Tom Felton
+17
MoonGirl
Forever young ♥.
tictac
Angie:)
Azrana:3
SlytherinGirl
Polly Samson
Gossip Girl.
Little Alien
Aurora
Amélie.
Emily the strange
Fallen Like The Sky.
Queeny
Sookie
Praslin<3
Dumblewhore
21 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Tom Felton
Tomas Endru Felton (engl. Thomas Andrew Felton; rođen 22. septembra 1987) je engleski filmski i televizijski glumac. Najpoznatiji je po tumačenju lika Draka Melfoja u seriji filmova o Hariju Poteru, filmskoj adaptaciji popularne serije istoimenih knjiga autorke Dž. K. Rouling (engl. J. K. Rowling).
Felton je karijeru počeo glumeći u reklamama kada mu je bilo osam godina, a filmski debi imao je kada mu je bilo deset — u filmu The Borrowers (1997). Nakon što je angažovan kao Drako Melfoj pojavio se u svih šest filmova o Hariju Poteru od 2001 do 2009.
Dumblewhore- Candy Girl
-
Broj poruka : 90
Godina : 27
Re: Tom Felton
Čitala sam da je veoma stidljiv, i da su svi u fazonu da je on zao u privatnom životu,a da je bš fin zapravo. xD I da je pomalo njbomoran na Daniela jer je on uvijek u centru pažnje.. Tad mi ga baš nešto bilo žao xD
U početku mi je bio odbojan,valjda baš zbog tog lika u HP-u, ali na ovoj slici je baš simpatičan :)
U početku mi je bio odbojan,valjda baš zbog tog lika u HP-u, ali na ovoj slici je baš simpatičan :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Ok je glumac, ali sam ga samo u HP-u videla.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
ne swidja mi se,valjda zbog toga sto glumi negativca..nzm ://
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Meni se bas zato svidja :)Queeny wrote:ne swidja mi se,valjda zbog toga sto glumi negativca..nzm ://
Dumblewhore- Candy Girl
-
Broj poruka : 90
Praslin<3 wrote:Čitala sam da je veoma stidljiv, i da su svi u fazonu da je on zao u privatnom životu,a da je bš fin zapravo. xD I da je pomalo njbomoran na Daniela jer je on uvijek u centru pažnje.. Tad mi ga baš nešto bilo žao xD
honestly, i think that's bullshit
Kul mi je jako i u HP i inače, jako duhovit i simpatičan, nadam se da neće pasti u zaborav nakon HP, za sada je na dobrom putu da uradi nešto od sebe.
Gledala sam samo par delova HP, a on mi je uvek bio antipatican, ne zato sto glumi negativca nego nzm ni ja zbog cega... xD
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Malo sam se razočarala kada sam gledala "Rise of the Planet of the Apes" jer opet igra "istu" ulogu kao u Hariju Poteru.
Obozavam ga *__*
Jeste da sam ga gledala samo u HP-u, ali je jako dobro odigrao ulogu, a inace njegovog lika volim i iz knjiga i iz filmova. Omiljeni <3
Jeste da sam ga gledala samo u HP-u, ali je jako dobro odigrao ulogu, a inace njegovog lika volim i iz knjiga i iz filmova. Omiljeni <3
Little Alien- Candy Girl
-
Broj poruka : 157
Ne znam zasto se svima svidja? ja ga iskreno ne volim.
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Gledala sam ga samo u Harry Potteru.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Gledala sam ga u HP <3 I volim ga. Jedan od mojih omiljenih glumaca. :D Imala sam preko 500 njegovih slika, ali sam ih sve izbrisala. >.< Inace, gledacu i ostale njegove filmove. :D Samo ne znam kad cu. xD
Tom ♥♥♥
Tom ♥♥♥
SlytherinGirl- Candy Girl
- Broj poruka : 272
SlytherinGirl wrote:Gledala sam ga u HP <3 I volim ga. Jedan od mojih omiljenih glumaca. :D
Tom ♥♥♥
Ovo potpisujem :'D. Obožavam ga, haha. Čak sam jedno vrijeme bila zaljubljena u njega, kad sam bila mlađa :')
Azrana:3- Candy Girl
- Broj poruka : 20
Nije mi gotivan uopšte.
Odbojan mi je na neki način.
Odbojan mi je na neki način.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Gledala sam ga samo u Hp-u. Kao glumac, nije loš. :D
tictac- Sweet Girl
- Broj poruka : 575
Jao,jeste li čuli da je došao u BG na snimanje nekog filma valjda i ostaje nekoliko nedelja.Moram negde da ga nađeeem.
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Prezgodannnnn ,ali nisam ga gledala nigdje osim u Hariju Poteru
Petar Pan- Candy Girl
- Welcome to reality. It fucking sucks.
Broj poruka : 149
NAJLEPSIIIIIIIIIIIII NA SVETUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
MoonGirl wrote:Koliko je sigurno to ?
100% tvitao je iz BG-a i pričao je u nekom ranijem intervju da će dolaziti.
Jaoj,moram Nini da javljam odmah
Hvala.
Hvala.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1