Me, myself and I
+13
Anja^^
Miss4n91e
Fallen Like The Sky.
Amélie.
Aurora
DarkAngel
popka bebic ^__^
Daenerys Targaryen
Dvojki.<3
Suzana
Queeny
Praslin<3
mystery
17 posters
Page 1 of 1
Me, myself and I
zdravo svima, ja sam nova ovde...ako vas nesto zanima go ahead and ask me ;)
mystery- Candy Girl
- Broj poruka : 12
Godina : 32
Re: Me, myself and I
Kako si našla forum, sviđa li ti se?
Šta voliš da radiš u sl. vrijeme?
I da, dobrodošla :)
Šta voliš da radiš u sl. vrijeme?
I da, dobrodošla :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Welcome!
Your name ... ? ;)
Your name ... ? ;)
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Zovem se Marija, izgleda da sam ja ovde najstariji clan, s obzirom na to da sam upisala fakultet ;)
Na forum sam naisla sasvim slucajno, pretrazivala sam neke facebook statuse.
Na forum sam naisla sasvim slucajno, pretrazivala sam neke facebook statuse.
mystery- Candy Girl
Nisi ima vas par sa faksa ;)
Šta si upisala?
Šta si upisala?
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Welcyyyy :))
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
odakle si? :)
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Dobrodošla. :*
Drago mi je da se netko napokon registrirao a da nema 11, 12, 13 ili 14 godina. :'D
Drago mi je da se netko napokon registrirao a da nema 11, 12, 13 ili 14 godina. :'D
Dobrodosla :)
Anja^^- Candy Girl
- Teoretski,ljubav lepo zvuci..malcice je drukcije u praksi. :)
Broj poruka : 15
Dobrodosla^^
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
hvala na dobrodoslici :)
e pa ovako...studiram engleski jezik, obozavam muziku, najvise pop i soul, imam sestru koju volim najvise na svetu, takodje obozavam svoje prijatelje. Jako sam pozitivna, obozavam da se smejem, najlepse, ali definitivno i najsrecnije doba godine za mene je prolece. Za mene kazu da sam jako dobar covek i drug, brizna sam za ljude do kojih mi je stalo. Mrzim licemerje, i ako mi se neko ne dopada, to cu mu (na indirektan nacin) i pokazati. Cesto mi se desava da kazem ono sto ne treba, pa mi dodje da odsecem sebi jezik :D a ne spadam u brbljive osobe, ali eto :D nimalo ni nije stalo do toga sta ce ko da pomisli ili kaze za mene. Nikada se ne svadjam.
Obozavam Rijanu, muzika, stil, izgled sve na njoj mi se dopada, u kakvom god izdanju da se pojavi ona je za mene prelepa i neponovljiva. Trenutno nisam zaljubljena, izbirljiva sam jako i cekam onog pravog ;)
pored engleskog, volela bih da usavrsim i spanski i francuski, koje solidno znam. Zivotna zelja mi je da proputujem svet, a grad iz snova Los Angeles... Ako vas jos nesto zanima, pitajte
e pa ovako...studiram engleski jezik, obozavam muziku, najvise pop i soul, imam sestru koju volim najvise na svetu, takodje obozavam svoje prijatelje. Jako sam pozitivna, obozavam da se smejem, najlepse, ali definitivno i najsrecnije doba godine za mene je prolece. Za mene kazu da sam jako dobar covek i drug, brizna sam za ljude do kojih mi je stalo. Mrzim licemerje, i ako mi se neko ne dopada, to cu mu (na indirektan nacin) i pokazati. Cesto mi se desava da kazem ono sto ne treba, pa mi dodje da odsecem sebi jezik :D a ne spadam u brbljive osobe, ali eto :D nimalo ni nije stalo do toga sta ce ko da pomisli ili kaze za mene. Nikada se ne svadjam.
Obozavam Rijanu, muzika, stil, izgled sve na njoj mi se dopada, u kakvom god izdanju da se pojavi ona je za mene prelepa i neponovljiva. Trenutno nisam zaljubljena, izbirljiva sam jako i cekam onog pravog ;)
pored engleskog, volela bih da usavrsim i spanski i francuski, koje solidno znam. Zivotna zelja mi je da proputujem svet, a grad iz snova Los Angeles... Ako vas jos nesto zanima, pitajte
mystery- Candy Girl
Page 1 of 1