Band T-shirts
+27
SlytherinGirl
Tamara ♥
Polly Samson
comi_xd
Capre diem.
Lollobrigida
Sirenna *
Wendy
Monster Child !
Amélie.
Saška
Little Alien
Gossip Girl.
Beautiful Dangerous
Tea <33
Bloody.Mary
Miss4n91e
MoonGirl
Emily the strange
*MiMa*97
Queeny
Riverside
Daenerys Targaryen
Dia.♥
Praslin<3
Suzana
Aurora
31 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Band T-shirts
Ne kupujem. Bar jos uvek ne.
Ako ikada budem pocela da ih kupujem, ne verujem da cu ih tako lako naci k'o neki drugi ljudovi, zato sto cu kupovati samo majice bendova koje bas volim, a one nisu bas toliko lake za pronalazenje k'o majice Linkin Parka, Metallice, Nirvane (dobro 'ajde, i Nirvanu isto malo vise gotivim xd) itd, pa cu morati da provalim gde da ih nadjem (kad malo bolje razmislim, ne verujem da cu vecinu njih uopste i naci, je*iga). xd
Ako ikada budem pocela da ih kupujem, ne verujem da cu ih tako lako naci k'o neki drugi ljudovi, zato sto cu kupovati samo majice bendova koje bas volim, a one nisu bas toliko lake za pronalazenje k'o majice Linkin Parka, Metallice, Nirvane (dobro 'ajde, i Nirvanu isto malo vise gotivim xd) itd, pa cu morati da provalim gde da ih nadjem (kad malo bolje razmislim, ne verujem da cu vecinu njih uopste i naci, je*iga). xd
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Nemam. Ali imaću, jednog dana. xD
Nickelback <3
Nickelback <3
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Nemam,jer ne slušam baš stranu muziku.A od ove naše,isto nešto ne slušam neke bendove koje imaju takve majice. :)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Ne kupujem ih bas.Imam dvije koje sam kupila kada sam bila mala i zaljubljena u Tokio Hotel.Sada me sram reci da ih imam.
Riverside- Candy Girl
- Broj poruka : 271
Godina : 29
volim takve majice.ceo grad sam prevrnula kada sam trazila majicu michaela jacksona...na kraju sam je nasla u zari.bila je skupa i bila mi je velika ali sam je ipak kupila i sad je obozavam.ako nadjem kupicu od green day-a <3
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
volim^__^
imam jednu Nickelback,koju sam dobila od drugarice a hocu da kupim Bon Jovi,Guns N Roses ili Gren day<3
imam jednu Nickelback,koju sam dobila od drugarice a hocu da kupim Bon Jovi,Guns N Roses ili Gren day<3
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Ne volim pa ih ne nosim nesto i ovde mogu da nadjem one losijeg kvaliteta a i svi imaju iste.
Mislim da bih narucila (ako imaju jer pre nisu) majicu Goblina preko njihovog sajta jer to oni rade.
Brat ima od Orthodox Celts-a isto je od njih narucio i ja bih jednu ali mi je sad glupo da uzmem xD
Skuplje su ali su to majice bendova koje bas bas volim i imala bih najvise 2-3 takve majice
Mislim da bih narucila (ako imaju jer pre nisu) majicu Goblina preko njihovog sajta jer to oni rade.
Brat ima od Orthodox Celts-a isto je od njih narucio i ja bih jednu ali mi je sad glupo da uzmem xD
Skuplje su ali su to majice bendova koje bas bas volim i imala bih najvise 2-3 takve majice
Ne nosim, ali Luka ima nekoliko takvih. Ne nosi one pozerske majice tipa Metalica, Iron Maiden i sl, nego majice stvarno dobrih bendova :-)
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Volim da nosim,i imam ih...Neke sam kupila,neke napravila :)
Hej,a zasto ne odradite neku sliku u ps-u omiljene grupe,i odstampate majcu??Onda ce sigurno biti originalna,a i nesto sto volite :)
Hej,a zasto ne odradite neku sliku u ps-u omiljene grupe,i odstampate majcu??Onda ce sigurno biti originalna,a i nesto sto volite :)
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Pa i ovo su dobri bendovi :P samo sto su najcesce istampane i deca to kupuju xDEmily the strange wrote:Ne nosim, ali Luka ima nekoliko takvih. Ne nosi one pozerske majice tipa Metalica, Iron Maiden i sl, nego majice stvarno dobrih bendova :-)
pa ovde uglavnom nece da rade ukoliko nemas porudzbinu od npr. 10 majici a i uglavnom se to brzo skida.MoonGirl wrote:Volim da nosim,i imam ih...Neke sam kupila,neke napravila :)
Da li zna neko gde moze da se kupi/naruci EKV majica sa kvalitetnom stampom?
Moja drugarica samo njih i slusa xD pa bismo da joj kupimo :D
Koja glupost -.-
pa onda nijednu super majcu ne bih imala -.-
Hm,ne znam...ja sam njihove radila :/ Mozda da probas negde online...mada...
pa onda nijednu super majcu ne bih imala -.-
Hm,ne znam...ja sam njihove radila :/ Mozda da probas negde online...mada...
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
imam od MCR, kupili mi drugovi za rođendan. O MOJ BOŽE kad se samo setim koliko sam bila srećna! :D
i htela bih još par od MCR i može i jedna Simple Plana :)
i htela bih još par od MCR i može i jedna Simple Plana :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Nemam ih,necu ih kupovati,i ne volim ih..
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Imam jednu majcu od green day koju sam dobila,ne znam da li bih je ikad kupila jer ih ne volim toliko ali mi je lepa majca pa je nosim cesto.:)
Od ostalih nemam nista.
Od ostalih nemam nista.
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Hm, trenutno ih nemam puno ali obozavaaaam *_*. Na proljece idem u nabavku :D
Little Alien- Candy Girl
-
Broj poruka : 157
Hocu od Sistema, a ne mogu nigde naci -.-
Saška- Candy Girl
- Broj poruka : 39
Volim , Jako .
Originalne imam samo IM i G'n'R , a ovako imam brdo štampanih sa slikama , što bi MoonGirl rekla .
Imam razne ... GD , EKV , LP , Metallicu , Azru , Parni Valjak...
Originalne imam samo IM i G'n'R , a ovako imam brdo štampanih sa slikama , što bi MoonGirl rekla .
Imam razne ... GD , EKV , LP , Metallicu , Azru , Parni Valjak...
Monster Child !- Cool Girl
- Broj poruka : 670
Godina : 26
Ja nemam ni jednu,i meni se to ni malo ne svidja :D
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Zelim majicu od LP-a ali nzm gde da je kupim xD
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Ja imam Hanu Montanu jos iz mladjih dana xDD,ali to nije bend. Inace,kul su mi te majce,ali nemam nijednu. :D
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2