One Direction
+37
Best. <3
Lady Bird
✯Jetza✯
Lady Halliwell
NeveLa
Tie and Up.
Tamara ♥
the devil BITCH!
* Diamond *
Capre diem.
Half as pretty
I love life:)
Sirenna *
popka bebic ^__^
Petar Pan
♪Last One♪
Scarlett O'hara
Lea-Nikki
Lollobrigida
Up.
Little Alien
One Direction Serbia
Daenerys Targaryen
SlytherinGirl
Angie:)
Polly Samson
Forever young ♥.
Gossip Girl.
Beautiful Dangerous
MoonGirl
bloodsucker
Wendy
Fallen Like The Sky.
|Evanna|
AnavisFe
Amélie.
Minnie ♡
41 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
One Direction
First topic message reminder :
One Direction su britansko-irska muzička grupa koju čine Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles i Louis Tomlinson. Grupa je potpisala izdavački ugovor sa izdavačkom kućom Simon Cowella Syco Records nakon što su formirani i završili na trećem mjestu sedme sezone X Factora.
Prvi singl grupe, "What Makes You Beautiful" je izdat u septembru 2011. i plasirao se na vrh liste singlova u Ujedinjenom Kraljestvu te u top 10 u drugim zemljama. Njihov debitanski album, "Up All Night" je izdat u novembru 2011. i debitovao je na drugom mjestu liste albuma u Ujedinjemom Kraljestvu, prodajući 138,681 kopija u prvoj sedmici. 21. marta 2012. album je debitovao na vrhu američke liste albuma Billboard 200, prodajući 176,000 kopija u prvoj sedmici i tako je One Direction postao prvi britanski bend u istoriji da debituje na vrhu liste sa njihovim debitanskim albumom..
"What Makes You Beautiful" je osvojio nagradu za najbolji britanski singl na Brit nagradama 2012. koje su održane 21. februara 2012.
One Direction su britansko-irska muzička grupa koju čine Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles i Louis Tomlinson. Grupa je potpisala izdavački ugovor sa izdavačkom kućom Simon Cowella Syco Records nakon što su formirani i završili na trećem mjestu sedme sezone X Factora.
Prvi singl grupe, "What Makes You Beautiful" je izdat u septembru 2011. i plasirao se na vrh liste singlova u Ujedinjenom Kraljestvu te u top 10 u drugim zemljama. Njihov debitanski album, "Up All Night" je izdat u novembru 2011. i debitovao je na drugom mjestu liste albuma u Ujedinjemom Kraljestvu, prodajući 138,681 kopija u prvoj sedmici. 21. marta 2012. album je debitovao na vrhu američke liste albuma Billboard 200, prodajući 176,000 kopija u prvoj sedmici i tako je One Direction postao prvi britanski bend u istoriji da debituje na vrhu liste sa njihovim debitanskim albumom..
"What Makes You Beautiful" je osvojio nagradu za najbolji britanski singl na Brit nagradama 2012. koje su održane 21. februara 2012.
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Godina : 29
Re: One Direction
pardon
Mrzim boj bendove. Okupi se par pederica, lizu bulje jedni drugima, slikaju se za casopise, a usput snime i po koju pesmu.
Ovi likovi iskreno i nisu nesto ultra mega losi(sto i dalje ne znaci da su dobri), ali ne u ovom filmu.
Mrzim boj bendove. Okupi se par pederica, lizu bulje jedni drugima, slikaju se za casopise, a usput snime i po koju pesmu.
Ovi likovi iskreno i nisu nesto ultra mega losi(sto i dalje ne znaci da su dobri), ali ne u ovom filmu.
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Godina : 28
Jednostavno me nerviraju. xD
Antipatični su potpuno.
Antipatični su potpuno.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Ne slušam ih i deluju mi nekako pederasto. Volim jedino "Live while we're young" :D
Iva000- Candy Girl
- Broj poruka : 273
Godina : 27
Jedina pesma koja mi se svidja je ''One thing''.
Forever. <3- Sweet Girl
- Belive in drems, belive in love.
Broj poruka : 340
Godina : 26
Ne slušam ih, znam nekad poslušat ovu zadnju pjesmu(valjda im je zadnja) Live while we're young
Ali inače nisam neki fan. Ali slatki su mi :D
Ali inače nisam neki fan. Ali slatki su mi :D
Nisam cula nijednu njihovu pesmu i ne planiram ali ih ne mrzim. Smesno mi je samo kako su sve devojcice poludele za njima :D
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3