Knjiga Vremeplov (Triologija) - Gijom Prevo
2 posters
Page 1 of 1
Knjiga Vremeplov (Triologija) - Gijom Prevo
Ovu triologiju cine sledece knjige:
-Tajna izrezbarenog kamena
-Sedam novcica
-Zlatna karika
Glavni likovi su decak Sem i njegova sestra od tetke Lili.Njegov otac je jednog dana nestao,i nema ga vec danima.Da bi pokusao da pronadje nesto o ocu,on odlazi u njihovu kucu i u podrumu nalazi izrezbareni kamen i probuseni novcic.Tu pocinje zaplet. =)
Da li je neka od vas citala neku od ovih knjiga?I ako znate,gde bih na internetu mogla da procitam,posto sam prvi deo imala odavno,i juce sam zapocela i zavrsila sa citanjem,a trenutno nisam u mogucnosti da nabavim drugi.Knjige su fantasticne i predlazem da sto pre procitate neku od njih ?=)
-Tajna izrezbarenog kamena
-Sedam novcica
-Zlatna karika
Glavni likovi su decak Sem i njegova sestra od tetke Lili.Njegov otac je jednog dana nestao,i nema ga vec danima.Da bi pokusao da pronadje nesto o ocu,on odlazi u njihovu kucu i u podrumu nalazi izrezbareni kamen i probuseni novcic.Tu pocinje zaplet. =)
Da li je neka od vas citala neku od ovih knjiga?I ako znate,gde bih na internetu mogla da procitam,posto sam prvi deo imala odavno,i juce sam zapocela i zavrsila sa citanjem,a trenutno nisam u mogucnosti da nabavim drugi.Knjige su fantasticne i predlazem da sto pre procitate neku od njih ?=)
...Mi.Mi...- Candy Girl
- Broj poruka : 258
Godina : 26
Re: Knjiga Vremeplov (Triologija) - Gijom Prevo
Nisam citala nijednu
al mozda procim
al mozda procim
ANG!E- Candy Girl
- Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Saturday and Sunday With us You know what we say Party everyday
Broj poruka : 185
Godina : 29
Location : Ljubav je nas lavirint u kojem se ne snalazimoo… :( <3
Page 1 of 1