Remember Me (Hvala ti za ljubav)
+4
His Porcelain Doll
Fallen Like The Sky.
LostSoul
*MiMa*97
8 posters
Page 1 of 1
Remember Me (Hvala ti za ljubav)
Drama u kojoj Tyler (Robert Pattinson) upoznaje Ally (Emilie de Ravin) te uz pomoć ljubavi pokušavaju prebroditi tragedije iz prošlosti.
U ovoj romantičnoj drami tinejdžerska superzvijezda Robert Pattinson glumi Tylera, buntovničkog mladića iz New Yorka koji nakon obiteljske tragedije ima težak odnos sa svojim ocem (Pierce Brosnan). Tyler misli da nitko ne može razumjeti osjećaje kroz koje prolazi, sve dok nevjerojatnim spletom okolnosti i sudbine ne upozna Ally (Emilie de Ravin).
Premda je ljubav bila posljednja stvar u njegovim preokupiranim mislima, Ally će ga polagano početi privlačiti sve dok se ne zaljubi u nju. Kroz njihovu ljubav, on počinje pronalaziti sreću i svrhu svog života. No, ubrzo se otkrivaju skrivene tajne, a okolnosti koje su ih spojile prijete da će ih razdvojiti...
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Re: Remember Me (Hvala ti za ljubav)
Gledala sam. Nije los film. Kraj je najbolji. Ne kazem da je super sto se to desilo, nego jednostavno kada cujete na vestima za "Bliznakinje" pomislite "Zao mi je" i sve to, ali u tom filmu vidite kako su se osecali ti ljudi kojima je neko poginuo u tom dogadjaju. Mogu reci da je ostavio na mene jak utisak.
Meni se film svideo, mada ima patetike dosta, ali ae nisam ocekivala nista od njega pa nije mogao puno da me razocara.
Nisam nesto puno ocekivala od filma i sve sam izbegavala da ga pogledam ali kad sam ga odgledala bas mi se dopao.
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Ja sam odusevljena filmom i spada medju omiljene...
Obozavam drama-romanse sa nekim tuznim zavrsetkom..
Obozavam drama-romanse sa nekim tuznim zavrsetkom..
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Meni je film OK, kraj mi je baš bombastičan i sviđa mi se.... Od 1 do 10 7.5
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Ja sam cula da se on na kraju ubije ili nesto tako pa nisam htela da gledam
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Ne ubije se, već pogine u onim zgradama u New yorku kad je bio teroristički napad. Mnogo je tužno.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Similar topics
» Crazy, Stupid, Love. (Ta luda ljubav)
» new member loves to be remember all time
» Ljubav ili karijera?
» Ljubav, navika, panika
» new member loves to be remember all time
» Ljubav ili karijera?
» Ljubav, navika, panika
Page 1 of 1