Negativna energija
+15
*~tamarchelo~*
mental.slaughter
popka bebic ^__^
Sirenna *
Beautiful Dangerous
Minnie ♡
MoonGirl
Riverside
LostSoul
Little Alien
DarkAngel
Fallen Like The Sky.
Dvojki.<3
Aurora
Wendy
19 posters
Page 1 of 1
Negativna energija
Ovo i nije bas magija,al ajde..
Primetila sam da je negativna energija prenosiva... Sve cesce ljudi koji provode vreme u drustvu negativnih osoba takodje postaju negativni... takodje,ako ti ceo zivot ponavljas nesmem da izlazim,neko ce me silovati,na kraju ces zaista privuci tim negativnim mislima i neko ce te zaista silovati.
Takodje,sve vise i vise ljudi,bar u mom okruzenju,stalno gleda samo losu stranu zivota,i u svemu trazi nesto lose,u svakom dogadjaju,svakoj sitnici,i samim tim svoj zivot prave beznacajnim,negativnim,dosadnim...
Sta mislite o tome? :)
Primetila sam da je negativna energija prenosiva... Sve cesce ljudi koji provode vreme u drustvu negativnih osoba takodje postaju negativni... takodje,ako ti ceo zivot ponavljas nesmem da izlazim,neko ce me silovati,na kraju ces zaista privuci tim negativnim mislima i neko ce te zaista silovati.
Takodje,sve vise i vise ljudi,bar u mom okruzenju,stalno gleda samo losu stranu zivota,i u svemu trazi nesto lose,u svakom dogadjaju,svakoj sitnici,i samim tim svoj zivot prave beznacajnim,negativnim,dosadnim...
Sta mislite o tome? :)
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Negativna energija
"takodje,ako ti ceo zivot ponavljas nesmem da izlazim,neko ce me silovati,na kraju ces zaista privuci tim negativnim mislima i neko ce te zaista silovati. "
pa ne mislim bas na ovo ovako xD
ali da, ima mnogo u tome kako razmisljamo.
Ne treba biti nerealni optimista koji u svemu vidi dobro, ali se uvek treba nadati i teziti boljem i razmisljati pozitivno jer tako lakse prolazimo kroz teske periode i, jednostavno, lepse zivis nego kada si uvek negativan.
A kada si negativan kao (ili jeste xD) da privlacis jos vise negativnih stvari.
Ako stalno mislis ja ne mogu ovo da naucim (najprostiji primer xD) i sebi to utuvis u glavu nikada neces ni da naucis xD
pa ne mislim bas na ovo ovako xD
ali da, ima mnogo u tome kako razmisljamo.
Ne treba biti nerealni optimista koji u svemu vidi dobro, ali se uvek treba nadati i teziti boljem i razmisljati pozitivno jer tako lakse prolazimo kroz teske periode i, jednostavno, lepse zivis nego kada si uvek negativan.
A kada si negativan kao (ili jeste xD) da privlacis jos vise negativnih stvari.
Ako stalno mislis ja ne mogu ovo da naucim (najprostiji primer xD) i sebi to utuvis u glavu nikada neces ni da naucis xD
Pa realno. Sto si vise ubedjen da ce ti se samo lose stvari dogadjati, bice tako. I u svemu ces videti crnu stranu, ali sad bas da ces da privlacis silovanja i tako to, ne verujem. xD :D
Ne, ne i ne.
To je sve čista psihologija, ne postoji nikakva negativna energija.
Ako ljudi koji su ti dragi prolaze kroz nešto teško naravno da ćeš se osećati loše zbog njih, ali to ne znači da su ti preneli negativnu energiju.
Ovo za silovanje neću ni da komentarišem jer prelazi granicu grotesknog.
Što se tiče ovoga što je Natalija rekla da da će ti se dogoditi loše stvari jer ih očekuješ to se ne dešava zbog toga, nego zato što ne pokušavamo da uradimo nešto što želimo iz straha da će se loše stvari dogoditi, a ako ne pokušamo da nam se dogode lepe stvari, verovatno i neće.
Svako radi od svog života šta hoće i sam odlučuje da li će biti negativan i pozitivan bez obzira na to šta mu se dešava. Ljudi koji su zaista jaki iz najgore situacije mogu izaći, ne srećni, ali spremni da jednoga dana vrate osmeh na lice, umesto da dozvole da ih loše stvari koje su im se dogodile pretvore u pesimistične ljude.
Ako ljudi koji su ti dragi prolaze kroz nešto teško naravno da ćeš se osećati loše zbog njih, ali to ne znači da su ti preneli negativnu energiju.
Što se tiče ovoga što je Natalija rekla da da će ti se dogoditi loše stvari jer ih očekuješ to se ne dešava zbog toga, nego zato što ne pokušavamo da uradimo nešto što želimo iz straha da će se loše stvari dogoditi, a ako ne pokušamo da nam se dogode lepe stvari, verovatno i neće.
