Only For Girls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vilijem Pol Jang

4 posters

Go down

Vilijem Pol Jang Empty Vilijem Pol Jang

Post by MoonGirl Tue 23 Aug 2011 - 0:37

Vilijem Pol Jang 1042
Šestogodišnja Misi, najmlađa kći Mekenzija Alena, oteta je za vreme porodičnog letovanja, a dokazi da je verovatno svirepo ubijena pronađeni su u napuštenoj kolibi duboko u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, usred svoje Velike tuge, Mek dobija sumnjivu poruku, kojom ga neko, naizgled Bog, poziva da sledećeg vikenda dođe u tu kolibu.
Uprkos zdravom razumu, on u mračno zimsko popodne stiže do kolibe i vraća se u svoj najgori košmar. Ono što će tamo zateći zauvek će ga izmeniti.
U svetu u kom je vera sve nevažnija, Koliba se rve s bezvremenim pitanjem: „Gde je Bog u svetu ispunjenom neizrecivim bolom?“ Odgovori koje će Mek dobiti zapanjiće vas i možda preobraziti kao što su preobrazili njega. Poželećete da svi koje poznajete pročitaju ovu knjigu.

„Čitajući Kolibu shvatio sam da su pitanja koja se pojavljuju u ovom neodoljivom romanu ona ista koja nosim duboko u sebi. Lepota ove knjige nije u tome što ona daje lake odgovore na mučna pitanja, nego u tome što vas poziva bliže Bogu milosrđa i ljubavi, u kome nalazimo nadu i isceljenje.”
Džim Palmer, autor romana Božanstveni niko

„Ako je Bog svemoguć i pun ljubavi, zašto u svetu i dalje postoje bol i zlo? Ova knjiga pruža zapanjujuće kreativan i jasan odgovor na najstarije pitanje na svetu. Koliba je definitivno jedna od najboljih knjiga koje sam ikada pročitao.”
Džejms Rajl, autor knjige Nilski konj u vrtu
MoonGirl
MoonGirl
Powerful Girl
Powerful Girl

bič pliz
Broj poruka : 3319
Godina : 30

Back to top Go down

Vilijem Pol Jang Empty Re: Vilijem Pol Jang

Post by ANG!E Tue 23 Aug 2011 - 8:32

Citala malo i prestala...mozda opet nastavim
ANG!E
ANG!E
Candy Girl
Candy Girl

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Saturday and Sunday With us You know what we say Party everyday
Broj poruka : 185
Godina : 29
Location : Ljubav je nas lavirint u kojem se ne snalazimoo… :( <3

Back to top Go down

Post by Half as pretty Wed 20 Jun 2012 - 15:39

Procitala sam do onoga kad on dodje u kolibu i kao tamo vidi boga (koji je crnkinja ) ili sta li vec ne sjecam se bas davno sam je citala...ne znam sto je nisam procitala do kraja vjerovatno cu uzeti opet da je citam xD
Half as pretty
Half as pretty
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Love without looking
Broj poruka : 1428
Godina : 28

Back to top Go down

Post by MoonGirl Thu 5 Jul 2012 - 21:39

Čitala sam knjigu pre dve godine čini mi se, i utisak je potpuno izbledeo. Ne znam, tada mi je bila sjajna ali pročitala sam mnogo boljih knjiga pa mi sad nije zanimljiva.. :S
MoonGirl
MoonGirl
Powerful Girl
Powerful Girl

bič pliz
Broj poruka : 3319
Godina : 30

Back to top Go down

Post by Praslin<3 Sat 13 Jul 2013 - 14:06

Pročitala sam, dobra knjiga sve u svemu.. Nije me oduševila ali je ostavila lijep utisak.
Izašla je još jedna ove godine ''Raskršća'' vjerovatno ću i nju nekada pročitati.
Praslin<3
Praslin<3
Kate Beckett
Kate Beckett

I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top