Kaputi
+26
phina
Dvojki.<3
VlahovicA
weareinfinite.
White swan
comi_xd
Dia.♥
Lollobrigida
Sirenna *
ceca
Monster Child !
Saška
Scarlett O'hara
Emily the strange
MoonGirl
Little Alien
Polly Samson
Gossip Girl.
Beautiful Dangerous
Amélie.
Minnie ♡
Bloody.Mary
Praslin<3
Aurora
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
30 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Kaputi
First topic message reminder :
E sad u poslednjih par godina skoro svi umesto onih šuškavih jakni koje su se ranije nosile, nose kapute tipa ovaj:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Da li vam se svidjaju kaputi, nebitno da li se radi o ovakvom modelu, ili nekim drugim, da li imate neki kaput, da li više volite duže ili kraće, u kojoj boji itd.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Da li vam se svidjaju kaputi, nebitno da li se radi o ovakvom modelu, ili nekim drugim, da li imate neki kaput, da li više volite duže ili kraće, u kojoj boji itd.
Re: Kaputi
Imam crni kratak kaput i jakoo ga volim, jako mi se svidja..:D
comi_xd- Candy Girl
- Broj poruka : 107
Godina : 29
kurva sudbina. wrote:Jako mi se svidjaju kaputi.
Imam jedan. Sivi, do malo ispod kukova je. U nekom vojnickom fazonu je. Jako mi se svidja.
Inace, volim kad vidim lep kaput na nekome. Jer moze bas lepo da se kombinuje. I bas mi svi u kaputu deluju divno.
Ovo kao da sam ja pisala. Možda imamo isti kaput. [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja imam još jedan crni, duži i jako elegantan, obožavam da ga nosim!
White swan- Candy Girl
- Broj poruka : 72
Godina : 28
Kupim jedan godisnje. Obozavam da ih nosim :)
weareinfinite.- Candy Girl
-
Broj poruka : 42
Volela bih da imam tamnoljubicasti ili bordo, malo duzi. Mozda kupim ove zime :D
Nemam nijedan :(
Nemam nijedan :(
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Ja mnogo zelim kaput,ali moji nemaju para da mi ga kupe od kad ga zelim,a stalno sam dobijala zimske jakne,nikad kupovala,tako da nisam imala prilike za kaput.
Prosle godine zamalo da kupim jedan savrseni,ali ja sam debil izbarala telefon umesto kaputa.
Prosle godine zamalo da kupim jedan savrseni,ali ja sam debil izbarala telefon umesto kaputa.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Nemoj da kupis zimsku jaknu, nosi staru xD . Ja sve svoje staro cuvam pa imam dosta stvari :)
Pretrazila sam ceo grad i nisam nasla lep kaput a ni jaknu i na kraju mi je mama nasla na nekom desetom mestu sivo-crn kaputic :3 . Jeste da sam htela bordo ali ionako nema nista -.-
Pretrazila sam ceo grad i nisam nasla lep kaput a ni jaknu i na kraju mi je mama nasla na nekom desetom mestu sivo-crn kaputic :3 . Jeste da sam htela bordo ali ionako nema nista -.-
Joj ja bih htela kariran ali nema sile da ću to negde naći ( u mojoj veličini ) -.-'
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Imam dva crna, jedan kraći, drugi duži tj. srednje dužine i po tome je majka izvadila kroj da mi šije ljubičasti, ali ga nije završila.
Evo nikako da kupim kaput.A bas hocu jedan dugacki crni.
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Mnooogo mi se svidja jedan krem boje,videla sam ga po gradu,nikako da ga nadjem u prodavnici-.-
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Ovaj novi sto imam je bas debeo i topao sto mi se bas svidja jer mogu da ga nosim i po dosta hladnom vremenu :3
Jeste da izgledam malo sire u njemu ali sta je tu je xD
Jeste da izgledam malo sire u njemu ali sta je tu je xD
Želim da kupim, ali nikako da nađem neki lep i po normalnoj ceni...
Mada videla sam jedan početkom septembra, ali moji su malo zakasnili sa kupovinom, tako da je nestao.
Mada videla sam jedan početkom septembra, ali moji su malo zakasnili sa kupovinom, tako da je nestao.
Jako mi se svidjaju.Kupila sam dugacki crni :3 prelep je
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2