Pohvala od Martine !
+8
Polly Samson
Aurora
Praslin<3
Beautiful Dangerous
Amélie.
Minnie ♡
Scarlett O'hara
His Porcelain Doll
12 posters
Only For Girls :: It's all about us :: Pohvale, predlozi, pitanja, kritike/Praises, proposals, questions, critics
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pohvala od Martine !
Inace ovo je jedini forum na kojem sam nasla prijatelje i one koje me razumiju..
Bila sam na svim mogucim forumima najvise dva sata posle toga ban..Iskreno, kada sabirem utiske na vecini foruma ( iskjucujem ovaj jer je predivan), admini, moderatori su debele drkadzije (najcesce zene, jer po zenskim forumima zalazim) koje se kako da kazem kurce jer su adminke i prijete tipa ''Jos jedna psovka/uvreda po pitanju (pa sad necega ili nekog clana) dolazi do banovanja''.
Ima jedan slucaj na jednom forumu oko iPhonove apps (sad neke cure nemaju novca ili nece da kupe iPhone i nemaju te aplikacije) i onda se jedne kurce jer imaju te aplikacije druge prete sa banovanjem i razgovaranjem sa staffom! HALO forum je otvoren radi razmjene misljena, novosti, pomoci i zezancije..
I najvise mrzim ali najvise kada pojedinci se adminima ulizuju da bi bili moderatori ili da bi usli u tu parohiju, pa onda se to obraca sa vi, i ako je ruzna ona je prelijepa, i ako je cisti primjer nemorala ona je cool, i ako su joj tema sranja ona je in!
Morala sam ovo iznjet i usput da vam se zahvalim sto postojite, i sto se prizemne, fine, normalne!
I moram da vam kazem da nisam naucila svima imena ali da sam vas za veoma kratko vrijeme zavolila i da ste mi presle u dnevnu rutinu!
Bila sam na svim mogucim forumima najvise dva sata posle toga ban..Iskreno, kada sabirem utiske na vecini foruma ( iskjucujem ovaj jer je predivan), admini, moderatori su debele drkadzije (najcesce zene, jer po zenskim forumima zalazim) koje se kako da kazem kurce jer su adminke i prijete tipa ''Jos jedna psovka/uvreda po pitanju (pa sad necega ili nekog clana) dolazi do banovanja''.
Ima jedan slucaj na jednom forumu oko iPhonove apps (sad neke cure nemaju novca ili nece da kupe iPhone i nemaju te aplikacije) i onda se jedne kurce jer imaju te aplikacije druge prete sa banovanjem i razgovaranjem sa staffom! HALO forum je otvoren radi razmjene misljena, novosti, pomoci i zezancije..
I najvise mrzim ali najvise kada pojedinci se adminima ulizuju da bi bili moderatori ili da bi usli u tu parohiju, pa onda se to obraca sa vi, i ako je ruzna ona je prelijepa, i ako je cisti primjer nemorala ona je cool, i ako su joj tema sranja ona je in!
Morala sam ovo iznjet i usput da vam se zahvalim sto postojite, i sto se prizemne, fine, normalne!
I moram da vam kazem da nisam naucila svima imena ali da sam vas za veoma kratko vrijeme zavolila i da ste mi presle u dnevnu rutinu!
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Re: Pohvala od Martine !
Hvala ti puno. Iako je možda trebalo ići u onu zajedničku temu pohvale, ja bih ovo ostavila i ne bih premještala. Drago nam je da ti se sviđa i ovdje si uvijek dobrodošla.
Uživaj i dalje na forumu.
