Prvi glas Srbije
+27
Angel *_*
Half as pretty
phina
Sirenna *
MissL
Minnie ♡
xX Anng!e Xx
Baby C.
Wendy
Polly Samson
Queeny
popka bebic ^__^
Aurora
Beautiful Dangerous
MoonGirl
Little Alien
Dvojki.<3
Angie:)
LostSoul
Lady Bird
Sookie
Gossip Girl.
*MiMa*97
Praslin<3
Emily the strange
Fallen Like The Sky.
providna_duga
31 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Prvi glas Srbije
First topic message reminder :
Muzički talenti, do sada skriveni od očiju javnosti, boriće se da postanu nove zvezde naše scene od
U ovom jedinstvenom muzičkom nadmetanju zastupljeni su svi muzički žanrovi, od popa, roka sve do narodne muzike, tako da su kandidati imali mogućnost da se predstave pesmama koje im najviše "leže", dok je njihove vokalne potencijale ocenjivao renomirani žiri: Lena Kovačević, Vlado Georgiev i Saša Milošević Mare.
Kandidati koji su se plasirali pokušaće glasom i harizmom da pokažu Leni, Vladu i Saši , da imaju nešto posebno što ih izdvaja od ostalih. Oni koji to ne uspeju biće eliminisani jer samo jedan može poneti titulu najboljeg.
Muzički talenti, do sada skriveni od očiju javnosti, boriće se da postanu nove zvezde naše scene od
U ovom jedinstvenom muzičkom nadmetanju zastupljeni su svi muzički žanrovi, od popa, roka sve do narodne muzike, tako da su kandidati imali mogućnost da se predstave pesmama koje im najviše "leže", dok je njihove vokalne potencijale ocenjivao renomirani žiri: Lena Kovačević, Vlado Georgiev i Saša Milošević Mare.
Kandidati koji su se plasirali pokušaće glasom i harizmom da pokažu Leni, Vladu i Saši , da imaju nešto posebno što ih izdvaja od ostalih. Oni koji to ne uspeju biće eliminisani jer samo jedan može poneti titulu najboljeg.
providna_duga- Cool Girl
- Yey!
Broj poruka : 619
Godina : 25
Re: Prvi glas Srbije
nerviraju me svi onaj žiri nek se pokrije ušima
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Hahahaha Bilo mi je zabavno kad sam gledala prošlu epizodu. Onaj dečko koji se bavi glumom je car. xD
Moze li ona Mirna Radulovic vise da me nervira.Svake emisije pomislim da ne moze i ona me onda opet iznenadi.Tacno mi je doslo da gadjem televizor necim ,sinoc kad nije ispala.
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Godina : 28
A ova sezona mi je skroz smaracka... Gotivila sam saru,ali posto je ona bivsa devojka trenutnog decka moje drugarice,znate kako to ide,moram da je mrzim. :D
Mada,od muskih isto niko nije zanimljiv,posto mi je decko (Nikola) ispao. :D
Mada,od muskih isto niko nije zanimljiv,posto mi je decko (Nikola) ispao. :D
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Ijuu ima li ko da ga ne poznajes o.O
-
Nikola ti je decko? Poznajes Saru? o.o
Aj mi nabavi autogram pliz. xD
@tema: Ne mogu da verujem da je Saska ispala. Ona je super, energicna i ima prelep glas. Ako su izmedju nje i one Mirne izbacili nju, ziri mi trebalo da se ubije. -__- Navijam za Saru jer ima neobicnu boju glasa. Opcinjena sam njenim izvodjenjem pesme 'Run' *-* Od muskih mi je simpatican Ivan. Ne podnosim Sanju i mislim da se provlaci zato sto peva pratece vokale Aleksandri. Faca joj je na nastupu uvek ista. -__- I tako...Svidja mi se sto mozemo da biramo pesme koje ce takmicari pevati :D
@tema: Ne mogu da verujem da je Saska ispala. Ona je super, energicna i ima prelep glas. Ako su izmedju nje i one Mirne izbacili nju, ziri mi trebalo da se ubije. -__- Navijam za Saru jer ima neobicnu boju glasa. Opcinjena sam njenim izvodjenjem pesme 'Run' *-* Od muskih mi je simpatican Ivan. Ne podnosim Sanju i mislim da se provlaci zato sto peva pratece vokale Aleksandri. Faca joj je na nastupu uvek ista. -__- I tako...Svidja mi se sto mozemo da biramo pesme koje ce takmicari pevati :D
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Navijam za Nevenu,ima tako lep glas i za Saru,mislim cura je neverovatna,svaki njen nastup je savršen po meni. Sanju ne podnosim,i Mirna je slatka,možda i najbolji pevač tamo.
