Cascada
+22
* Diamond *
dead silence.
Polly Samson
tammy96
Angie:)
I love life:)
bigwinner
Sirenna *
Minnie ♡
Amélie.
Gossip Girl.
Wendy
Emily the strange
Praslin<3
Suzana
DarkAngel
Aurora
Kate.Fenett
Sookie
Dvojki.<3
LostSoul
Queeny
26 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Cascada
First topic message reminder :
Cascada je nagrađivana njemačka eurodance grupa. Cascada je najviše poznata po svojim hit singlovima " Everytime We Touch", koji je osvojio World Music Award 2007., koji postaje prvi njihov singl broj jedan, " What Hurts Most ", što je ušao ljestvice u 2008. i" Evacuate the Dancefloor ", koji je nedavno postao broj jedan u UK. Do sada je grupa prodala oko 13 milijuna primjeraka svojih triju albuma širom svijeta. Cascada se sastoji od englesko-njemačke pjevačice Natalie Horler, DJ Maniana i DJ Yanoua.
Cascada je nagrađivana njemačka eurodance grupa. Cascada je najviše poznata po svojim hit singlovima " Everytime We Touch", koji je osvojio World Music Award 2007., koji postaje prvi njihov singl broj jedan, " What Hurts Most ", što je ušao ljestvice u 2008. i" Evacuate the Dancefloor ", koji je nedavno postao broj jedan u UK. Do sada je grupa prodala oko 13 milijuna primjeraka svojih triju albuma širom svijeta. Cascada se sastoji od englesko-njemačke pjevačice Natalie Horler, DJ Maniana i DJ Yanoua.
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Re: Cascada
Koliko sam ih prije voljela, toliko ih sad ne mogu očima gledati.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Znam samo za Everytime we touch, prelepa je pesma :)
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Sviđa mi se Evacuate the dance floor i ova što će Njemačku ove godine predstavljati na eurosongu. Ostale nisu nešto posebno.
Znam ovih par najpoznatijih, nije da slušam, ali uglavnom znam tekstove (ne znam ni odakle mi)
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2