Adele
+33
Tamara ♥
* Diamond *
I love life:)
Sirenna *
Petar Pan
Angie:)
Carrie <3
InvisibleLyn
Ariel
Minnie ♡
Beautiful Dangerous
Gossip Girl.
tictac
Dia.♥
Polly Samson
mystery
Suzana
natasamarjanovic
Riverside
popka bebic ^__^
Queeny
Scarlett O'hara
Amélie.
Wendy
Aurora
Anchyly
Sookie
Bloody.Mary
Fallen Like The Sky.
Daenerys Targaryen
Emily the strange
Dvojki.<3
Praslin<3
37 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Adele
Adel Lori Blu Adkins (engl. Adele Laurie Blue Adkins; rođena 5. maja 1988.), poznatija pod svojim scenskim imenom Adel, je engleska pevačica i kompozitor. Godine 2009., Adel je osvojila dve Gremi nagrade, za najboljeg novog izvođača, kao i za najbolju žensku vokalnu izvedbu godine. Sa osvojenih šest nagrada - za album godine, pesmu godine, kompoziciju godine, najbolje pop izvođenje, pop vokal i najbolji spot, Adel je postala apsolutna pobednica dodele Gremi nagrada 2012. godine.
Adel je privukla pažnju XL-Recordings, nakon što je postavila tri demo pesme na Majspejs, te je kasnije i potpisla ugovor sa tom izdavačkom kućom. Od svog prvog albuma, 19, dobila je mnogo pohvala i pozitivnih kritika, a album se popeo na prvo mesto i osvojio trostruki platinasti sertifikat u Velikoj Britaniji.
Svoj drugi album, 21, Adel je izdala 24. januara 2011. godine u Velikoj Britaniji i 22. februara u SAD. Album je postigao veliki komercijalni uspeh i sa 208.000 kopija u prvoj nedelji u Velikoj Britaniji zauzeo je prvu poziciju na UK Albums Chart, listi albuma rangiranih po fizičkoj i digitaloj prodaji u Ujedinjenom Kraljevstvu.
Nakon nastupa na Brit nagradama 2011. godine, njena pesma Someone Like You dostigla je broj jedan na top listama u Velikoj Britaniji, dok je album takođe dostigao prvo mesto, koje je držao četiri uzastopne nedelje. Pesma se održala kao broj jedan 2 nedelje na Novom Zelandu, te 5 nedelja takođe kao broj jedan u Australiji.
Zvanična kompanija za top liste objavila je da je Adel prvi živi umetnik čija su se dva singla, kao i njena dva albuma našla među prvih pet u jednoj nedelji istovremeno, a to, do tada, niko nije postigao osim Bitlsa 1964. godine. Album 21 proveo je jedanaest uzastopnih nedelja na prvom mestu top lista u Velikoj Britaniji, što je najduži vremenski period na prvom mestu od strane nekog ženskog izvođača ikada. Prethodni rekord držala je Madona 1990. godine sa svojim kompilacijskim albumom The Immaculate Collection, koji je na prvom mestu ostao 9 nedelja. Do sada, u SAD album je proveo ukupno dvanaest nedelja na vrhu liste Bilbord 200, što je najviše nedelja na prvom mestu još od 2000. godine. Takođe, album drži rekord u Velikoj Britaniji kao najprodavaniji u digitalnoj prodaji. Od maja 2011. Adel je vredela 6 miliona funti, što ju je izjednačilo sa Lili Alen i Dafi na 9. mestu na listi najbogatijih britanskih i irskih muzičkih zvezda mlađih od 30 godina.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Re: Adele
Stvaaarno ima mnogo dobar glas! :D
Volim da slusam njene pesme :)
Some Like You mi je omiljena, klasika :D
Volim da slusam njene pesme :)
Some Like You mi je omiljena, klasika :D
Extra je. Stalno slusam njene pesme i pevamo ih u skoli po ceo dan :-PPP
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Emily the strange wrote:Extra je. Stalno slusam njene pesme i pevamo ih u skoli po ceo dan :-PPP
Podvlačim xD
Ne mogu reći da sam neki veliki fan, ali jedna od boljih pop pevačica, ima dobar glas, mada sam je više volela ranije kad nije bila toliko poznata kod nas.
ima dobar glas ali je ne slušam i ne volim
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Super peva, ali ja sam cula samo nekoliko pesama, a jedino mi se "Rolling in the deep" svidja.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
I mii. :D Mislim ja i još dvije - tri drugarice.Emily the strange wrote: i pevamo ih u skoli po ceo dan :-PPP
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Mnogo dobar glas i nema lose pesme, ali je ne slusam nesto :3
jedna od boljih novijih izvodjaca
jedna od boljih novijih izvodjaca
Ima dobar glas,ali je ne slusam nesto posebno.
Znam samo Rolling in the deep i Someone like you.
Volim da je pevam,posto se uz nju najbolje zavija. :DD
Znam samo Rolling in the deep i Someone like you.
Volim da je pevam,posto se uz nju najbolje zavija. :DD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Dobra tema... :)
Obožavam Adele, Someone like you je neprevaziđena... Mada mi je i Set fire to the rain divna...
Obožavam Adele, Someone like you je neprevaziđena... Mada mi je i Set fire to the rain divna...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
predobar glas :) gotivim njene pesme...someone like you-omiljena <3
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Scarlett O'hara wrote:Dobra tema... :)
daaaaaaa ^____^
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Adele obozavam.Ima prelijep glas i savrsene tekstove.I pored toga u svakoj pjesmi se uspijem pronaci.
Riverside- Candy Girl
- Broj poruka : 271
adele mi je jedna od omiljenih stranih pevacica i znam sve njene pesme na pamet
natasamarjanovic- Candy Girl
- Broj poruka : 54
Mnogo su joj tuzne pesme.
Hejtujem zalopojke.
Hejtujem zalopojke.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Fenomenalna pevacica! Volela bih da odem na njen koncert. Omiljene pesme su mi "Someone like you", "Make you feel my love", "One and only" i remake "Many shades of black"
mystery- Candy Girl
- Broj poruka : 12
Ima divan glas. I draga je. Mislim da mi se najvise svidja pesma "Daydreamer".
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Ima predivan glas. ^__^ Ne znam mnogo njenih pesama,ali ove koje znam rasturaju. :)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Prelepo peva,obozavam njene pesme ! ^____^
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2