Mislim da je prošle nedelje trebao da ispadne Boris,strašno je falširao...možda je čovek ovako car ali nije kvalitetan pevač kao ostali.
Mislim da je prošle nedelje trebao da ispadne Boris,strašno je falširao...možda je čovek ovako car ali nije kvalitetan pevač kao ostali.
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
phina wrote:Nikola ti je decko? Poznajes Saru? o.o
Mislim da nisi u pravu sto se tice Saske i Mirne.Naravno da je Saska super pjevac ali Mirnu niko ne moze da prevazidje bolja je od svih onamo..I npr:Sarin i Mirnin glas ne moze da se poredi jer Mirnaa milionnnnnn puta bolje pjeva od Sare..Saru svi vole jer ona ima odlicne nastupe inace nista posebno ne pjevaa.A ne moogu da vjerujem da je Boris dogurao do finala a toliko je boljih pjevaca ispalooo a on ostaoo mislim stvarno..Za sve dobre pjevace koji su izbaceni kriva je publikaa!!Jer samo glasajuu za svojee pa aloo bree slusaj malooo njihov glasss....To bi isto biloo da ja imam milion fanovaa koji salju porukee a nemajuu pojma da pjevamm!!Mislim vam svake pametii.////
Angel *_*- Candy Girl
- Broj poruka : 72
Nisam to pre gledala ali sada navijam za Zorana :D
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Bukvalno se slazem sa tobom,od reci do reci. (:Angel *_* wrote:
Mislim da nisi u pravu sto se tice Saske i Mirne.Naravno da je Saska super pjevac ali Mirnu niko ne moze da prevazidje bolja je od svih onamo..I npr:Sarin i Mirnin glas ne moze da se poredi jer Mirnaa milionnnnnn puta bolje pjeva od Sare..Saru svi vole jer ona ima odlicne nastupe inace nista posebno ne pjevaa.A ne moogu da vjerujem da je Boris dogurao do finala a toliko je boljih pjevaca ispalooo a on ostaoo mislim stvarno..Za sve dobre pjevace koji su izbaceni kriva je publikaa!!Jer samo glasajuu za svojee pa aloo bree slusaj malooo njihov glasss....To bi isto biloo da ja imam milion fanovaa koji salju porukee a nemajuu pojma da pjevamm!!Mislim vam svake pametii.
-
Prvo sam i ja tako mislila ,dok Saska nije otpjevala onu pjesmu 'cosak',sad me nervira vise od Mirne,a to je tesko postici.phina wrote:
Ne mogu da verujem da je Saska ispala. Ona je super, energicna i ima prelep glas. Ako su izmedju nje i one Mirne izbacili nju, ziri mi trebalo da se ubije. -__-
Sta je neobicno u njenoj boji glesa o.O I oskrnavila je tu pjesmu.Ne moze ni da se poredi sa Snow Patrol-om ti odslusaj pa procijeni xDphina wrote: Navijam za Saru jer ima neobicnu boju glasa. Opcinjena sam njenim izvodjenjem pesme 'Run' *-*
@Gossip Girl. i Angel *_*
Really? o.O Cudo.Svi glasaju za svoje.Ijuu pa ovo je prvi put da se nesto tako desava.
A sto se tice Sare tu se slazem sa vama djevojka nema glasa,a prolazi samo zbog nastupa.
-
Huhu,tu se slazem. Mislim da je pesma ocajna.Half as pretty wrote:dok Saska nije otpjevala onu pjesmu 'cosak'
Okej,dobro to je tacno,normalno da ce da glasaju za svoje ali ne znam kako ga je ziri uopste pustio da dodje do top 12? ili 10 nisam sigurna o.o.Half as pretty wrote:@Gossip Girl. i Angel *_*
Really? o.O Cudo.Svi glasaju za svoje.Ijuu pa ovo je prvi put da se nesto tako desava.
