Only For Girls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tres metros sobre el cielo (Tri metra iznad neba)

+28
MoonGirl
His Porcelain Doll
Polly Samson
Praslin<3
Emily the strange
Daenerys Targaryen
People_Are_Shit
ANG!E
Natalija =)
dulce maria uckermann
mrs. sunshine
Scarlett O'hara
Tea <33
Dia.♥
Maki :)
Sookie
Carrie <3
Baby C.
DarkAngel
Gossip Girl.
Dvojki.<3
Anchyly
*MiMa*97
Aurora
LostSoul
Suzana
Fallen Like The Sky.
Lollobrigida
32 posters

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Tres metros sobre el cielo (Tri metra iznad neba) - Page 3 Empty Tres metros sobre el cielo (Tri metra iznad neba)

Post by Lollobrigida Sat 25 Jun 2011 - 12:57

First topic message reminder :

Tres metros sobre el cielo (Tri metra iznad neba) - Page 3 3_Metros_Sobre_El_Cielo-Cartel

Ljubavna priča o dvoje ljudi iz različitih svetova. Babi je devojka iz više srednje klase odgajana u dobroti i nevinosti. Hace je buntovni mladić, impulsivan, neodgovoran i zavisan od rizika i opasnsti.
Tri metra iznad neba je romantična drama za tinejdžere koja priča priču o dvoje mladih koji pripadaju različitim svetovima. Ovo je priča o nepodobnoj vezi koja je praktično nemoguća, ali istovremeno i neizbežna. Završava se tako što ovaj par kreće na putovanje otkrića na kojem će iskusiti pravu ljubav prvi put u životu. Ona je bogata devojka podizana u svetu izobilja, nevinosti i pravila. On je buntovni mladić, impulsivan, neodgovoran i zavisan od rizika i opasnosti. Konstantno upada u tuče i bavi se ilegalnim trkanjem motorima zato što u potpunosti ignoriše zdrav razum.
Lollobrigida
Lollobrigida
Cherry Babe
Cherry Babe

Broj poruka : 2096
Godina : 28

Back to top Go down

Tres metros sobre el cielo (Tri metra iznad neba) - Page 3 Empty Re: Tres metros sobre el cielo (Tri metra iznad neba)

Post by MoonGirl Mon 23 Jan 2012 - 1:11

Gledala sam sad za rasput kad je sestra bila kodmene... Ona je preporučila sa pričom kako je film nezaboravan... savršen,itd...kada mi je rekla da je plakalabilo mi je jasno o čemu se radi e.e

Ne znam...hajde da kažem da je simpatičan,ali klasičan je potpuno,ništa novo...sem eto te smrti,mada ono... -.- :O
Ne znam zašto su njime svi opsednuti,...ustvari,znao (MC Tres metros sobre el cielo (Tri metra iznad neba) - Page 3 243743 ) I meni se dopada,ali naravno da zbog njega neću hvaliti film koji je tek prosečanm.
MoonGirl
MoonGirl
Powerful Girl
Powerful Girl

bič pliz
Broj poruka : 3319
Godina : 30

Back to top Go down

Tres metros sobre el cielo (Tri metra iznad neba) - Page 3 Empty Re: Tres metros sobre el cielo (Tri metra iznad neba)

Post by Beautiful Dangerous Mon 23 Jan 2012 - 20:17

Ja mislim da je film nadprosecan. xD Ne zbog glumca,vec zato sot se zavrsava tako da su oni rastavljeni (a ne kao svaki klasican,da se pomire na kraju) i izdesava se toliko toga sto nisam ocekivala,a stim da obicno cim pocnem da gledam film,otprilike mu znam kraj,ovaj me je odusevio.
Beautiful Dangerous
Beautiful Dangerous
Chocolate Babe
Chocolate Babe

Broj poruka : 5122
Godina : 29

Back to top Go down

Post by Gost Mon 23 Jan 2012 - 20:56

Nisam gledala. Uglavnom su komentari da je film onako...
Anonymous
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by Sirenna * Sun 20 May 2012 - 21:09

Ja sam prvi put čitala knjigu pre 3 godine i oduševila sam se. Kasnije sam knjigu pročitala još dva puta. Onda sam na tv-u gledala italijansku verziju i nije ostavio nikakav utisak na mene. Kasnije mi je drugarica rekla da postoji i španska verzija i odgledala sam je na yt. Šta reći?Najsavršeniji film koji postoji! Odabir glumaca, radnja, citati. Sve je savršeno. Pre par meseci sam čitala i 'Želim te'-nastavak, mnogo mi se sviđa. Jedva čekam da izađe film. ♥
Sirenna *
Sirenna *
Powerful Girl
Powerful Girl

Broj poruka : 3233

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003835081170&ref=t

Back to top Go down

Post by *~tamarchelo~* Thu 31 May 2012 - 18:42

Gledala sam i plakala. Nisam gledala drugi dio. Tres metros sobre el cielo (Tri metra iznad neba) - Page 3 243743
*~tamarchelo~*
Sweet Girl
Sweet Girl

Broj poruka : 336
Godina : 27

Back to top Go down

Post by VlahovicA Sun 26 Aug 2012 - 2:30

Prvi deo bolji od drugog. Drugi je sranje.
VlahovicA
VlahovicA
Sweet Girl
Sweet Girl

Broj poruka : 360

https://www.facebook.com/VlahovicA

Back to top Go down

Post by Emily the strange Tue 28 Aug 2012 - 2:20

Vise mi se svidja drugi deo. I Djin je mnogo bolja od Babi :)
Emily the strange
Emily the strange
Dangerous Lady
Dangerous Lady

Broj poruka : 16457
Godina : 29

Back to top Go down

Post by Scarlett O'hara Tue 28 Aug 2012 - 11:53

^^
I ja isto to mislim, Đin mi je mnogo simpatičnija.
Nikako mi nije jasno kako vam se ne sviđa glumac u italijanskoj verziji. meni je on savršen sa onim zelenim očima...
Španska verzija je novija i logično je da će biti bolja, jer je u skladu sa današnjim vremenima, ipak 2004, stvari su bile drugačije. :D
Međutim, meni su onog glavnog glumca(koji je fin stvarno) previše napucali.
Scarlett O'hara
Scarlett O'hara
Admin
Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32

Back to top Go down

Post by LostSoul Tue 28 Aug 2012 - 16:15

Scarlett O'hara wrote:^^
Nikako mi nije jasno kako vam se ne sviđa glumac u italijanskoj verziji. meni je on savršen sa onim zelenim očima...
Španska verzija je novija i logično je da će biti bolja, jer je u skladu sa današnjim vremenima, ipak 2004, stvari su bile drugačije. :D
Međutim, meni su onog glavnog glumca(koji je fin stvarno) previše napucali.

Ovo je zadnji put da gledam neki film koji je snimljen po knjizi. Drugi deo španske verzije nije ništa kao u knjizi. Italijanski drugi deo sam našla, ali džabe kad nema prevod. Ne sviđa mi se španski ni prvi, a ni drugi deo.
LostSoul
LostSoul
Gorgeous Princess
Gorgeous Princess

Broj poruka : 4474
Godina : 27

http://lifeisfullofmemories.wordpress.com/

Back to top Go down

Post by Scarlett O'hara Tue 28 Aug 2012 - 16:23

Ja sam našla prevod za 2. dio italijanskog.
evo ga:
http://titlovi.com/titlovi/ho-voglia-di-te-105573/
Scarlett O'hara
Scarlett O'hara
Admin
Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics