Fotografisanje
+24
♥OlJa♥
VlahovicA
comi_xd
White swan
Amélie.
RouRou
Sirenna *
Lea-Nikki
Best. <3
phina
mali loliša
Lollobrigida
DarkAngel
LostSoul
Fallen Like The Sky.
tictac
*Tweety* <3
His Porcelain Doll
Beautiful Dangerous
Praslin<3
Aurora
Dvojki.<3
Monster Child !
Gossip Girl.
28 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Fotografisanje
Nadam se da ovo moze ovde..
Da li volite da fotografisete stvari oko sebe?
Da li neko zeli da postane fotograf? Ja sam jedno vreme to non stop radila :D
Da li volite da fotografisete stvari oko sebe?
Da li neko zeli da postane fotograf? Ja sam jedno vreme to non stop radila :D
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Re: Fotografisanje
Volim da fotografišem , ali nemam fotoaparat , msm imala sam , jako dobar , neki Sony ali više nemam . Imaću ga , pa ću nastaviti i okačiću slike (:
Monster Child !- Cool Girl
- Broj poruka : 670
Godina : 26
Fotografisala sam dok sam imala aparat, sad ga sestra pokvarila i moji nece da mu kupe novi. xD
htele smo drugarica i ja da odemo u Bg u onu fotografsku školu xD
htele smo drugarica i ja da odemo u Bg u onu fotografsku školu xD
Volim ali nisam nesto dobra u tome.
Krenula sam na sekciju fotografije ali nisam imala vremena da nastavim a i nisam zelela kada sam videla da su tu krenuli svi koji vec imaju nekog veceg fotografskog iskustva xD
Krenula sam na sekciju fotografije ali nisam imala vremena da nastavim a i nisam zelela kada sam videla da su tu krenuli svi koji vec imaju nekog veceg fotografskog iskustva xD
Volim :)
Telefon mi ima dobru kameru, pa mi ponekad neke slike ispadnu dobro xD
A i najbolja drugarica je već par godina opsjednuta fotografisanjem, pa i ja uz nju.. xD
Telefon mi ima dobru kameru, pa mi ponekad neke slike ispadnu dobro xD
A i najbolja drugarica je već par godina opsjednuta fotografisanjem, pa i ja uz nju.. xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Obozavam :D Imam profi fotoaparat,ii onda slikam sta stignem :D
Mada je vise sestra za to,ona ima i sajt sa svojim fotografijama,i njene izgledaju mnooogo bolje nego moje
Mada je vise sestra za to,ona ima i sajt sa svojim fotografijama,i njene izgledaju mnooogo bolje nego moje
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Da, da imam Canon fotoapart (tj. moja drugarica) pa mi to u slobodno vrijeme slikamo crvo, puz, macku, konzervu itd..
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Uuuu. To mi je hobi bio do skoro, dok sam imala dobar fotoaparat. :))
*Tweety* <3- Candy Girl
- Broj poruka : 36
Zanimljiv hobi. :D Mislim da ću početi kada mi tetka uskoro kupi novi foto-aparat.
tictac- Sweet Girl
- Broj poruka : 575
Godina : 27
Nikada nisam imala neki dobar fotoaparat, tako da se nisam bavila tim, niti imama neku potrebu jer mi se malo tj. malo više povraća od miliona ljudi, kad kažem ljudi mislim dece '96 sa nikonom, koji se tripuju da su profi fotografi.
A zasto svi toliko vole nikonove fotoaparate? Ja ni jedan njihov nisam nasla koji mi odgovara,i ne mislim da su nesto dobri,iako ih koriste profi ljudi.
Fudzi rulz!
Fudzi rulz!