Svako radi od svog života šta hoće i sam odlučuje da li će biti negativan i pozitivan bez obzira na to šta mu se dešava. Ljudi koji su zaista jaki iz najgore situacije mogu izaći, ne srećni, ali spremni da jednoga dana vrate osmeh na lice, umesto da dozvole da ih loše stvari koje su im se dogodile pretvore u pesimistične ljude.
moje misljenje je da ne postoji negativna energija.
samo, ako si ti negativan, imas negativan stav prema svemu-sve ce i biti negativno. ne zbog energije.
samo, ako si ti negativan, imas negativan stav prema svemu-sve ce i biti negativno. ne zbog energije.
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Godina : 28
Ja sam inace pesimista i u svemu vidim losu stranu, ne bas u svemu ali u vecini slucajeva. Sto se tice negativne energije vjerujem da je drugi ljudi mogu siriti svojim ponasanjem i pricom, ali ne vjerujem sada da ona postoji sama od sebe. Inace sam okruzena ljudima koji sire negativnu energiju [roditelji -.-' koji te svakim komentarom ubiju u pojam i srozaju te do dna :P (vecinom zbog skole)], pa sam mozda i zbog toga i ja postala pesimista xD.
Isto tako vjerujem u ono sto ste gore naveli, ako vjerujes i stalno sebi ponavljas da nesto ne mozes, na kraju neces ni moci. Ali ne vjerujem da mozes privuci negativno [primjer onog silovanja]
Isto tako vjerujem u ono sto ste gore naveli, ako vjerujes i stalno sebi ponavljas da nesto ne mozes, na kraju neces ni moci. Ali ne vjerujem da mozes privuci negativno [primjer onog silovanja]
Little Alien- Candy Girl
-
Broj poruka : 157
Ne mora da znaci. Ja sam do pre nekih godinu dana bila stalno namrgodjena i pesimista, ali moja drugarica je bila potpuna suprotnost od mene iako smo dosta vremena provodile zajedno.
To je istina i normalna,logicna stvar.Takodje sve ovo se odnosi i na pozitivnu enegriju.
Riverside- Candy Girl
- Broj poruka : 271
Godina : 29
Ja sam jedno vreme mislila da privlačim lošu energiju ALi onda...sad skoro...pričala sam sa jednom divnom ženom,sa kojom se slažem u mnogo pogleda...I baš je neki veseli razgovor bio u pitanju...I u jednom trenutku,meni se javlja misao : ''Nemoj mnogo da se smeješ,plakaćeš posle''
I onda mi se paralelno javila ideja da ja zapravo sa kim god a počnem bolje da se upoznajem,odustanem,i povlačim se...
Tako da definitivno nije negativna energija u pitanju već psiha
Mada opet,to je mooj primer,nikad ne iskljuučujem mogućnost natprirodnog lol
edit : Ovo je moj 666 post xD Praviću se da verujem da je slučajnost xD
I onda mi se paralelno javila ideja da ja zapravo sa kim god a počnem bolje da se upoznajem,odustanem,i povlačim se...
Tako da definitivno nije negativna energija u pitanju već psiha
Mada opet,to je mooj primer,nikad ne iskljuučujem mogućnost natprirodnog lol
edit : Ovo je moj 666 post xD Praviću se da verujem da je slučajnost xD
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Fallen Like The Sky. wrote:Ne, ne i ne.
slazem se :)
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Slazem se. :)Fallen Like The Sky. wrote:Ne, ne i ne.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Fallen Like The Sky. wrote:Ne, ne i ne.
Slažem se.
>>DarkAngel<< wrote:moje misljenje je da ne postoji negativna energija.
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Istina je to što kažete.
mental.slaughter- Candy Girl
- Broj poruka : 64
Godina : 27
Negativna energija je sinonim za ime mog grada... Kao da odjednom ulaziš u polje koje te udari i ti postaješ negativan. xD
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Definitivno je negativna energija prenosiva i verujem u to da ona nesto privlaci, ali ne bukvalno. xD
Heartless.Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 132
Godina : 24
Danas većina ljudi širi negativnu energiju.
I šta, sad treba da mislimo da je ona prenosiva?
Ne, jednostavno ljudi nisu zadovoljni sobom i životom.
I šta, sad treba da mislimo da je ona prenosiva?
Ne, jednostavno ljudi nisu zadovoljni sobom i životom.
Kikica♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 337
Godina : 26
verujem da je prenosiva jer je kod mene slučaj da čim se neko smori taj neko prenese tu negativnu energiju na mene, nažalost
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Ja ne smatram negativnom energijom situaciju kad se neko smori. xD Svejedno, nikad nisam razmišljala o tome.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Page 1 of 1