Troy (Troja)
+16
Sirenna *
Wendy
IKnowUWantMe^^
*MiMa*97
Emily the strange
Scarlett O'hara
Daenerys Targaryen
Ariel
Suzana
Beautiful Dangerous
Aurora
Praslin<3
Gossip Girl.
Polly Samson
Fallen Like The Sky.
Amélie.
20 posters
Page 1 of 1
Troy (Troja)
Tokom vremena ljudi su učestvovali u ratovima. Neki su ratovali zbog moći, neki zbog slave, neki zbog časti - a neki zbog ljubavi. U antičkoj Grčkoj, strast ljubavnika poznatih u istoriji - Parisa, princa Troje (Orlando Blum), i Jelene (Dion Kruger), kraljice Sparte - dovela je do rata koji će opustošiti civilizaciju. Kada je Paris ukrao Jelenu od njenog muža, kralja Menelaja (Brendan Glison), to je bila velika uvreda kakvu kralj nije mogao da podnese. Porodični ponos diktira: ako je neko protiv Menelaja, on je ujedno i protiv njegovog brata Agamemnona (Brajan Koks), moćnog mikenskog kralja. Agamemnon je ubrzo ujedinio celu Grčku kako bi ukradenu Jelenu vratio iz Troje i odbranio čast svog brata.
Međutim, istina je da se iza Agamemnonovog plana za odbranu porodične časti u stvari krije pohlepa - on želi da upravlja Trojom i da tako proširi svoju ionako veliku imperiju. Grad okružen zidinama, pod vođstvom kralja Prijama (Piter O"Tul) i štićen od strane moćnog princa Hektora (Erik Bana), predstavlja citadelu koju nijedna armija ne može da slomi. Jedan čovek je ključ pobede ili propasti pod Trojom - Ahil (Bred Pit). On je najveći grčki heroj. Arogantan i buntovan, Ahil ne preza ni od koga i ni od čega samo da bi potvrdio svoju slavu. On je gladan večne slave i ta misao ga vodi u napad na kapije Troje pod Agamemnonovim vođstvom - ali, u pitanju je ljubav koja će odrediti njegovu sudbinu. Dva sveta će krenuti u rat za čast i moć. Hiljade njih će poginuti zbog slave i zbog ljubavi. Narod će biti uništen.
Re: Troy (Troja)
A šta ostali nisu poznati.
Gledala sam ga mnogo puta kad sam bila mladja i tad sam ga baš volela, mi inače nismo radili Ilijadu kao lektiru, samo odlomke, pa sam posle tog filma htela da je pročitam.
Gledala sam ga mnogo puta kad sam bila mladja i tad sam ga baš volela, mi inače nismo radili Ilijadu kao lektiru, samo odlomke, pa sam posle tog filma htela da je pročitam.
Jedan od omiljenih filmova.
Moraću da pročitam Ilijadu..uskoro.
Moraću da pročitam Ilijadu..uskoro.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Pa ne kažem da nisu poznati. Jesu ali mala je vjerojatnost da ste čuli za ostale glumce. :D
Fallen Like The Sky. wrote: mi inače nismo radili Ilijadu kao lektiru, samo odlomke, pa sam posle tog filma htela da je pročitam.
I mi.
Troju nikad nisam odgledala cijelu, uvijek sam po nekim dijelovima, ne znam ni ja što.
Ima da jednom sjednem i odgledam k'o čovijek xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Praslin<3 wrote:Fallen Like The Sky. wrote: mi inače nismo radili Ilijadu kao lektiru, samo odlomke, pa sam posle tog filma htela da je pročitam.
I mi.
Troju nikad nisam odgledala cijelu, uvijek sam po nekim dijelovima, ne znam ni ja što.
Ima da jednom sjednem i odgledam k'o čovijek xD
ali nisam imala zelju da je procitam xD
Orlando Bloom je tu takoo
xD
Gledala sam ga,bar jedno 10ak puta. Svaki put se odusevim koliko je film dobar. xD
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Meni taj film nikada nije bio nešto posebno. xD (mislim, nije loš, ali nije mi ni nešto ekstra)
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Just A! wrote:Gledala sam ga,bar jedno 10ak puta. Svaki put se odusevim koliko je film dobar. xD
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Obožavam ovaj film, jedan od boljih filmova. Uvijek plačem na odjavnoj špici kad ide ona pjesma Remember I'll never leave you if you only remember me.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Dobar je film. Ne mogu da ga svrstam u omiljene ali svidja mi se.
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Ja mislim da ne postoji osoba koja ga nije gledala,obzirom koliko ga cesto pustaju...
Meni se svidja,ali mi ne spada u omiljene filmove.
Meni se svidja,ali mi ne spada u omiljene filmove.
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Obožavam taj film, mogu ga gledat 100 puta za redom xD
IKnowUWantMe^^- Candy Girl
- Broj poruka : 23
Godina : 26
O da... Obozavam taj film,mnogo je dobar. :D
I to je jedini film,pored Fight club, da ja umirem za Bred Pitom. Inace ga ne podnosim. xD
I to je jedini film,pored Fight club, da ja umirem za Bred Pitom. Inace ga ne podnosim. xD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Nije los.To mi je bio omiljeni film kad sam bila mala. :-D
Orlando Bloom.
Orlando Bloom.
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Orlando ? XD Nisam imala predstavu da je glumio tamo, tj nisam ga ni opazila... Uvek verujem samo Breda za taj film.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Volim taj film(gledala sam ga 100 puta),ali jos uvek mi je u lepom secanju.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Page 1 of 1