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Volim da slikam, iako imam bedan aparat od 5 megapiksela. Obožavam da slikam ljude krišom, jer onda se vidi stvarno šta se dešava, a ne ono: oni se nameste, sve onako nasmejani sa šminkom i lepom frizurom. Da imam neki bolji aparat ne bih mogla da prestanem da slikam. Moraću uskoro da uzmem aparat (koji gotovo više i ne radi) i da kad izađem sa društvom da slikam. Volim da imam uspomene, a po mom mišljenju, slike su najbolja uspomena.
Meni su Canonovi najbolji.
Volim da se glupiram sa sestrom, obučem je u nešto i onda se tako slikamo po kući... :)
Volim da se glupiram sa sestrom, obučem je u nešto i onda se tako slikamo po kući... :)
-Mnogo volim fotografisanje. Tata mi se bavi fotografisanjem ali samo kao hobi, i to strasan (ima profi aparat) :)
-Uci me nekim stvarima, ali vecinom mi nije toliko stalo da znam sve, dovoljne su mi osnove.
-Ranije sam mnogo slikala, ali prestala sam u poslednje vreme. Planiram da pocnem opet. ^^
-Uci me nekim stvarima, ali vecinom mi nije toliko stalo da znam sve, dovoljne su mi osnove.
-Ranije sam mnogo slikala, ali prestala sam u poslednje vreme. Planiram da pocnem opet. ^^
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Fallen Like The Sky. wrote:Nikada nisam imala neki dobar fotoaparat, tako da se nisam bavila tim, niti imama neku potrebu jer mi se malo tj. malo više povraća od miliona ljudi, kad kažem ljudi mislim dece '96 sa nikonom, koji se tripuju da su profi fotografi.
Joj to mi je najgore ima 16 godina, ima Nikon i slika sve sto stigne, toliko preradi u photoshopu da to ispadne ne znas sta je to..
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Just A! wrote:A zasto svi toliko vole nikonove fotoaparate? Ja ni jedan njihov nisam nasla koji mi odgovara,i ne mislim da su nesto dobri,iako ih koriste profi ljudi.
Fudzi rulz!
-Moj tata koristi Nikon zato sto mu najvise odgovara. I meni se dopada, ima mnogo opcija koje se meni licno svidjaju i slike su odlicne.
-Inace, ja imam Fuji i vecinu slika do sada sam napravila sa njim. Manji je i zato mi vise odgovara. :)
-Da, vidim da pominjete klinke sa Nikonom i fotoshop-om. Meni je to jadno, glupe su. Sebe uopste ne smatram fotografom, znam po tati koliko tu ima da se uci. Meni su dovoljne sitnice. Volim da slikam prirodu, zivotinje, i neke zanimljive detalje (ljude ne). I to vecinom volim makro fotografije. ^^
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
cale obozava da slika, tako da smo uvek imali neki dobar aparat. ja licno nisam bas nesto talentovana, al umem da uhvatim neku dobru :)
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Obozavam fotoaparat! Volim da se slika, volim da nekoga ili nesto da slikam! To je kao muzima, nesto bez cega ja ne mogu....
Zivi zivot, zezaj krizu, jer ovaj zivot nema reprizu![b]
Zivi zivot, zezaj krizu, jer ovaj zivot nema reprizu![b]
mali loliša- Candy Girl
- Broj poruka : 101
Ništa posebno...pre sam htela da postanem fotograf ali smorila me ta ideja
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Ne volim da se fotografisem jer obicno ruzno ispadem,ali zato ja volim da fotografisem druge ^^
Ja sam počela slikati prije 1 sedmicu i početnik sam.Volim slikati.Ove mi se najviše sviđaju:
- Spoiler:
Daaa,voooliim :) Pokusavam koliko mi ide, ali nisam bas najbolja u tome, ali nema veze ^^
RouRou- Candy Girl
- Broj poruka : 14
Godina : 27
Meni je to prelijepo ali je problem što nemam fotoaparat koji bi uslikao tako savršeno :D
Ali uskoro ću ga kupiti, tako da će biti punoo slika. ^^
Ali uskoro ću ga kupiti, tako da će biti punoo slika. ^^
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2