Žene vozači
+12
Sirenna *
NathalieBazinga
Best. <3
Angie:)
Dvojki.<3
*MiMa*97
Daenerys Targaryen
Polly Samson
Aurora
LostSoul
Praslin<3
Beautiful Dangerous
16 posters
Page 1 of 1
Žene vozači
Pa da li su zene gori vozaci? Uobicajena rasprava :)
'Pa kad zensko vozi.' Ovo cujem svaki dan-.-'
I da li mozda imate vozacku dozvolu? Kako se snalazite u saobracaju?
Da li ste ikad vozile?
'Pa kad zensko vozi.' Ovo cujem svaki dan-.-'
I da li mozda imate vozacku dozvolu? Kako se snalazite u saobracaju?
Da li ste ikad vozile?
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Re: Žene vozači
Mrzim kad to čujem, ali je u velikom broju slučajeva to istina xD
Pa zapitam se ko joj dade vozačku, kad vidim kako vozi
Nisam nikad vozila, nemam vozačku dozvolu.. Kad napunim 18 :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
I ja izpizdim kad cujem to. Ja sam upisala auto-skolu,idem na casove :)
A vozila sam po selu,i jedva cekam da imam svoja kola da se vozikam ^^
A vozila sam po selu,i jedva cekam da imam svoja kola da se vozikam ^^
Praslin<3 wrote:Mrzim kad to čujem, ali je u velikom broju slučajeva to istina xD
Ne znam gde bi trebalo da stavimo ovu temu, bolje u svastaru, ovde joj bas nije mesto xD
Slazem se sa Ivanom. Zene umeju da budu gore od muskaraca. Cak i po ponasanju i kulturi u saobracaju.
Par puta su se moji iznervirali i moja mama je bila besnija od tate i malo joj je falilo da izleti da se svadja. Zamislite blam
Mislim da cu da budem smotan vozac. Ali pazljiv
Trebalo bi u skorije vreme da upisem
Slazem se sa Ivanom. Zene umeju da budu gore od muskaraca. Cak i po ponasanju i kulturi u saobracaju.
Par puta su se moji iznervirali i moja mama je bila besnija od tate i malo joj je falilo da izleti da se svadja. Zamislite blam
Trebalo bi u skorije vreme da upisem
Ja ne razumem ZAŠTO žene potcenjuju!
Ako ne zna da vozi, ne mora značiti da je to zato što je žensko.
Meni je otac obećao da će ove godine da me nauči da vozim. Ali da polažem, dobijem vozačku tačnije, mogu za 2 godine.
Ja sam, inače, opsednuta kolima. I volela bih da idem na neke trke. *.* Jedva čekam da naučim da vozim. Obožavam automobile, da se vozim, da gledam volan, menjač, sve. Od kako sam bila mala volim to.
Ako ne zna da vozi, ne mora značiti da je to zato što je žensko.
Meni je otac obećao da će ove godine da me nauči da vozim. Ali da polažem, dobijem vozačku tačnije, mogu za 2 godine.
Ja sam, inače, opsednuta kolima. I volela bih da idem na neke trke. *.* Jedva čekam da naučim da vozim. Obožavam automobile, da se vozim, da gledam volan, menjač, sve. Od kako sam bila mala volim to.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Mislim da žene voze podjednako dobro kao muškarci, samo što su muškarci razuzdaniji u vožnji.
Ali jeste istina da većina žena za volanom ide jaako sporo (što me živcira).
Planiram iduće godine polagati. Uh jedva čekam xD
Ali jeste istina da većina žena za volanom ide jaako sporo (što me živcira).
Planiram iduće godine polagati. Uh jedva čekam xD
HaahahahaAurora wrote:
Ja mislim da su zene mnogo pazljivi vozaci:D
Bar je tako kod moje mame:DOna bi radije isla 40 na sat,i vozila se 5 sati nego jurcala:DDok je kod tate skroz drugacija pricaxD
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Ja sam polagala i pala :( U zivotu se nisam tako uplasila,i tresla ko nenormalna,trema me je bukvalno ubila.
Sledece polaganje mi je 14og,ali imam osecaj da ce i to biti kobno.
Sledece polaganje mi je 14og,ali imam osecaj da ce i to biti kobno.
O, da, jesu.
Znam kad sedim sa drugovima i prolaze kola, ulazi ženska kreće unazad, pa napred, pa ponovo nazad i nekako uspe da odvali branik, onda stane na sred puta i ponovo krene u nazad i pone se na trotoar. O.o
I skoro, prelazimo drugarica i ja ulicu, žena stoji jedno 10 metara od prelaza i čeka da nas dve pređemo da bi krenula! O.o
A kako sam krenula, ako moj izabranik ne bude vozio kola, ništa nisam uradila. :P
Znam kad sedim sa drugovima i prolaze kola, ulazi ženska kreće unazad, pa napred, pa ponovo nazad i nekako uspe da odvali branik, onda stane na sred puta i ponovo krene u nazad i pone se na trotoar. O.o
I skoro, prelazimo drugarica i ja ulicu, žena stoji jedno 10 metara od prelaza i čeka da nas dve pređemo da bi krenula! O.o
A kako sam krenula, ako moj izabranik ne bude vozio kola, ništa nisam uradila. :P
Možda jesu gori jer su plašljive, obazrive i oprezne.
Iskreno, i mene pomalo to nervira kad vidim ali mislim da bih i ja bila takva. x)
A kad bolje pogledaš, retko kad se desi saobraćajna nesreća a da je žensko vozač.
