Šivanje haljina, majica...
+14
Scarlett O'hara
Beautiful Dangerous
Dvojki.<3
providna_duga
Dia.♥
Tea <33
People_Are_Shit
Fallen Like The Sky.
Angie:)
Bloody.Mary
Aurora
Emily the strange
DarkAngel
Amélie.
18 posters
Page 1 of 1
Šivanje haljina, majica...
Ja i prijateljica smo odlučile da ćemo to raditi preko ljeta međutim nijedna od nas dvije ne zna šiti. xD
Ali smo mislili naučiti. Vidjele smo na internetu kako to ide i sve i ja se nadam da ćemo jednog dana napraviti nešto korisno :D
Znate li vi šiti? Ima tema i o heklanju, ali to je nešto posve drugo, to moja baka radi. :D
Ali smo mislili naučiti. Vidjele smo na internetu kako to ide i sve i ja se nadam da ćemo jednog dana napraviti nešto korisno :D
Znate li vi šiti? Ima tema i o heklanju, ali to je nešto posve drugo, to moja baka radi. :D
Re: Šivanje haljina, majica...
lepo je vama :D
ne znam siti, niti bih volela da naucim
ali, ko voli nemam nista protiv
ne znam siti, niti bih volela da naucim
ali, ko voli nemam nista protiv
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Godina : 28
pa....jednom sam od starih farmerica napravila torbu. nije lose ispala ali nije to nesto sto bih nosila xD napravila sam je cisto iz dosade. nisam bas umela lepo da je usijem pa mi je baba pomogla :)
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
moja sestra sama sebi krati i suzi.
To je dobro mada nije bas najvestija u sivenju
Ja sam pravila tako odecu barbikama ali nisam bila previse vesta xD
Volela bih ovo osnovno da znam, mada je tu uvek krojacica ^^
To je dobro mada nije bas najvestija u sivenju
Ja sam pravila tako odecu barbikama ali nisam bila previse vesta xD
Volela bih ovo osnovno da znam, mada je tu uvek krojacica ^^
moja mama divno šije i mene je naučila, haljinu za ovu veliku maturu smo nas dve zajedničkim snagama sašile ^^
jednu letnju haljinu sam sama sašila i jako sam ponosna na nju :D
šijemo iz burda magazina, s tim da moja mama ima negde oko 100 brojeva još iz 70.-ih pa do sad, a kako se moda vraća jako su korisne :D
ovaj novi broj je divaaan, već smo odlučile šta ćemo da šijemo XD
tu imaš šnit i onda ga preslikaš na papir, onda papir preslikaš na materijal, isečeš i ušiješ obavezno na mašinu, nemoj ručno. ako ti treba nešto pitaj slobodno da objasnim :)
šijemo iz burda magazina, s tim da moja mama ima negde oko 100 brojeva još iz 70.-ih pa do sad, a kako se moda vraća jako su korisne :D
tu imaš šnit i onda ga preslikaš na papir, onda papir preslikaš na materijal, isečeš i ušiješ obavezno na mašinu, nemoj ručno. ako ti treba nešto pitaj slobodno da objasnim :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Ja ne znam a i nemam neku zelju da naucim. :)
Mary tebi je haljina predivna,svaka cast! :D
Mary tebi je haljina predivna,svaka cast! :D
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Hvala Mary, ja bih stvarno htjela to raditi jer ne mogu izdržati cijelo ljeto na kompjuteru. -.-
Ako budem trebala pomoć tebi ću se prva javiti :D
Ako budem trebala pomoć tebi ću se prva javiti :D
Moja mama sije privatno, ja sam htela da idem kod nje da naucim *posto radi na univerzitetu gde imaju kursevi iz raznih zanata koji traju par meseci*
Medjutim, ostala sam od toga jer ja ne zelim da sijem kako bih nasla posao u toj struci nego da bih mogla da napravim sebi nesto, sto bi ona mogla da me nauci kod kuce, samo je problem u tome sto jedva ima vremena da dise, a kamoli da se bakce sa mnom.
Sestra mi takodje zna siti, posto ide u tu skolu.
Ja znam na ruke i cesto imam zelju da napravim nesto sebi i imam ideja, ali ne mogu se pohvaliti time da imam vremena i da sam te ideje realizovala.
Medjutim, ostala sam od toga jer ja ne zelim da sijem kako bih nasla posao u toj struci nego da bih mogla da napravim sebi nesto, sto bi ona mogla da me nauci kod kuce, samo je problem u tome sto jedva ima vremena da dise, a kamoli da se bakce sa mnom.
Sestra mi takodje zna siti, posto ide u tu skolu.
Ja znam na ruke i cesto imam zelju da napravim nesto sebi i imam ideja, ali ne mogu se pohvaliti time da imam vremena i da sam te ideje realizovala.
