Joseph Gordon-Levitt
+3
Hellcat
MoonGirl
Fallen Like The Sky.
7 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Joseph Gordon-Levitt
Džozef Gordon-Levit (engl. Joseph Gordon-Levitt; Los Anđeles, SAD, 17. februar 1981) je američki glumac.
Najpoznatiji je po ulozi Toma Hansena u filmu (500) Days of Summer iz 2009, za koju je nominovan za Zlatni globus. Igrao je i u filmovima Početak, Latter Days, Mysterious Skin, Porotnik, The Lookout i drugim.
Vlasnik je internet produkcijske kompanije hitRECord.org.
Re: Joseph Gordon-Levitt
Jaoj,ne mogu da se setim gde sam ga gledala...ali znam da mi je mnogo simpatičan
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Mrzjela sam ga dok nisam odgledala više njegovih filmova. Super se snašao u 50/50
Sviđa mi se kako je odglumio u Mysterious Skin i The Lookout.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Jel on glumio u Deset razloga zašto te mrzim, čini mi se da sam ga prvo tu zapazila i da mi je bio baš sladak?
Super mi je on, sviđa mi se u filmu 50/50.
Super mi je on, sviđa mi se u filmu 50/50.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
i u inception-u je glumio :)
dopao mi se tu.
dopao mi se tu.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Inception sam totalno zaboravila, tu mi je savršen...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Iznervirao me jako kada je odustao od uloge u Django Unchained i zbog toga što sve više uzima uloge u akcionim filmovima jer je on meni za drame, ali posle The Dark Knight Rises gledala bih i film Majkla Beja zbog njega ako bi ne daj ti bože u takvom prihvatio ulogu.
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1