Mila Kunis
+20
Hellcat
Ariel
Minnie ♡
Beautiful Dangerous
bloodsucker
LostSoul
Polly Samson
Wendy
*MiMa*97
Amélie.
Praslin<3
Gossip Girl.
Scarlett O'hara
Bloody.Mary
popka bebic ^__^
Riverside
Sookie
Daenerys Targaryen
Aurora
Fallen Like The Sky.
24 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Mila Kunis
Milena Markovna Kunis (ukrajinski: Мілена Марковна Куніс; rođena 14. avgusta 1983. u Černivcima, Ukrajina, SSSR) je glumica koja je najpoznatija po ulozi tipične američke devojke Džeki Berkhart u seriji Vesele sedamdesete i davanjem glasa Meg Grifin u popularnoj crtanoj seriji Porodični čovek.
Mila je potomkinja ukrajinskih Jevreja. Njena porodica se preselila u Los Anđeles kada joj je bilo sedam godina. U Los Anđelesu je pohađala časove glume nakon škole i zabeležila je manje uloge u programu za decu u televizijskim reklamama, čak se pojaviviši u Danima naših života kao Houp Vilijams. Naučila je engleski jezik gledajući The Price Is Right. Izjavila je da je domaćin Bob Barker bio jedan od malog broja ljudi koji je pričao dovoljno sporo da bi ona mogla da razume.
Mila je proglašena 54. najseksepilnijom ženom na svetu na listi magazina Staf (2002).
Osim Veselih sedamdesetih, glumila je u spotu Jaded grupe Aerosmit. Takođe je glumila u nekoliko filmova, kao što su Pirana, Deda mraz sa mišićima, Kripendorfovo pleme, Džija, Američki psiho II, Tonijevo i Tinino venčanje i Get Over It.
Re: Mila Kunis
Lepa je, odlicno je odradila ulogu u veselim sedamdesetim ali je nigde drugde nisam gledala.
Ja sam je gledala u Friends with benefits, i super mi je tamo.
Znala sam da je jedna od naših xD
Znala sam da je jedna od naših xD
Volim je, najbolja mi je u That 70's show.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Meni je jako fina.Gledala sam je nedavno u nekoj seriji ili filmu ali se ne mogu sjetit imena. :)
Riverside- Candy Girl
- Broj poruka : 271
Ona je meni preslatka ^___^
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
nerviraju me te njene ogromne oči XD
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Joj super mi je ona, prvo sam je gledala u ludim sedamdesetim, pa u black swan i sad u onom filmu friends with benefits... Sva mi je nakako simpatična... A oči su joj baš slatke... :)
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Lepa je,samo sam je u friends with benefits gledala.
Last edited by Gossip Girl ♥ on Fri 13 Jan 2012 - 20:03; edited 1 time in total
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Extra je :) Gledala sam je ponekad i u Veselim sedamdesetim, a i u FWB. Mnogo mi je simpatična :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Scarlett O'hara wrote:Joj super mi je ona, prvo sam je gledala u ludim sedamdesetim, pa u black swan i sad u onom filmu friends with benefits... Sva mi je nakako simpatična... :)
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Mnogo je lepa,i ima prelepe oci. :D
Nisam gledala puno stvari u kojima je glumila,ali mi je mnogo kul njena uloga i u Black Swan i u Friends with benefits. :)
Nisam gledala puno stvari u kojima je glumila,ali mi je mnogo kul njena uloga i u Black Swan i u Friends with benefits. :)
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Aurora wrote:odlicno je odradila ulogu u veselim sedamdesetim ali je nigde drugde nisam gledala.
Last edited by mesečeva kći on Thu 3 Oct 2013 - 22:50; edited 1 time in total
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Pa nemam neko mišljenje o njoj, možda ću ga imati kada budem odgledala film "Friends with Benefits"
Gost- Guest
Meni je mnogo gotivna!
I zavolela sam je kad sam gledala vesele 70te :)
I zavolela sam je kad sam gledala vesele 70te :)
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
xXxX::::Rose::::XxXx wrote:Pa nemam neko mišljenje o njoj, možda ću ga imati kada budem odgledala film "Friends with Benefits"
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Preslatka je i mnogo dobro glumi :)
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Divna je,mnogo simpatična,dobro glumi:)
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Angie:) wrote:Divna je,mnogo simpatična,dobro glumi:)
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Kao glumica mi nije ništa posebno ili je ja bar nisam gledala u ulozi u kojoj treba istaći neke posebne glumačke sposobnosti, da je lepa, to stoji, ali nije baš vrsta lepote koju ja volim.
Fallen Like The Sky. wrote:Kao glumica mi nije ništa posebno ili je ja bar nisam gledala u ulozi u kojoj treba istaći neke posebne glumačke sposobnosti, da je lepa, to stoji, ali nije baš vrsta lepote koju ja volim.
Skroz se slazem. Gledala sam je u That '70s show i odlicno je odradila ali to nije neka zahtevna uloga.
Page 1 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 2