Fuckin' introducing myself :D
+19
Beautiful Dangerous
Polly Samson
Kimm.
Queeny
popka bebic ^__^
Fallen Like The Sky.
MoonGirl
Minnie ♡
Daenerys Targaryen
DarkAngel
Dvojki.<3
Aurora
Suzana
Praslin<3
Gossip Girl.
Ariel
Wendy
Amélie.
InvisibleLyn
23 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Fuckin' introducing myself :D
First topic message reminder :
Uvijek zauzeta - je nešto bez nečega ne mogu zamisliti svoj život. Da bih bolje funkcionisala, moram biti zauzeta i u ''trci'' s vremenom, inače ću se ulijeniti. :) Jako društvena, što je tipično za sve bliznace, i uživam sklapati nova poznanastva. Dosta ljudi zna reći da sam tipični boem, a ja još uvijek ne znam.. još uvijek tražim ono najbolje u sebi. Umjetnost je nešto što me ispunjava, čini sretnom i boljom osobom. Sviram dva instrumenta, pjevam, pišem pjesme i slične stvari...Nemam inspiracije više, majke mi :D
Uvijek zauzeta - je nešto bez nečega ne mogu zamisliti svoj život. Da bih bolje funkcionisala, moram biti zauzeta i u ''trci'' s vremenom, inače ću se ulijeniti. :) Jako društvena, što je tipično za sve bliznace, i uživam sklapati nova poznanastva. Dosta ljudi zna reći da sam tipični boem, a ja još uvijek ne znam.. još uvijek tražim ono najbolje u sebi. Umjetnost je nešto što me ispunjava, čini sretnom i boljom osobom. Sviram dva instrumenta, pjevam, pišem pjesme i slične stvari...Nemam inspiracije više, majke mi :D
InvisibleLyn- Candy Girl
- Broj poruka : 11
Godina : 30
Re: Fuckin' introducing myself :D
Dobrodošla. (:
Chocolina.- Boom Baby
- Broj poruka : 1800
Godina : 30
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2