Meryl Streep
+5
* Diamond *
Petar Pan
Polly Samson
Fallen Like The Sky.
Amélie.
9 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Meryl Streep
Glumila je u filmovima: Vrag nosi Pradu, Mlađe je slađe, Mamma Mia!...
Re: Meryl Streep
Kraljica univerzuma. Jedva čekam da pogledam "The Iron Lady" mene je sam trejler rasplakao koliko je savršena, mada su ga svi napljuvali.
Upravo to.Fallen Like The Sky. wrote:Kraljica univerzuma. Jedva čekam da pogledam "The Iron Lady" mene je sam trejler rasplakao koliko je savršena, mada su ga svi napljuvali.
Najbolja glumica za koju znam.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Obozavam je ubjedljivo najbolje glumica
Petar Pan- Candy Girl
- Welcome to reality. It fucking sucks.
Broj poruka : 149
Ha, skoro mi je rekao drug kako misli da je Meryl namazana i kako je glumila idiota kad je primila Oskara. -.-
- Mesečarka
Sirenna * wrote:Dobra je u Mostovi okruga Medison.
Jedan od mojih omiljenih filmova xD
Obozavam je,svaki film joj je dobar ne mogu se sjetiti ni jednog da mi se ne svidja.
Ha, skoro mi je rekao drug kako misli da je Meryl namazana i kako je glumila idiota kad je primila Oskara. -.-
Meni je to sto je rekla na dodjeli Oskara bilo smijesno i bas simpaticno
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Verujem da kad bi mi neko bio idol, bila bi to Meryl.
Trideset tri godine braka, četvoro dece, za razliku od nekih koji su se razvodili svake druge godine, ima normalan privatan život za jednu "zvezdu". Glumila je u preko četrdeset filmova. Sedamnaest nominacija za Oskara, 3 dobijena čini mi se. Preko sto nagrada. Jako dobro peva. Svaka uloga može da joj legne. Kakvu god ulogu da dobije, uvek me kupi svojom glumom.Taako je pozitivna, pametna, uvek doterana, draga. I nikada nijedan skandal.
Divim joj se u najvećoj mogućoj meri.
Trideset tri godine braka, četvoro dece, za razliku od nekih koji su se razvodili svake druge godine, ima normalan privatan život za jednu "zvezdu". Glumila je u preko četrdeset filmova. Sedamnaest nominacija za Oskara, 3 dobijena čini mi se. Preko sto nagrada. Jako dobro peva. Svaka uloga može da joj legne. Kakvu god ulogu da dobije, uvek me kupi svojom glumom.Taako je pozitivna, pametna, uvek doterana, draga. I nikada nijedan skandal.
- Mesečarka
kurva sudbina. wrote:Verujem da kad bi mi neko bio idol, bila bi to Meryl.
Kao da sam ja pisala .
Sad u Avgustu izlazi novi film,Hope Springs
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1