Hugh Laurie
+4
Daenerys Targaryen
Polly Samson
Amélie.
Praslin<3
8 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Hugh Laurie
James Hugh Calum Laurie, poznatiji kao Hugh Laurie, engleski je glumac, komičar, pisac i muzičar. Dobitnik je Reda Britanskog Carstva. Britanskoj je publici poznat po ulozi u humorističkoj seriji Crna Guja, dok je svjetsku slavu stekao tumačeći Gregoryja Housea u američkoj medicinskoj seriji Dr. House. Od augusta 2010. godine najplaćeniji je glumac u dramskoj seriji na američkim televizijama.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Re: Hugh Laurie
Obožavam ga. :) Nisam ga nigdje drugdje gledala osim u Houseu :)
Samo je bio u onoj sceni u Priajteljima. :D Inače, on mi je super. Super glumi i obožavam ga
Samo je bio u onoj sceni u Priajteljima. :D Inače, on mi je super. Super glumi i obožavam ga
Volim seriju Dr.House, a Hugha sam gledala i u The man in the iron mask, Stuart Little ii Spooks.
Jako je neobičan. Mnogo ga gotivim.
Jako je neobičan. Mnogo ga gotivim.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Meni je pored Nathana Filliona, omiljeni glumac. :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Ne verujem da ovde nisam pisala.
Covek me odusevljava.
Gledala sam ga u Crnom Guji i House-u i nisam mogla da verujem da je to ista osoba.
Od sporednih uloga secam se da sam ga gledala u filmovima 101 dalmatinac i Poaro, za ostale se ne secam.
Svidja mi se pesma You don't know my mind
Covek me odusevljava.
Gledala sam ga u Crnom Guji i House-u i nisam mogla da verujem da je to ista osoba.
Od sporednih uloga secam se da sam ga gledala u filmovima 101 dalmatinac i Poaro, za ostale se ne secam.
Svidja mi se pesma You don't know my mind
Gledala sam ga u Dr House i još negde :P
Dobar je glumac, mnogo sam ga zgotivila posle Dr House.
Dobar je glumac, mnogo sam ga zgotivila posle Dr House.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
White Lady. wrote:Samo je bio u onoj sceni u Priajteljima. :D Super glumi i obožavam ga!
kurva sudbina. wrote:Volim seriju Dr.House, a Hugha sam gledala i u The man in the iron mask, Stuart Little ii Spooks.
OBOŽAVAM ČOVEKA!! ♥♥♥
~*~*~*~
* Diamond *- Boom Baby
- Broj poruka : 1847
Godina : 27
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1