Vasa modna pravila
+19
VlahovicA
Capre diem.
TheStrayOne
Half as pretty
Lollobrigida
Sirenna *
mali loliša
dead silence.
Fallen Like The Sky.
Amélie.
Gossip Girl.
LostSoul
Daenerys Targaryen
Praslin<3
Beautiful Dangerous
Scarlett O'hara
Little Alien
Bloody.Mary
Aurora
23 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Vasa modna pravila
First topic message reminder :
Nesto sto vi uvek kombinujete
nesto po vama nikada ne treba da ide zajedno
bla bla :)
Nesto sto vi uvek kombinujete
nesto po vama nikada ne treba da ide zajedno
bla bla :)
Re: Vasa modna pravila
Scarlett O'hara wrote:Svašta, hiljadu puta sam nosila džemper na patike, tu mi ništa nije seljački, niti su mi džemperi elegantni.Lollobrigida wrote:1. tipa riba obuce patike i dzemper i snajperista je rokne s zgrade
2. nikada japanke na farke, niti japanke na javnim mestima
Japanki ima baš lijepih, ne kapiram, zašto da ne.
Jeste da je to tvoje mišljenje, i sve to, ali mi je nelogično malo.
-nosim i ja dzemper na patike, ali na patike kao sto su starke ili nesto na fazon vans authentic ili tako nesto, jer ja njih i ne smatram za sportske patike.mislila sam na dzempere u kombinaciji sa patikama sa nekom namenom, msm za neki sport ili uz air max.
-ovog drugog sto se tice... pa, ostajem uz to. to je nesto sto ja llicno nikad ne bih obukla. dakle, ko voli...ono, nista protiv, a ni za.
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Godina : 28
Lollobrigida wrote:Scarlett O'hara wrote:Svašta, hiljadu puta sam nosila džemper na patike, tu mi ništa nije seljački, niti su mi džemperi elegantni.Lollobrigida wrote:1. tipa riba obuce patike i dzemper i snajperista je rokne s zgrade
-nosim i ja dzemper na patike, ali na patike kao sto su starke ili nesto na fazon vans authentic ili tako nesto, jer ja njih i ne smatram za sportske patike.mislila sam na dzempere u kombinaciji sa patikama sa nekom namenom, msm za neki sport ili uz air max.
-ovog drugog sto se tice... pa, ostajem uz to. to je nesto sto ja llicno nikad ne bih obukla. dakle, ko voli...ono, nista protiv, a ni za.
Uz deo za patike se slažem stvarno, jer je seljački na air max ili nešto slično..
Meni se stil jako menja :P
Ranije sam nosila sve Nike, od glave do pete, air max i slicno :P I to jos rozo sve :D
Sad mi je to odvratno :P
Sad mi se svidja neki elegantniji stil, nesto kao Serena iz GG :P
Ranije sam nosila sve Nike, od glave do pete, air max i slicno :P I to jos rozo sve :D
Sad mi je to odvratno :P
Sad mi se svidja neki elegantniji stil, nesto kao Serena iz GG :P
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Godina : 27
Meni su air max patike same po sebi seljačke i ne bih ih nikad obula.Lollobrigida wrote:Scarlett O'hara wrote:Svašta, hiljadu puta sam nosila džemper na patike, tu mi ništa nije seljački, niti su mi džemperi elegantni.Lollobrigida wrote:1. tipa riba obuce patike i dzemper i snajperista je rokne s zgrade
Dobro to je tvoje mišljenje, nego mi je bilo čudno.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
"Za sport ili air max" -.-
Izvini nisam znala da se one ne ubrajaju u tu kategoriju, izgleda da sam ja jedini debil koji trči u njima :-((
- ne volim helanke nikako.
- volim obući bar nešto ljubičasto da mi se slaže uz naočale x'D
Izvini nisam znala da se one ne ubrajaju u tu kategoriju, izgleda da sam ja jedini debil koji trči u njima :-((
- ne volim helanke nikako.
- volim obući bar nešto ljubičasto da mi se slaže uz naočale x'D
Svud Je Holivud ♥ wrote:"Za sport ili air max" -.-
air max i jesu patike za trcanje. doduse, bile su. sada su to patike kojima potvrdjujes svoj status u drustvu.
izvinjavam se za offtopic
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Godina : 28
Bloody.Mary wrote:u jesen i zimu jako volim da nosim helanke/hulahopke sa dužim džemperima i čizmama ^^
nikada ne stavljam sve od nakita, uvek se odlučim ili za narukvicu ili za ogrlicu ili za minđuše.
ne idu mi zajedno 2 boje. bilo koje XD
uglavnom sve kombinujem sa crnim, često su to crvene ili plave stvari.
Heartless.Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 132
Godina : 24
Najviše 3 boje dozvoljavam da nosim u jednoj kombinaciji :)
Ako je majica tamna, pantalone trebaju biti jarke ili svetle boje, i obrnuto :)
Mešanje printova - nema šanse!!!
Ne volim kada se između helanki i patika vidi koža, pa uvek nosim duboke patike ili čizme uz helanke :)
Ako je majica tamna, pantalone trebaju biti jarke ili svetle boje, i obrnuto :)
Mešanje printova - nema šanse!!!
Ne volim kada se između helanki i patika vidi koža, pa uvek nosim duboke patike ili čizme uz helanke :)
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
Nikako mi ne idu starke i neka haljina zajedno.
Niti ne volim da nosim minice.
Uvek gledam da mi se majca i farmarke slazu,i ako nosim neku torbici da mi se slaze sa obucom.
Uvek gledam da iskombinujem 2-3 boje.
Niti ne volim da nosim minice.
Uvek gledam da mi se majca i farmarke slazu,i ako nosim neku torbici da mi se slaze sa obucom.
Uvek gledam da iskombinujem 2-3 boje.
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2