Jessie J
+28
VlahovicA
✯Jetza✯
comi_xd
Capre diem.
Half as pretty
Lollobrigida
Sirenna *
I love life:)
Petar Pan
|Evanna|
*Always in love-Jellena*
Gossip Girl.
Minnie ♡
AnavisFe
Polly Samson
You Know You Love Me
Daenerys Targaryen
MoonGirl
Fallen Like The Sky.
popka bebic ^__^
Praslin<3
BarBika**
DarkAngel
Emily the strange
Amélie.
Bloody.Mary
Sookie
Wendy
32 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Jessie J
First topic message reminder :
Jessica Ellen Cornish (Redbridge, London, Engleska, 27. ožujka 1988.), poznatija kao Jessie J, engleska je pjevačica.
Proboj do slave ostvarila je pisanjem pjesama za američke pjevače Chrisa Browna i Miley Cyrus. Najuspješnija pjesma koju je napisala, "Party in the U.S.A.", ostvarila je platinastu nakladu u mnogim državama.[1]
Ostvarila je suradnju sa diskografskom kućom Island Records te je počela snimati svoj prvi studijski album Who You Are. Prvi singl "Do It Like a Dude" objavila je krajem 2010. godine koji je dosegao drugo mjesto UK Singles Chart ljestvice.[2] Sljedeći singl "Price Tag" ostvario je još zapaženiji uspjeh; dospio je na prvo mjesto u Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj i Novom Zelandu te među 10 najboljih u 19 država.[3] Na broju jedan zadržao se puna dva tjedna.
Jessica Ellen Cornish (Redbridge, London, Engleska, 27. ožujka 1988.), poznatija kao Jessie J, engleska je pjevačica.
Proboj do slave ostvarila je pisanjem pjesama za američke pjevače Chrisa Browna i Miley Cyrus. Najuspješnija pjesma koju je napisala, "Party in the U.S.A.", ostvarila je platinastu nakladu u mnogim državama.[1]
Ostvarila je suradnju sa diskografskom kućom Island Records te je počela snimati svoj prvi studijski album Who You Are. Prvi singl "Do It Like a Dude" objavila je krajem 2010. godine koji je dosegao drugo mjesto UK Singles Chart ljestvice.[2] Sljedeći singl "Price Tag" ostvario je još zapaženiji uspjeh; dospio je na prvo mjesto u Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj i Novom Zelandu te među 10 najboljih u 19 država.[3] Na broju jedan zadržao se puna dva tjedna.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Jessie J
Predomislila sam se. Sad mi je super osoba i pjevačica :DWhite Lady. wrote:Volim samo Price tag pjesmu jer je u njoj B.O.B. xD
Inače ju ne volim. Dobro se oblači :)
dobar glas. ima nekoliko pesama koje volim.
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Godina : 28
MoonGirl wrote:Izludjivala me je pre Sada bar mogu da je gledam na tv-u..ne menjam kanal odmah
Takodje pre me je strasno nervirala ,sad sam ravnodusna
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Godina : 28
Meni je ona skroz okej, jako mi je simpaticna. Njena omiljena pesma mi je Domino...
comi_xd- Candy Girl
- Broj poruka : 107
Godina : 29
Obazavam je! *_* Glas joj je besprekoran! Pesma su toliko divne. <3
Heartless.Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 132
Godina : 24
Znam Price tag ii još neku, jer mi je sestra jedno vreme bila opsednuta, inače, meni se ne sviđa..
Wonderstruck wrote:Ok mi je :-)
Fine su mi pjesme Domino, Price Tag i Nobody's perfect, ostale nsm slušala
Isto važi i za mene, samo što bih ja stavila "Who's laughing now" umesto "Nobody's perfect" :)
Iva000- Candy Girl
- Broj poruka : 273
Godina : 27
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2