Caooooo ^__^
+12
Amélie.
popka bebic ^__^
Emily the strange
Praslin<3
Gossip Girl.
*MiMa*97
Dvojki.<3
Kate.Fenett
Jeanette
Aurora
Suzana
mrs. sunshine
16 posters
Page 1 of 1
Caooooo ^__^
Uf ja sam nova i ne snalazim se bas sa forumima, blogovima i sl. Doduse, ne snalazim se ja ni sa cim, prilicno sam smotana.
Imam 14 godina, volim da plesem, slusam muziku, crtam, fotkam se, kreiram garderobu, setam svoju kucu, blejim sa drustvom i sl :)
Slusam strani pop (Britney, Rihanna, Chis Brown, Katy Perry i dr) i domaci rep (Arindy MC, Ikac, Vanki, Krunic, Drima i dr)...
Po prirodi sam opicena, vesela, nasmejana, zabavna...Volim da se ludiram, smejem, gubim sa bff i sl :) Da nas vidite na ulici probably biste pomislile da smo lude ili pijane posto vristimo, skacemo, penjemo se jedna na drugu, ponasamo se kao deca i sl heheh.. :)
Zivot bez smeha nije zivot i trudim se da mi svaki dan bude sto zabavniji i lepsi jer ne znam sta me sutra ceka...
Moto:
1. Never say never (Belieber ♥)
2. "If you have a dream, you have to at least try to live it" ~ Justin Bieber
3. Don't let the shadows of yesterday spoil the sunshine of tomorrow. Live for today.
4. "Life isn't worth living if you don't have goals. Life is about chasing those goals" ~ Justin Bieber
5. No person is worth crying over, and the one that is worth it, will never let you do it!
ako vas nesto zanima pitajte, ne znam vise sta da pisem, ispisala sam vec ceo referat :D
pozz svima, nadam se da cemo se lepo druziti :)
Imam 14 godina, volim da plesem, slusam muziku, crtam, fotkam se, kreiram garderobu, setam svoju kucu, blejim sa drustvom i sl :)
Slusam strani pop (Britney, Rihanna, Chis Brown, Katy Perry i dr) i domaci rep (Arindy MC, Ikac, Vanki, Krunic, Drima i dr)...
Po prirodi sam opicena, vesela, nasmejana, zabavna...Volim da se ludiram, smejem, gubim sa bff i sl :) Da nas vidite na ulici probably biste pomislile da smo lude ili pijane posto vristimo, skacemo, penjemo se jedna na drugu, ponasamo se kao deca i sl heheh.. :)
Zivot bez smeha nije zivot i trudim se da mi svaki dan bude sto zabavniji i lepsi jer ne znam sta me sutra ceka...
Moto:
1. Never say never (Belieber ♥)
2. "If you have a dream, you have to at least try to live it" ~ Justin Bieber
3. Don't let the shadows of yesterday spoil the sunshine of tomorrow. Live for today.
4. "Life isn't worth living if you don't have goals. Life is about chasing those goals" ~ Justin Bieber
5. No person is worth crying over, and the one that is worth it, will never let you do it!
ako vas nesto zanima pitajte, ne znam vise sta da pisem, ispisala sam vec ceo referat :D
pozz svima, nadam se da cemo se lepo druziti :)
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Godina : 27
Kate.Fenett- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 4267
Re: Caooooo ^__^
Have fun :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
dobrodoslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ♥♥♥♥♥♥
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Hvala svimaaaa, znam da ce biti extra, pogledala sam malo bolje forum i mnogo mi se svidja... :) pozz
Dobro nam došla! :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Hvalaaaa :)