Chad Michael Murray
+34
Scarlett O'hara
Amélie.
Girl:*
Fallen Like The Sky.
Praslin<3
MoonGirl
*MiMa*97
SlytherinGirl
Polly Samson
Angie:)
~Perronita~
Any Lautner <3
Iwana95
Jackie
Sookie
Dvojki.<3
Elleonora
Andjela'95
Wendy
Ariel
Enchanted
[:Tijana:]
Aurora
tijanitza
MaWa*SReTjiCa
Yellow Kitty
*AnGeL*
MaRiZZa_94
Vanessa
Candy
Bloom
Gagica_92_NBGD
*Nina*
*Aysha*
38 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Chad Michael Murray
Čed Majkl Mari (rođen 24. avgusta 1981) je američki glumac i bivši model. Najpoznatiji je po ulozi u seriji Tri Hil gde tumači Lukasa Skota.
Rođen je u Klarensu, Njujork, SAD. Godine 1999. želeći da postane glumac odlazi u Holivud gde finansira sebe kao model za klijente Guči, Skečers i dr.
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Chad Michael Murray
Pratim TH i to mi je jedna od najboljih serija koje sam gledala...Chada sam gledala I u filmu "Freaky Friday"...
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
On je bas prelep!!! Mnoogo ga gotivim...Najlepsi mi je bio u filmu "Kuca od voska"...Kakve ima plocice :hgfjjg: :yuytu: :tret:
Gagica_92_NBGD- Candy Girl
- Broj poruka : 44
Hmmm...
Dechko je prelep!
Meni je zao shto se razveo od Sophie Bush...
Bili su prelep par...
Dechko je prelep!
Bili su prelep par...
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
I meni je on bas presladak... :heart:Bloom wrote:Hmmm...
Dechko je prelep!
Bili su prelep par...
i meni se on svidja... samo i meni je bash zao shto se razweo od Sophie zbog Hillary (nije Peyton nego neka mala plawa, pojavice se tek pred kraj 4 serijala)... :placko:
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Brooke wrote:i meni se on svidja... samo i meni je bash zao shto se razweo od Sophie zbog Hillary (nije Peyton nego neka mala plawa, pojavice se tek pred kraj 4 serijala)... :placko:
Ja sam isto to prochitala u nowinama...A takodje sam prochitala da se smuwao sa Paris na snimanju filma Kuca Od Voska... :evil: :evil: :evil: A ta Hillary je `87 godishte (tako neshto)............
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
*Nina* wrote:Brooke wrote:i meni se on svidja... samo i meni je bash zao shto se razweo od Sophie zbog Hillary (nije Peyton nego neka mala plawa, pojavice se tek pred kraj 4 serijala)... :placko:
Ja sam isto to prochitala u nowinama...A takodje sam prochitala da se smuwao sa Paris na snimanju filma Kuca Od Voska... :evil: :evil: :evil: A ta Hillary je `87 godishte (tako neshto)............
ne znam to sa paris... ali znam da su owi loodaci sa you tuba pisali peticije i pisma samo da se njih dwoje pomire... :gfhg:
Vanessa- Cool Girl
Procitala sam to za Paris,ali mislim da se ta Chadova zove Kenzie,a ne Hilary...Inace,ona jos isla u srednju skolu kad su se smuvali...Dosta je mladja.*Nina* wrote:Brooke wrote:i meni se on svidja... samo i meni je bash zao shto se razweo od Sophie zbog Hillary (nije Peyton nego neka mala plawa, pojavice se tek pred kraj 4 serijala)... :placko:
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
axa......
pitali su da li ce se wencati, on je rekao kao da nema pojma, da ona treba prwo da zawrshi srednju.... mislim da ce to puci, pre ili kasnije...
pitali su da li ce se wencati, on je rekao kao da nema pojma, da ona treba prwo da zawrshi srednju.... mislim da ce to puci, pre ili kasnije...
Vanessa- Cool Girl
moja ljubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav!!!!!
:D
obozavam ga! pogotovo u filmu "prica o pepeljuzi"!!!
:D
obozavam ga! pogotovo u filmu "prica o pepeljuzi"!!!
MaRiZZa_94- Candy Girl
- Broj poruka : 105
Ja sam ga prvi put videla u filmu Prica o pepeljuzi !Stvar je presladak!!!!!!!!!!!!!!!!! :candy: :yuytu:
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Obozavam ga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gost- Guest
Jao. . .preeeelep je. . . Obozhawam ga. . !
Palila sam se na njegowu lepotu (samo), ali. . .kad sam odgledala "Pepeljuginu prichu" odushewio me je. . . !
Preeediwan je. . . !
Palila sam se na njegowu lepotu (samo), ali. . .kad sam odgledala "Pepeljuginu prichu" odushewio me je. . . !
Preeediwan je. . . !
MaWa*SReTjiCa- Candy Girl
- Broj poruka : 101
Sladak je....
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Presladak je...... Obozavam ga.......
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
tijanitza wrote:Chadd je preesladakk i preelep ..naj mi je u Filmu Cindrella story :)
Andjela'95- Boom Baby
- Broj poruka : 1658
Godina : 29
Vraski dobro izgleda :D
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 3