Vilijem Pol Jang
4 posters
Page 1 of 1
Vilijem Pol Jang
Šestogodišnja Misi, najmlađa kći Mekenzija Alena, oteta je za vreme porodičnog letovanja, a dokazi da je verovatno svirepo ubijena pronađeni su u napuštenoj kolibi duboko u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, usred svoje Velike tuge, Mek dobija sumnjivu poruku, kojom ga neko, naizgled Bog, poziva da sledećeg vikenda dođe u tu kolibu.
Uprkos zdravom razumu, on u mračno zimsko popodne stiže do kolibe i vraća se u svoj najgori košmar. Ono što će tamo zateći zauvek će ga izmeniti.
U svetu u kom je vera sve nevažnija, Koliba se rve s bezvremenim pitanjem: „Gde je Bog u svetu ispunjenom neizrecivim bolom?“ Odgovori koje će Mek dobiti zapanjiće vas i možda preobraziti kao što su preobrazili njega. Poželećete da svi koje poznajete pročitaju ovu knjigu.
„Čitajući Kolibu shvatio sam da su pitanja koja se pojavljuju u ovom neodoljivom romanu ona ista koja nosim duboko u sebi. Lepota ove knjige nije u tome što ona daje lake odgovore na mučna pitanja, nego u tome što vas poziva bliže Bogu milosrđa i ljubavi, u kome nalazimo nadu i isceljenje.”
Džim Palmer, autor romana Božanstveni niko
„Ako je Bog svemoguć i pun ljubavi, zašto u svetu i dalje postoje bol i zlo? Ova knjiga pruža zapanjujuće kreativan i jasan odgovor na najstarije pitanje na svetu. Koliba je definitivno jedna od najboljih knjiga koje sam ikada pročitao.”
Džejms Rajl, autor knjige Nilski konj u vrtu
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Re: Vilijem Pol Jang
Citala malo i prestala...mozda opet nastavim
ANG!E- Candy Girl
- Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Saturday and Sunday With us You know what we say Party everyday
Broj poruka : 185
Godina : 29
Location : Ljubav je nas lavirint u kojem se ne snalazimoo… :( <3
Procitala sam do onoga kad on dodje u kolibu i kao tamo vidi boga (koji je crnkinja ) ili sta li vec ne sjecam se bas davno sam je citala...ne znam sto je nisam procitala do kraja vjerovatno cu uzeti opet da je citam xD
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Godina : 28
Čitala sam knjigu pre dve godine čini mi se, i utisak je potpuno izbledeo. Ne znam, tada mi je bila sjajna ali pročitala sam mnogo boljih knjiga pa mi sad nije zanimljiva..
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Pročitala sam, dobra knjiga sve u svemu.. Nije me oduševila ali je ostavila lijep utisak.
Izašla je još jedna ove godine ''Raskršća'' vjerovatno ću i nju nekada pročitati.
Izašla je još jedna ove godine ''Raskršća'' vjerovatno ću i nju nekada pročitati.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Page 1 of 1