Pozajmljivanje odeće/obuće
+18
VlahovicA
Tamara ♥
Wicked Girl^^
Sirenna *
Wendy
Angie:)
* Diamond *
Polly Samson
Emily the strange
*MiMa*97
Queeny
Little Alien
Gossip Girl.
Praslin<3
Beautiful Dangerous
Aurora
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
22 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pozajmljivanje odeće/obuće
Da li volite da delite odeću/obuću sa sestrom/drugaricom i koje su prednosti i mane toga?
Re: Pozajmljivanje odeće/obuće
Posuđujem odjeću drugima, i posuđujem za sebe ^.^
Nzm, prednosti su što možeš nešto novo da staviš na sebe, a mane su tipa to ti se nešto podere :-D
Nzm, prednosti su što možeš nešto novo da staviš na sebe, a mane su tipa to ti se nešto podere :-D
Pozajmljujem drugome ako treba ali ne volim da uzimam.
Samo sam na ekskurziji uzela dva puta od drugarice i mozda bih pozajmila ukoliko nemam a treba mi (npr. stikle jer mi se ne daju pare za to xD) ali me je mnogo strah da se nesto ne ufleka/pocepa.
Samo sam na ekskurziji uzela dva puta od drugarice i mozda bih pozajmila ukoliko nemam a treba mi (npr. stikle jer mi se ne daju pare za to xD) ali me je mnogo strah da se nesto ne ufleka/pocepa.
Slabo pozajmljujem od drugarica, ponekad ja njima nešto pozajmim, ali to uglavnom budu sestrine stvari jer im moje ništa ne odgovara (kad kažem ne odgovara ne mislim na veličinu, nego imamo različit stil).
Sa sestrama delim stvari, ali to skoro svi tako.
Sa sestrama delim stvari, ali to skoro svi tako.
Pozajmljujem drugaricama,ali ne volim da uzimam njihove.. Ali od sestre obavezno moram da uzmem nesto :)
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Pozajmim drugaricama ako im treba, a pozajmim i ja ponekad... Npr. u Makedoniji sam više nosila od drugarica odjeću, nego svoju xD I kako što reče Aurora, bojim se da ne uflekam/pocijepam nešto jer sam poprilično smotana xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Uvek se pozajmljujem sa drugaricom,ali ne sve nesto ipak nikad nikome ne bih dala da obuce! :D
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Ne radim to. Ne volim, i mislim da nikad necu pozajmljiati odjecu xD
Little Alien- Candy Girl
-
Broj poruka : 157
pozajmim drugaricama,ali samo odredjene stvari..a ako mi zatreba pozajmila bih nesto..npr. tike za trening od drugarice posto nosimo isti broj kada su moje na pranju
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Svaki put kada hocu nesto da pozajmim ja se predomislim ali mi nije problem da pozajmim nekom drugom. Osim ako nije nesto sto mnogo volim. Tada gledam da izbegnem =D
Jedino Visnji:DIii jedino od nje trazim ako mi nesto treba:)
Ugl. sve osim farki delimo,posto je ona visa od mene:D
Al zato majice,marame,starke redovnoxD
Ugl. sve osim farki delimo,posto je ona visa od mene:D
Al zato majice,marame,starke redovnoxD
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Ranije sam dosta pozajmljivala, a stvari mi ni dan danas nisu vracene, tako da vise to ne radim. Ne volim da dajem svoju odecu a i imam drugaciji stil od drugarica tako da niti ja uzimam od njih niti one od mene. Kada bi mi neka trazila nesto otvoreno bih joj rekla da necu da joj dam, pa neka se naljuti ako hoce, to su moje stvari i ja odlucujem sta cu s njima!
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Povremeno Sofija i ja pozajmljujemo jedna od druge. Sa drugim drugaricama nisam navikla na to.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Pozajmljujemo se :)
Volim to, jer mi dosadi da stalno nosim svoju odeću..sad naravno ne pozajmljujemo gaće i to nego ovo normalno. x)
Volim to, jer mi dosadi da stalno nosim svoju odeću..sad naravno ne pozajmljujemo gaće i to nego ovo normalno. x)
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Razmenjujem sa drugaricama.. Prednost je sto ne moras da kupis novu odecu,a ipak obuces nesto novo,a mane sto mogu tvoju da uniste. Zato sad pazim kome dajem. xD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Pozajmljujem odeću sestri,ponekad i nekim drugaricama.
Wicked Girl^^- Candy Girl
- Truth is,everybody is going to hurt you,you just have to find those worth suffering for.
Broj poruka : 110
Pozajmljivala sam nakit, marame i to, ali odeću za sad ne =)
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
nisam navikla to da radim. i sad nedavno drugarica obukla moju suknju pred grad i pita me: 'da idem ovako? msm, ako smem.' ja se izbezumila covece, msm dala sam joj, al ono. neprirodno mi je nekako. od sestre pozajmljujem i ona meni pozajmljuje, to mi je normalno skroz.
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Kada sam bila kod sestre sve stvari smo izmenjale i to mi je bilo skroz ok ali kada mi drugarica trazi nesto prevrne mi se ceo zeludac naopacke.
Nije da joj ne verujem ali mi nesto ne daje da im pozajmim stvari. xD
Ali na kraju dam.
Nije da joj ne verujem ali mi nesto ne daje da im pozajmim stvari. xD
Ali na kraju dam.
sestra ih uzima bez pitanja, iako su joj velike.
ovako ponekad uzmem nešto od drugarica, eventualno dam nešto njima :D
ovako ponekad uzmem nešto od drugarica, eventualno dam nešto njima :D
Eh,nekada smo povremeno uzimale nesto,ali sada se bukvalno oblacimo u odecu ove druge. Takodje i sestre mi daju njihove stvari kada ih smore.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Samo najboljoj prijateljici drugim ne. I samo odjeću, obuću ni ne mogu a i nije mi to nešto posebno higijenski xD
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2