Nezaboravne filmske scene
+3
Aurora
Fallen Like The Sky.
Scarlett O'hara
7 posters
Page 1 of 1
Nezaboravne filmske scene
Pa koje su to?
Evo nekih mojih:
I ima ih još, al' ovo su one kojih sam se odmah sjetila...
Evo nekih mojih:
I ima ih još, al' ovo su one kojih sam se odmah sjetila...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Re: Nezaboravne filmske scene
Najiskrenije... Scena koju nikako ne mogu da zaboravim je scena masovnog silovanja
Ne znam koji je to film niti sam ga gledala celog a i ne zelim.
Menjala sam kanale i slucajno okrenula bas na tu scenu. Neki film o srednjem veku, piratima i engleskim velikanima koji su mucili sirotinju -.- .
Sirotinja je valjda pokusala da bezi sa piratima, vojnici ih uhvatili i bukvalno im je bilo dozvoljeno da siluju sve zene koje su htele da beze.
Koliko god da se trudim to ne mogu da zaboravim -.- . Najodvratnija scena ikada.
Ne znam koji je to film niti sam ga gledala celog a i ne zelim.
Menjala sam kanale i slucajno okrenula bas na tu scenu. Neki film o srednjem veku, piratima i engleskim velikanima koji su mucili sirotinju -.- .
Sirotinja je valjda pokusala da bezi sa piratima, vojnici ih uhvatili i bukvalno im je bilo dozvoljeno da siluju sve zene koje su htele da beze.
Koliko god da se trudim to ne mogu da zaboravim -.- . Najodvratnija scena ikada.
Scena iz Monster's Ball-a kad se ubije lik koga igra Hit Ledžer, ne mogu da nadjem na jutjubu.
Kraj filma Hair.
Ne mogu da nadjem na YT, izlaze mi samo neke gluposti xD
Ne mogu da nadjem na YT, izlaze mi samo neke gluposti xD
Evo jedna scena iz mog definitivno omiljenog filma. Jednostavno morate pogledati cijeli film da biste shvatili kraj :)
Ema, koliko je taj film dobar, baš sam se isplakala na kraju.... :(
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
(prvih trideset sekundi klipa)
Euphoria- Cool Girl
- Broj poruka : 614
Godina : 28
Page 1 of 1