candy Girl
- Broj poruka : 39
Pa, uvijek sam imala neke cipele na vjenčanjima. Iskreno, malo mi je glupo doći u patikama na vjenčanje :S Prošli put sam imala neke svečane uske sive hlače, crnu tuniku i balerinke. :D
*Noel*AnjaMaka* wrote:nećeš proći nazapaženo:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Meni je ovo malo preterano..
I meni je glupo u patikama..
Izbegavam , ali kad baš koram , ugl farmerke , majicu neku otmeniju , i patike .Kada je zima , tuniku i kaput i čizme.
Monster Child !- Cool Girl
- Broj poruka : 670
Godina : 26
Do sada sam uvek imala patike, ne vidim zasto je probelm za dete :) . Ako je leto neke sandalice.
Sada sam malo starija pa bih uzela neke cipelice ali ako nisam neki 'poseban' gost ne bih se obukla nesto preterano elegantno. Ionako je sve na svadbama kic.
Sada sam malo starija pa bih uzela neke cipelice ali ako nisam neki 'poseban' gost ne bih se obukla nesto preterano elegantno. Ionako je sve na svadbama kic.
U nedelju mi se ženi prvi rođak. Ništa pretjerano, haljinu od nove godine. Baletanke još nisam našla, danas ću ili sutra. Ne mogu da se nešto pretjerano sređujem, kad znam da se ne bih osjećala komotno. :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Pošto su srpska venčanja meni sinonim za sajam kiča volim ih izbegavati dok god je moguće, a kad moram ići uzmem nešto od sestre pošto ja retko nosim neke elegantne stvari.
Imam prvi rođendan i krštenje 12. avgusta sad. Videću da se sredim, zato što mnogo volim bebaća :3 Inače, do sad nikad nisam kupovala nešto specijalno za slavlja, odem u nekim dronjcima kao i svaki dan, ali sad se pogodilo da sam neki dan našla neku jeftinu haljinu i obuću cipele sa mature.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Idem na neku svadbu za mjesec dana, i još ću razmisliti hoću li se sređivati i obuti štikle, ili nešto obično uz starke.
Neku laganu haljinicu, šta znam, ili farmerke,štikle i neku otvoreniju majcu :-)
za slavu normalno, svakodnevno.
za svadbu štikle, neku svečaniju majicu i farke; haljinu; suknju i običnu atlet majicu
za svadbu štikle, neku svečaniju majicu i farke; haljinu; suknju i običnu atlet majicu
Meni za svadbu ne idu nikako farmerke,koliko god to svecanije izgledalo sa lepom majcom i stiklama.
meni su svadbe totalno nebitne i smorne tako da sam uglavnom isla u farmerkama, patikama i svecanoj majici/kosuljici i vadila se na cinjenicu da sam jos malo dete xD mada mi to vise nece prolaziti xD
Ravnodušna sam prema oblačenju za te svadbe toliko da nemam pojma šta bih obukla kod tetke na svadbu, koja je uskoro. Ima vremena da odlučim. Na kraju ću veče pre svadbe da izvučem iz svog ormara nešto davno zaboravljeno.
A na krštenju ne znam kada sam bila poslednji put, tako da ne znam šta sam oblačila. Ni na to ne obraćam pažnju preterano.
A na krštenju ne znam kada sam bila poslednji put, tako da ne znam šta sam oblačila. Ni na to ne obraćam pažnju preterano.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2