Pottermore
+10
Sookie
dead silence.
LostSoul
tictac
natata
MissEverything
Dvojki.<3
Aurora
Little Alien
Fallen Like The Sky.
14 posters
Page 1 of 2 • 1, 2
Pottermore
Sajt koji je lansirala autorka Harija Potera J.K. Rowling za sada dostupan samo onima koji su uspeli da se registruju tokom magical quill takmičenja, da li je neko od vas registrovan ili namerava da to uradi kada pristup bude omogućen svima, ako već imate nalog, kakvi su vaši utisci, u kojoj ste kući, šta vam se svidja, a šta ne?
Re: Pottermore
Ja sam registrovana, SunMidnight199. U Slytherinu sam
Pa ovako, u pocetku mi je sajt bio predobar, citav dan sam visila na njemu ali mi je poslije nekoliko dana dosadio. Zanimljivo mi je ono pregledanje i istrazivanje poglavlja, ali kada sam to zavrsila postalo mi je smor. Uglavnom jer onda treba praviti one napitke a ja sam u tome ocajna. Cak ni onaj napitak za vjezbanje nisam uspjela napraviti tacno, a pokusala sam 20 puta. Tako da sam od toga odustala, jednostavno necu da oduzimam bodove svojoj kuci. Zanimljivo je i ono sa carolijama ali na to se nisu dobijali bodovi.
Vec odavno nisam usla u svoj nalog, cekam da se otvori 2. knjiga pa da istrazujem opet poglavlja :D.
I da, najzanimljiviji dio su mi ona pitanja za razvrstavanje i za stapic.
Pa ovako, u pocetku mi je sajt bio predobar, citav dan sam visila na njemu ali mi je poslije nekoliko dana dosadio. Zanimljivo mi je ono pregledanje i istrazivanje poglavlja, ali kada sam to zavrsila postalo mi je smor. Uglavnom jer onda treba praviti one napitke a ja sam u tome ocajna. Cak ni onaj napitak za vjezbanje nisam uspjela napraviti tacno, a pokusala sam 20 puta. Tako da sam od toga odustala, jednostavno necu da oduzimam bodove svojoj kuci. Zanimljivo je i ono sa carolijama ali na to se nisu dobijali bodovi.
Vec odavno nisam usla u svoj nalog, cekam da se otvori 2. knjiga pa da istrazujem opet poglavlja :D.
I da, najzanimljiviji dio su mi ona pitanja za razvrstavanje i za stapic.
Little Alien- Candy Girl
-
Broj poruka : 157
Godina : 28
Evo ja sam te dodala. Meni je bilo zanimljivo i na početku, a i sad mi je jer svakog dana pravim napitke, nije toliko teško kad se izvežbaš, meni nije išlo pa sam pogledala neke tutove na jutjubu, samo me mrzi da čekam tako dugo. Tako da... ja idem svakog dana da pravim napitke i pomognem svojoj kući
Isto jedva čekam 2. knjigu.
Isto jedva čekam 2. knjigu.
A koja si kuca? XD
Idem te prihvatiti :)
Idem te prihvatiti :)
Little Alien- Candy Girl
-
Broj poruka : 157
Nisam :(
ali hocuuuuuuu xD
Da obavestite nas jadne koji nisu registrovani kada opet bude omoguceno jer hocu da se igram :D :D :D
ali hocuuuuuuu xD
Da obavestite nas jadne koji nisu registrovani kada opet bude omoguceno jer hocu da se igram :D :D :D
Znaćete sigurno i sami, mada sam ja čula da će pristup za ostale korisnike omogućiti tek sl. godine, ja ne verujem da će toliko dugo trebati :S
Jesam, jesam, jesam. ^__^
LumosIce44
Haflpaf. :P
Imam kompijuter koji nenormalno kuje, tako da je nemoguce napraviti napitak.. Jedva mi i sakupi neke stvari. -.-
Odem kad sam kod drugarice..
LumosIce44
Haflpaf. :P
Imam kompijuter koji nenormalno kuje, tako da je nemoguce napraviti napitak.. Jedva mi i sakupi neke stvari. -.-
Odem kad sam kod drugarice..
Al' nam je se Dž. K. Rouling odužila sajtom, svaka joj čast -.- Znači nije trebalo!
MissEverything- Candy Girl
- Broj poruka : 53
Godina : 27
Bas sam htela da pitam sta je sa ovim sajtom, da li je u funkciji posto me mrzi da guglam xD
Jeste u funkciji, ali mislim da i dalje nije omogućen pristup svima, ja više ne idem jer mi se nešto grafički sjebalo, pa ne mogu ništa da radim kako bih osvajala bodove.
Recite mi kako da se registrujem moli vas :\\\'(:
natata- Candy Girl
- Broj poruka : 99
Izgleda da je otvoreno za sve samo sto mailovi stizu malo kasnije zbog prebukiranosti ili cega vec :3
Edit: Ja sam CentaurNox26711 dodajte me
Edit: Ja sam CentaurNox26711 dodajte me
dodala sam te :)
Jedva sam skontala kako da pravim napitak xD
Zelim drugu knjiguuuu :3
Mnogo je interesantno :) (btw. ja na kraju nisam 'pokupila' kamen mudrosti O.o . Je l' treba? Posto ga ja nisam nasla xD)
Jedva sam skontala kako da pravim napitak xD
Zelim drugu knjiguuuu :3
Mnogo je interesantno :) (btw. ja na kraju nisam 'pokupila' kamen mudrosti O.o . Je l' treba? Posto ga ja nisam nasla xD)
Dodala sam vas, ja mislim da je poenta da skupiš sve što možeš, zar nije kod Harija u ruci.
Pa sakupljala sam sve ali kamen nisam.
Hvala ti, odmah sam nasla.
Osecam se kao neki grebator ili lopov kada sakupljam galeone sa stolova i po hodnicima
Hvala ti, odmah sam nasla.
Osecam se kao neki grebator ili lopov kada sakupljam galeone sa stolova i po hodnicima
Upravo sam napravila. Dodala sam vas.
Kako da kupim onaj glupi kazan (ili šta je već) kad ne mogu da kupim štapić? :@
Kako da kupim onaj glupi kazan (ili šta je već) kad ne mogu da kupim štapić? :@
Stapic ti se sam otvara kada kupis sve ostalo
A kupi neke druge stvari pre kazana i uzmi najjeftiniji (meni nije hteo skuplji)
A kupi neke druge stvari pre kazana i uzmi najjeftiniji (meni nije hteo skuplji)
Aurora wrote:Stapic ti se sam otvara kada kupis sve ostalo
Hvala. :)
Prijavila sam se...kako sad da se maknem sa početne strane? xD
tictac- Sweet Girl
- Broj poruka : 575
Pf..sta je bre ovo? O.o igrica? xDD hahahah ja sam mislela nesto kao facebook / myspace :3
dead silence.- Boom Baby
- Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754
Page 1 of 2 • 1, 2