Ja bih voljela da me neko nauči. Sigurna sam da nije toliko teško. I još bih nešto voljela naučiti, mada je to kao više za starije. Šiti goblen. :D Ako znate na što mislim :)
To moja baka zna. 8)Emma Mraz* wrote:Ja bih voljela da me neko nauči. Sigurna sam da nije toliko teško. I još bih nešto voljela naučiti, mada je to kao više za starije. Šiti goblen. :D Ako znate na što mislim :)
@ Ne znam, ali bih jako volela da naučim. I kao manju me je oduvek privlačilo to šivenje, i sve to.
People_Are_Shit- Candy Girl
- Broj poruka : 140
Mene su ucili da strikam, ali sad se ne secam nicega. Znam da vezem i da sijem rucno.
Jao ja bi to stvarno volela da naucim pa da sijem sebi haljine i suknje koje se meni svidjaju! Kao Little J iz GG!! ^^ <3
Btw prababa me je ucila da strikam ali sam to i onako zaboravila a i to mi je bzvz..
Btw prababa me je ucila da strikam ali sam to i onako zaboravila a i to mi je bzvz..
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Ne znam da šijem,moja baba je bila šnajderka i takođe ima te magazine staree..kao klinka sam baš volela da ih listam :D Pošto već odavno ne šije tako ljudima(msm da neko dođe kod nje i to,samo je meni šila :p ) ima baš staru šiveću mašinu :P Pa sada neće ni da mi šije.Volela bih da naučim,ali ipak za to treba mašina :)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Napravite vašu torbu
Upustvo iz časopisa
Napravila sam, odlično je
1. Nadjite pravu majicu. Sa desenom ili bez. Trebalo bi da bude mekana i laka za sečenje.
2. Ako majica ima rukave, obavezno ih isecite!
3. Postavite veliku okruglu činiju na okovratnik majice i ocrtajte je flomasterom.
4. Isecite polukrug.
5. Zašijte donji deo majice.
6. Pustite mašti na volju... lepite natpise, dezene, dugmiće itd. Vaša unikatna tobra je gotova! Možete je nositi i u grad i na plažu! Uživajte!
Napravila sam, odlično je
1. Nadjite pravu majicu. Sa desenom ili bez. Trebalo bi da bude mekana i laka za sečenje.
2. Ako majica ima rukave, obavezno ih isecite!
3. Postavite veliku okruglu činiju na okovratnik majice i ocrtajte je flomasterom.
4. Isecite polukrug.
5. Zašijte donji deo majice.
6. Pustite mašti na volju... lepite natpise, dezene, dugmiće itd. Vaša unikatna tobra je gotova! Možete je nositi i u grad i na plažu! Uživajte!
providna_duga- Cool Girl
- Yey!
Broj poruka : 619
Godina : 25
Bilo mi je interesantno kao maloj.. :)
Ne više.. Uglavno su to bili propali pokušaji.. :)
Ne više.. Uglavno su to bili propali pokušaji.. :)
Bloody.Mary wrote:moja mama divno šije i mene je naučila, haljinu za ovu veliku maturu smo nas dve zajedničkim snagama sašile ^^
I ja imam 50ak tih casopisa,i stvarno su jako dobri.
Ja imam masinu,mada ne znam bas nesto dobro da sijem.. Mogu ako je nesto iscepano,ili tako nesto sitno.. Mada moje sestre,kao i moja mama znaju odlicno da siju,imamo gomilu suknjica haljinica koje su one prekrojile ili sasile,i stvarno su divne
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Wow, kako bih voljela da znam da šijem, riješilo bi sve moje probleme... :) Al' nikad neću naučiti jer nemam prilike...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Moja sestra zna da šije, i sebi nekad sašije neku letnju haljinicu, i baš dobro ispadne.
Mene je deda mogao da nauči da šijem, ali bila sam mala tako da nikad nije uspeo. Šteta.
Mene je deda mogao da nauči da šijem, ali bila sam mala tako da nikad nije uspeo. Šteta.
nemam vremenaaa ://
ali odlučila sam čim budem imala raspust u februaru da ću da sašijem neke haljine i suknje^^
ali odlučila sam čim budem imala raspust u februaru da ću da sašijem neke haljine i suknje^^
Bloody.Mary- Moderator
Volila bih da znam, ali kao što reče Ana, nemam prilike da naučim...
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Ja volim da eksperimentisem,ali obicno ne ispadne dobro. :/
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Volela bih da naučim,ali nemam mašinu. :P
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Da, takođe.Wow, kako bih voljela da znam da šijem, riješilo bi sve moje probleme... :) Al' nikad neću naučiti jer nemam prilike...
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
prilično sam se izveštila :)
sad mi je mama za novu godinu kupila divan materijal, planiram da sutra počnem majicu sa otvorenim leđima :)
sad mi je mama za novu godinu kupila divan materijal, planiram da sutra počnem majicu sa otvorenim leđima :)
Bloody.Mary- Moderator
Page 1 of 1