Nerd Glasses
+45
* Diamond *
phina
DarcyCruel
VlahovicA
Polly Samson
dead silence.
Tamara ♥
I love life:)
Sirenna *
alex_ats
popka bebic ^__^
Forever young ♥.
Minnie ♡
Carrie <3
MoonGirl
AnavisFe
BarBika**
mrs. sunshine
Riverside
Beautiful Dangerous
Fallen Like The Sky.
Daenerys Targaryen
Little Alien
People_Are_Shit
LostSoul
Wendy
Queeny
Sookie
Tea <33
Lollobrigida
DarkAngel
Baby C.
Extraterrestrial
Bloody.Mary
pinkgirl
Suzana
Angie:)
Scarlett O'hara
Emily the strange
Gossip Girl.
Aurora
Amélie.
*MiMa*97
Praslin<3
Dvojki.<3
49 posters
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Nerd Glasses
First topic message reminder :
Valjda svi znate sta su..
Imate? Nosite? Svidjaju vam se?
Valjda svi znate sta su..
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Imate? Nosite? Svidjaju vam se?
Re: Nerd Glasses
Ja imam pink. :P
Al' su me smorile kad sam videla da svaka druga cura ima iste.
Al' su me smorile kad sam videla da svaka druga cura ima iste.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Nemam ih i necu ih ni kupovati jer meni ruzno stoje, ali su mi bas fora. Kod nas ne nose svi O.o ja sam ih malo vidjela da ih nose xD.
Little Alien- Candy Girl
-
Broj poruka : 157
Godina : 28
Fine su, stoje mi, al' ih ne bi uzela ni da mi plate. Strašno je kad čitav grad nosi jednu te istu stvar. -.-'
Volim, ali mislim da su mi se smučile za ceo život onog dana kada sam čula neku klinku kako govori: "Ej kupila sam one dioptrijske naočare što imaš na profilonoj." dok je izlazila iz kineske radnje. In other words svi ih nose.
Jednog dana cu ih kupiti, odnosno promenicu ram ovih naocara koje imam (ovaj koji sada imam mi se nikada nije ni svidjao ._. xd).
Ali mene nekako iritira kada ljudi nose te naocare, a ne trebaju im (prevod: nisu coravi). Cak mi deluje nekako pozersko (najvise zbog toga sto ih vi nose anyway, da ih ne nosi toliko ljudi, mozda me ne bi ni iritiralo x'D). Da nisam corava verovatno ih ne bih ni kupila.
A da, i mislim da ce mi biti prilicno dobar taj ram i zbog toga sto je toliko velik, odnosno moci cu bolje da gledam sa takvim naocarama (sa ovim manjim imam one neke uglove kroz koje opet ne mogu lepo da vidim, ne znam kak' to da objasnim x'D). xd
Ali mene nekako iritira kada ljudi nose te naocare, a ne trebaju im (prevod: nisu coravi). Cak mi deluje nekako pozersko (najvise zbog toga sto ih vi nose anyway, da ih ne nosi toliko ljudi, mozda me ne bi ni iritiralo x'D). Da nisam corava verovatno ih ne bih ni kupila.
A da, i mislim da ce mi biti prilicno dobar taj ram i zbog toga sto je toliko velik, odnosno moci cu bolje da gledam sa takvim naocarama (sa ovim manjim imam one neke uglove kroz koje opet ne mogu lepo da vidim, ne znam kak' to da objasnim x'D). xd
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Fallen Like The Sky. wrote:E kod Kineza nemaju sa pravom dioptrijom, nikako.
Hahaha znam :-D
Suzana wrote:Jednog dana cu ih kupiti.
Kao da sam ja pisala. :D Ja sam i trebala da nosim te četvrtaste, jer ko što ti već reče, u tim uglovima ili šta već isto treba da imam dioptriju, ma ne znam ni sama. :D Uglavnom, ako ih ne kupim do 18-te, neću nikad. xD Jer tad planiram da idem na lasersku, ali to nije tema, pa...
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Meni drugarica njih ne skida-.-'
Slatke su,ako poziras,uz neku kul kombinaciju,i ako ti stoje.. Ali ne kapiram da ih neko nosi? A vidjam po gradu da ih ne skidaju..
Slatke su,ako poziras,uz neku kul kombinaciju,i ako ti stoje.. Ali ne kapiram da ih neko nosi? A vidjam po gradu da ih ne skidaju..
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Obožavam takve naočale..Imam slične jer mi baš takve i ne stoje. :)
Riverside- Candy Girl
- Broj poruka : 271
Ja imam sa crnim okvirom, sa rozim okvirom, sa leopart print okvirom i sa flourescentno zelenim okvirom...Nosim ih samo kad treba da se slikam xD
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Moja prijateljica ima one velike kockaste(dobro nisu baš kockaste xD) Ray ban naočale one crne i baš izgleda kao štreber u njima, ali su pedobre, ja bih takve bez dioptrije ali ona ima njih sa dioptrijom :)
Imam ihh <33
BarBika**- Candy Girl
- I tada u tom trenutku shvatis da se sve dogadja samo jednom u zivotu :))TRES METROS SOBRE EL CIELO
Broj poruka : 183
Kupila sam ih konačno. xD Tek sad sam provalila da će ljudi da misle da ih nosim iz fazona, bez dioptrije, te da nisam stvarno ćorava. x'D (a ja ne mogu bez naočara da živim) (LOL jk, mogu, ali definitivno nije baš praktično gledati bez njih sa ovakvim vidom xD)
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Na rođendanu sam se slikala sam njima,ali ide mi u prilog što se ne sećam tog dela Mislim samo da su mi pretili smrću
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Nerviraju me,svi se sad tripuju sa njima o.O
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Dvije moje najbolje prijateljice mi nose naočale te štreberske sa dioptrijom, a što je najbolje njima to predobro stoji. Ja kad njih stavim izgledaš ko ružna Betty xD
volim ih samo kad ih vidim na njemu
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Ja kupila jedne sarene (bez dioptrije) i isti taj dan mi ispadnu i slome se :DD genije :D
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 2 of 4