Iskreno, i mene pomalo to nervira kad vidim ali mislim da bih i ja bila takva. x)
A kad bolje pogledaš, retko kad se desi saobraćajna nesreća a da je žensko vozač.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Pa,obicno zene naznaju da voze ja imam drugaricu iz odeljenja i njena mama nema pojma da vozi,a vozi beli dzip xD
Mada neznam nijednu zenu koja zna da vozi bez uvrede nekim
Mada neznam nijednu zenu koja zna da vozi bez uvrede nekim
Gluposti. Ja znam gomilu zena koje znaju da voze i da se provlace kroz guzve isto kao muskarci.
Vazno da je dzip beli. xD
Zene umeju da naprave pometnju kao niko u saobracaju. Ali ne bih rekla da ne umeju da voze. Sve zavisi od osobe :)
Zene umeju da naprave pometnju kao niko u saobracaju. Ali ne bih rekla da ne umeju da voze. Sve zavisi od osobe :)
Just A! wrote:Gluposti. Ja znam gomilu zena koje znaju da voze i da se provlace kroz guzve isto kao muskarci.
Savako ima svoje misljenje,i rekla sam bez uvrede -.-
Nema to veze s polom već se kvalitet vožnje odnosi na koncentraciju i strpljenje osobe, a svaka osoba je drugačija.
Ne razumem ljude koji potcenjuju ženske sposobnosti.
NathalieBazinga wrote:Nema to veze s polom već se kvalitet vožnje odnosi na koncentraciju i strpljenje osobe, a svaka osoba je drugačija.
Imam vozačku još od prošle godine, skoro sam privremenu zamenila stalnom, doduše u poslednje vreme i nisam baš vozila :( a hoću ponovo. Odmalena su me veoma interesovali automobili, stalno pominjem kako mi se sviđa ovaj ili onaj auto, jedva čekam ponovo da sednem za volan, i volela bih jednog dana da imam svoj auto (nov i lep auto, naravno) i za sebe i za porodicu. A što se tiče ženskih vozača, nemam nikakvih predrasuda (msm i ja sam žena vozač), to zavisi samo od osobe i šta ima u glavi.
*Little_♥_Princess*- Candy Girl
- Broj poruka : 113
Godina : 31
mislim da to ne zavisi od toga da li je neko muško ili žensko, nego koliko ima iskustva i uopšte koliko se skoncentriše dok vozi... jer evo ja kad vozim, baš moram da sam skoncentrisana.
meni je tata rekao da dobro vozim, s tim da misli da ću mu sjebati kola jer ne izbegavam rupe i šahtove xD
a znam dečka koji vozi kao retard, i imam drugaricu koja super vozi, tako da to nema veze :)
meni je tata rekao da dobro vozim, s tim da misli da ću mu sjebati kola jer ne izbegavam rupe i šahtove xD
a znam dečka koji vozi kao retard, i imam drugaricu koja super vozi, tako da to nema veze :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Cini mi se da se zene vise uspanice od muskaraca u nekim situacijama i smesno reaguju pa je to 'postala' odlika svih zena iako nije tako xD
U svakom slucaju, jedva cekam da polazem mada mislim da ce tata onda da mi uvaljuje razne poslove da ne ide on posto cu ja znati da vozim
U svakom slucaju, jedva cekam da polazem mada mislim da ce tata onda da mi uvaljuje razne poslove da ne ide on posto cu ja znati da vozim
Ja bas i nisam sigurna da se zene uplase,ili je to ipak do mene xD Vozim sa tatom,a on malo malo pa se hvata za rucnu :D Inace sam pazljiva,ali poslenji put kad sam vozila je bilo katastrofalno,posto sam previse setala iz trake u traku,pa 2 puta je bilo umalo kobno. I sto je najgore,ja posle toga se nisam uplasila,samo je tata poludeo,i jos vise me nervirao. Mada priznajem,mozda sam malo i neozbiljna,i ne shvatam posledice.
mene tata mnogo nervira jer se ponaša kao da on vozi. -.-
kao marija pazi crveno je, a ja uveliko stala. ne može da se smiri xD
kao marija pazi crveno je, a ja uveliko stala. ne može da se smiri xD
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Ja sam vozila samo jednom sa tatom i bilo je super! Prvi put sam sjela za volan, i sve sam znala... Naravno išla sam 20 na sat, ali ok xD Jednom mi je stalo auto je nisam pritisnula kvačilo dok sam kočila, pa se tata iznervirao -.- Ugl, nadam se da ću biti dobar vozač.
Sinoc za malo da udarimo u autobus. Toliko o tome koliko su zene dobri vozaci xD
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Ne zanimaju me te diskriminatorske diskusije i nemam nameru u njima da učestvujem.
Nikada nisam želela da naučim da vozim jer imam taj trip da bi svako moje sedanje za volan bilo serijsku ubistvo u najavi (to nema veze sa tim što sam žena, nego sa tim što sam debil), ali shvatila sam da ću ipak morati da naučim, tako da ću polagati. Jednog dana.
Nikada nisam želela da naučim da vozim jer imam taj trip da bi svako moje sedanje za volan bilo serijsku ubistvo u najavi (to nema veze sa tim što sam žena, nego sa tim što sam debil), ali shvatila sam da ću ipak morati da naučim, tako da ću polagati. Jednog dana.
Page 1 of 1