I jos nesto,zasto mrzite Mirnu? Prelepo peva i zasluzila je da bude u top 3.
Sara me iznervila strasno posle ovog nastupa https://www.youtube.com/watch?v=48H95n6aKGI .. a i Marija Serifovic cija je pesma je napisala na twiteru kako nije bilo dobro i da to ne moze tako.
Znaci navijam za Nevenu i Mirnu. :)
-
Slusala sam nesto sa drugaricama na youtube-u i Sara mi ima nekako cudan glas i neuvezban, bolje mi zvuce Mirna i Nevena.
Meni se Sara vise ne svidja, tj. ne navijam za nju. Od one veceri kada je napravila gresku u pesmi Aleksandre Kovac. Kao prvo me je razocarala sto nije mogla bolje to da izvede, vise da uvezba tekst itd. A onda me je iznerviralo ponasanje zirija. Ocekivalo se da ce dobiti bar neku kritiku ali oni su je hvalili kao da se nista nije desilo. o.O A jednom su Neveni ili Mirni rekli 'Necemo da te hvalimo, znas sve'. Sta sad, fora je da zaplaces pa da kupis publiku i ziri? o.O Jos jedna stvar koja mi nije jasna je Aleksandra koja je rekla da se svakome moze dogoditi da zaboravi tekst, a ista ta osoba je u radionicama rekla da joj je dovoljno da takmicar zaboravi tekst pa da ga izbaci.
U pocetku mi je Sarin glas bio lep, nekako skriputavo-simpatican xD ali sad mi se cini kao da peva kroz nos. Ima najbolje nastupe, ali ovo je ipak Prvi glas Srbije.
Zao mi je sto su izbacili Zokija. Navijam sa Nevenu :)
U pocetku mi je Sarin glas bio lep, nekako skriputavo-simpatican xD ali sad mi se cini kao da peva kroz nos. Ima najbolje nastupe, ali ovo je ipak Prvi glas Srbije.
Zao mi je sto su izbacili Zokija. Navijam sa Nevenu :)
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Ja mislim da se svakom od njih može desiti i da zaborave tekst i da pogreše. Ipak ne pevaju oni sto godina pa da znaju svaku pesmu da otpevaju bez greške.
Ja mislim da su sve tri ( Mirna,Nevena i Sara) zaslužile da budu u finale. :)
Ja mislim da su sve tri ( Mirna,Nevena i Sara) zaslužile da budu u finale. :)
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Sara nema dobar glas kao Nevena i Mirna ali se stvarno borila i smatram da je zaslužila da bude tu gdje je.
Mirna je nenormalno odbojna sa istim izrazom lica tokom cijelog serijala. Pjeva, rastura, ali me strašno nervira.
Nevena mi je predivna u svakom smislu i voljela bih da pobijedi.
Mirna je nenormalno odbojna sa istim izrazom lica tokom cijelog serijala. Pjeva, rastura, ali me strašno nervira.
Nevena mi je predivna u svakom smislu i voljela bih da pobijedi.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Ja ne gledam to redovno, ali ovako nešto propratim. Mnogo mi je bilo žao kad je Saška ispala, jer je npr. 10 puta bolji vokal od Sare, koja iskreno ne pjeva nešto, ali kao da je rođena na sceni. Mirna mi je skroz super, ali ima tu neku odbojnost u sebi i nažalost, mislim da je to ono što kod nje jedino koči. Dok, npr. Nevena mi je ostavila utisak da se previše izvlači na to, ja sam cura sa Kosova itd. Nešto kao plačipi*ka rekla bih, ali da dobro pjeva ne može čovjek da ospori i da pobjedi ne bi mi uopšte bilo krivo.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Gledala sam obe sezone. I super jee :) Sad sam navijala za Nevenu i baš mi je žao što ona niije pobedila :/ A i u prošloj sezoni sam navijala za Nevenu. Haha ove Nevene su baš dobre xD
Iva000- Candy Girl
- Broj poruka : 273
Godina : 27
Nikad nisam volela da gledam, ne svidja mi se ovo takmicenje. Ziri mi se posebno ne svidja, takodje ni ono kad ipadaju dole.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 3 of 3