Odeća za kuću/odeća za školu
+20
Polly Samson
Half as pretty
White swan
Lollobrigida
popka bebic ^__^
Sirenna *
Monster Child !
Amélie.
Saška
Dia.♥
Little Alien
Gossip Girl.
Emily the strange
Carrie <3
Dvojki.<3
*MiMa*97
Praslin<3
Aurora
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
24 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Odeća za kuću/odeća za školu
Pošto ja prva ne nosim iste stvari po kući koje nosim kada idem u školu, da li je sa vam isti slučaj?
Koje su to stvari koje nosite samo kada ste kod kuće i da li odeću u kojoj ste bili u školi/izlasku/nebitno gde skidate čim dodjete kući ili ostajete u njoj?
Koje su to stvari koje nosite samo kada ste kod kuće i da li odeću u kojoj ste bili u školi/izlasku/nebitno gde skidate čim dodjete kući ili ostajete u njoj?
Re: Odeća za kuću/odeća za školu
Po kući najčešće nosim trenerke, nzm bzvz nešto.. A vani kad sam nosim potpuno različitu odjeću :-D
Nekad se desi da se ne presvučem poslije škole, ali uglavnom u kući izgledam ko ludak: trenerka, džemper, kosa zavezana u punđu, rajf, bez šminke :-D
Nekad se desi da se ne presvučem poslije škole, ali uglavnom u kući izgledam ko ludak: trenerka, džemper, kosa zavezana u punđu, rajf, bez šminke :-D
Pa nosim neke drugacije stvari. Nekako mi je lakse i lepse kada se presvucem xD
Npr. najlepse i najbolje stvari nosim u skoli a ono sto mi je bezveze po kuci
Trenerke uvek nosim po kuci dok farmerke nosim po kuci zimi
Leti mi je svejedno :D
Npr. najlepse i najbolje stvari nosim u skoli a ono sto mi je bezveze po kuci
Trenerke uvek nosim po kuci dok farmerke nosim po kuci zimi
Leti mi je svejedno :D
Kući nosim staru odjeću, i to je uglavnom sve komotno, opušteno xD
A sve što je novije, i tako meni ljepše, nosim u školu :)
A sve što je novije, i tako meni ljepše, nosim u školu :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Enchanted <3 wrote:Po kući najčešće nosim trenerke, nzm bzvz nešto.. A vani kad sam nosim potpuno različitu odjeću :-D
Takodje:D
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Po kuci nosim neke raspad stvari xD Mada mi je ponekad muka da se presvlacim posle skole,osim ako ne nosim nesto novo i lepo xD
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Obavezno se presvlacim posle skole jer ne zelim da upropascavam nove i lepe stvari. Po kuci ugl nosim nesto bezveze, trenerke, neki stari dzemper ili dux...
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Ma potpuno me briga sta nosim po kuci xD...iako najcesce ostanem u onome sto sam obukla kad sam izasla...:p
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Po kuci nosim stare stvari ali skoro nikada trenerke. Uvijek sam u farmerkama, ili obicnim crnim hlacama. U skolu nosim novije stvari, ali nekada mi se desi da se ne presvucem poslije skole pa sam citav dan tako obucena. xD
Little Alien- Candy Girl
-
Broj poruka : 157
Ja najviše volim da budem u pidzami dok sam u kući :P Majka me uvek grdi i tera da se presvučem,a mene tako nerviraju trenerke i pantalono da nosim po kući. -.- Pogotovu one trenerke što imaju lastiš na struku pa mi stegnu donji deo stomaka i uvek mi bude muka. Po kući nosim stare stvari ili "ružne" stvari :P U školu nosim novije stvari, i uvek ih skinem kada dođem kuću jer,kao što sam već rekla,obožavam da budem u pidzami :3
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Fallen Like The Sky. wrote:ja prva ne nosim iste stvari po kući koje nosim kada idem u školu
Ista stvar sa mnom. Ja cim dodjem kuci trcim u sobu da skinem stvari koje sam nosila dok sam bila napolju. Prilicno sam neuredna i stalno se uflekam, pa zato. :D Kuci uvek nosim trenerice, helanke, stare dukseve i tako to, uglavnom iznosene stvari koje sam uflekala ili tako nesto, pa nisu vise za napolje. :D
Saška- Candy Girl
- Broj poruka : 39
Nemam sad posebno odvojene majice i hlače koje smijem u školu nosit a koje ne xD Ugl. kod kuće nosim trenirke ali sad sam u trapericama jer su bili svi ovi blagdani, pa kao da ne budem sad u trenirci obukla sam traperice xD
A kad dođem kući odmah skinem odjeću i obućem nešto za kući nosit. :D
A kad dođem kući odmah skinem odjeću i obućem nešto za kući nosit. :D
Lenja sam po prirodi , tako da se ne presvlačim, zimi.
kada je leto , jedva čekam da obučem spavaćicu bez rukava :D
kada je leto , jedva čekam da obučem spavaćicu bez rukava :D
Monster Child !- Cool Girl
- Broj poruka : 670
Godina : 26
Kad znam da necu izlaziti ceo dan iz kuce,obicnco ostanem u pidzami:D
Aa kad idem u skolu,presvucem se jedino ako je na meni nesto novo,il sto se lako prlja...
Aa kad idem u skolu,presvucem se jedino ako je na meni nesto novo,il sto se lako prlja...
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Pa ja se presvlacim kada dodjem kuci jer se bolje i udobnije osecam kada skinem farmerke i obucem neku trenerku ili helanke i gore neku majicu koja mi je prevelika ili ako je hladno neki dux.
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
jedva cekam da dodjem kuci da se izvucem iz farki. siroka tresa brate <3 kakve farke, kakve pm :D
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
*MiMa*97 wrote:Kad znam da necu izlaziti ceo dan iz kuce,obicnco ostanem u pidzami:D
Skroz isto. [You must be registered and logged in to see this image.]
White swan- Candy Girl
- Broj poruka : 72
Cim dodjem kuci presvucem se ne zbog odjece , nego ne mogu dugo da budem u farmerkama,siroka majca i trenerka ili sorc <33
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Po kući nosim trenerke ili neku staru odeću, uglavnom mi je bitno da je sve komotno. :P
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Kući neke "musave" trenerke i majice od pre rata, a u školi sve lepo i extra :D
Ja bih volela da se vukljam u kombinaciji za školu kod kuće ceo dan (do spavanja), ali mama je u fazonu "presvuci se u trenerku, raskomoti se bla bla", a meni je glupo da se presvlačim 4 puta dnevno -.-
Ja bih volela da se vukljam u kombinaciji za školu kod kuće ceo dan (do spavanja), ali mama je u fazonu "presvuci se u trenerku, raskomoti se bla bla", a meni je glupo da se presvlačim 4 puta dnevno -.-
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
Ja sam sada odlučila da ću za školu da kupim neki širok duks i širok donji trenerke. I to ću da nosim sa trapama i briga me. -.- Neću više da se sređujem za školu...
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Kuci nosim trenerke,pantalone,sortseve i neke stare majce,dukseve..U skolu nosim neke novije stvari i ono u cemu se komotno osecam..Ima nekih stvari koje sam kupila sa namerom da ih nosim u skolu,i nikad ih nisam obukla pa ih sad nosim po kuci.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2