Uživaj i dalje na forumu.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Znam kako ti je. :)
aaaa dusaaaa
aaaa dusaaaa
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Godina : 29
Slažem se u potpunosti s tobom. Ja sam registrirana na još dva foruma i nisam nikako navikla tamo pisati jer su svi admini prestrogi. Bože na onom jednom forumu ne smiješ napisati LOL zato što je kao bezveze to napisati, zašto bi to napisao ako možeš staviti smajlić. i to se još nalazi u pravilima xD
Slihtaro jedna,neces dobiti nikakvu poziciju :P
Slm se :D Ja delim misljenje sa tobom. Samo sto sam ja prestala da idem na sve ostale forume zbog toga,a i ovaj ima sve sto mi treba.
Slm se :D Ja delim misljenje sa tobom. Samo sto sam ja prestala da idem na sve ostale forume zbog toga,a i ovaj ima sve sto mi treba.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Shlihtara vec ima poziciju-vestice :P
Ja kada sam se registrovala cekala sam momenat da u pm, ili otvorite posebnu temu za mene gde bi iznjeli mene i cjelu bi komisiju iz Stambula pozvali oko mog banjovanja..
It's raining man halleluja..
Ja kada sam se registrovala cekala sam momenat da u pm, ili otvorite posebnu temu za mene gde bi iznjeli mene i cjelu bi komisiju iz Stambula pozvali oko mog banjovanja..
It's raining man halleluja..
Ne dirajtee miii emuu
Pa sto bi te banovaliiii?
Koja si carica sa postovima, uvek umrem od smeha
Pa sto bi te banovaliiii?
Koja si carica sa postovima, uvek umrem od smeha
Oh,ja sam mislila da pucas na visoko,admin,mod ili tako nesto xD
I ja bih ovo napisala.His Porcelain Doll wrote:
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
mrs, mrs , mrs
Takodje
Takodje
Divna svakodnevna rutina, više od pola godine :3
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Nekako me smiri uvek
Joj Jelena dušo :*
Last edited by Cookiez Monster.! on Fri 20 Jan 2012 - 21:56; edited 1 time in total
Ovde svakako nije dozvoljeno vredjanje ili preteran spam ili offtopic (da se ne ponadate ) jer treba da bude nekog reda, ali ovde treba da dodjemo da se zajebavamo i 'izduvamo' a ne da se ponasamo kao da smo tu zbog obaveze.
Hvala u svakom slucaju ^^ :)
Hvala u svakom slucaju ^^ :)
A ko je sad Jelena?
(^~delicate snowflake~^) je Jelena :D
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Cao, Jelena, Od silnog statusa ti ne vidjoh ime xD bcz u mad xD
Za ovo bi te na nekim forumima banovali. xD Hvala Bogu te ovaj nije takav. Retkost, nema šta. :')(^~delicate snowflake~^) wrote:mrs, mrs , mrs
Takodje
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Kurva.Sudbina ._. wrote:Za ovo bi te na nekim forumima banovali. xD Hvala Bogu te ovaj nije takav. Retkost, nema šta. :')(^~delicate snowflake~^) wrote:mrs, mrs , mrs
Takodje
Sigurna?
obrisi slobodno i taj i ovaj
Divna pohvala. :) I ja bih isto tako nekako ovo sve rekla. :)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Slazem se. Ovo je zaista jedini forum gde mogu da se izduvam, opustim i popricam sa clanovima, i jedini je koji redovno posecujem. Za 4 meseca ce godina kako sam registrovana i nadam se da ce ih biti jos puno i da ce forum jos duugoo dugooooo opstati :)
A obicno ti forumi sa strogim adminima koji forsiraju clanove da pisu iskljucivo o jednoj temi brzo propadnu.
A obicno ti forumi sa strogim adminima koji forsiraju clanove da pisu iskljucivo o jednoj temi brzo propadnu.
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Ja se slazem....Ovde svi fini nesto xDD
A za godinu dana mi vec postala navika da ulazim xD A i leeepo je ovdeee ^^
A za godinu dana mi vec postala navika da ulazim xD A i leeepo je ovdeee ^^
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Page 1 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: It's all about us :: Pohvale, predlozi, pitanja, kritike/Praises, proposals, questions, critics
Page 1 of 2