Tom Hanks
+2
Fallen Like The Sky.
Amélie.
6 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Tom Hanks
Thomas Jeffrey Hanks (Concord, 9. juli 1956. godine) je američki filmski glumac i producent, dvostruki dobitnik Oskara. Hanks je prije uspjeha s filmovima Philadelphia i Forrest Gump glumio u televizijskim i porodičnim komedijama. Financijski je najuspješnija filmska zvijezda u historiji. Osim toga, jedan je od dvojice glumaca čiji su filmovi sedam puta uzastopno zaradili 100 miliona dolara.
Re: Tom Hanks
Gledala sam dosta njegovih filmova, ali dosta je i onih koje nisam gledala, a želim, dobar je glumac, mada zna i on da snimi krš film. Meni je omiljeni Catch Me If You Can.
Fallen Like The Sky. wrote:Gledala sam dosta njegovih filmova, ali dosta je i onih koje nisam gledala, a želim, dobar je glumac, mada zna i on da snimi krš film. Meni je omiljeni Catch Me If You Can.
The Terminal i Forest Gump
Nisam nešto oduševljena njime jer sam ga gledala u malo filmova.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Jedan od najboljih glumaca, gledala sam dosta njegovih filmova, i mogu reći da mu odgovaraju svakakve uloge :-)
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1