Only For Girls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nezgode sa parfimerijama i šaneri..

5 posters

Go down

Nezgode sa parfimerijama i šaneri.. Empty Nezgode sa parfimerijama i šaneri..

Post by His Porcelain Doll Mon 2 Jan 2012 - 17:01

Nekada sam bacala pare na preskupe parfimerije, Show roomeve koje nude falš orginale ili preskupe kopije..Hijadu puta odem u parfimeriji i ocu da kupim parfem koji oni tester..Nekada sam kupila parfem sa Coco Chanel sa *24 karatnim zlatom i miris je predivan i dugotrajan..I oni mene nagovore da je to isti parfem i bez obzira da nema 24 karatno zlato. Pitala sam da mi otvore samo da prsne one su me slijepo gledala sa idejom ''Ako prsnem ona se njegova dugotrajnost smanjuje sa 100 godina na 15'' i okey one mene iznerviraju i kupim parfem otvorim ga i odma vidim-nije to taj miris i iznerviram se kao niko..Paklena cijena je bila u pitanju oko 200km ili 100e..

*24 karatno zlato je u komadicima kao flis folija i predivno je..Za one koji ne znaju..

I isla sam ove godine kod roditelja u Austiju Bec i svratim do jedne parfimerije i pogledam Coco Chanel isit parfem SA TESTEROM, i osjetim da je to taj miris i kupim ga..Onda kada sam se vratila u Bosnu odnesem gazdarici i kazem joj da prodaju fals parfeme za abnormalnu cijenu u Austriji 100ml na snizenju 120e vamo 50ml 200km tj 100e. I ona me je slijepo gledala i reklami ''Kakve ja veze imam sa tim, ovi parfemi se dovoze direktno iz fabrika.''

Od tada ne kupujem u parfimerijama na Balkanu koje nisu u vlasnistvu ljudi iz inostranstva..

I na ljeto otisla sam kod drugarice i bio je Šaner i kod njega sam kupila nevjerovatne parfeme (orginale) za male pare..I nastavila sam kupovati sminku, parfeme itd..

Dali ste vi imale probleme sa parfimerijama, show room-ovima?
Dali kupujete stvari kod šanera?
His Porcelain Doll
His Porcelain Doll
Sweet Girl
Sweet Girl

The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36

Back to top Go down

Nezgode sa parfimerijama i šaneri.. Empty Re: Nezgode sa parfimerijama i šaneri..

Post by Minnie ♡ Fri 3 Feb 2012 - 17:40

Ne kupujem tamo.
Minnie ♡
Minnie ♡
Gorgeous Princess
Gorgeous Princess

Broj poruka : 3941
Godina : 29

Back to top Go down

Nezgode sa parfimerijama i šaneri.. Empty Re: Nezgode sa parfimerijama i šaneri..

Post by Sirenna * Sat 19 May 2012 - 15:48

Nisam imala problema. :)
Sirenna *
Sirenna *
Powerful Girl
Powerful Girl

Broj poruka : 3233
Godina : 28

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003835081170&ref=t

Back to top Go down

Post by Rebelle fleur Sun 22 Jul 2012 - 12:57

Ne jer su kod sanera sve kopije ! Bolje je kupiti u proverenoj parfimeriji ...
Rebelle fleur
Rebelle fleur
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 20
Godina : 28

Back to top Go down

Post by Beautiful Dangerous Sun 22 Jul 2012 - 16:12

Ni ne kupuje parfeme ovde,tata mi jako cesto putuje,i svaki put mi kupi parfem koji hocu u free shopu na aerodromu,tamo su jeftiniji (mada neka smesna razlika),i znam da su to originali. Sto se tice ostalih stvari,nikad nisam imala problema sa parfimerijama,kupujem u Sephori. Nikad nisam kupovala kod sanera,i pre cu da kupim provereno original,nego da nagadjam da li je,pa dam pare i molim Boga kad otvorim da jeste.
Beautiful Dangerous
Beautiful Dangerous
Chocolate Babe
Chocolate Babe

Broj poruka : 5122
Godina : 29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top