Kaligrafija
+4
Gossip Girl.
Beautiful Dangerous
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
8 posters
Page 1 of 1
Kaligrafija
Kaligrafija je veština lepog pisanja i znam da je u našoj osnovnoj školi, pa i u mnogim drugim postojala sekcija i razni konkursi i takmičenja iz kaligrafije. Da li je vas nekada zanimala kaligrafija i šta mislite o tome?
Re: Kaligrafija
Kod nas nema sekcija, koliko ja znam -.-
Svi profesori me hvale kao lijepo pišem, i mogu reći da najljepše pišem u svom razredu, ali nemam ništa od toga :-)
Svi profesori me hvale kao lijepo pišem, i mogu reći da najljepše pišem u svom razredu, ali nemam ništa od toga :-)
Jao meni je to bas lepo,i svakako bi isli kad bi postojala takva sekcija. Moj deka je zna tako da pise,bas onaj krasopis.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Nemamo takvu sekciju,a sto se tice mog pisanja jako lepo pisem. XD
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Lepo pisem stampanu latinicu i pisanu cirilicu xD Ali samo kad se unesem u pisanje. U vecini slucajeva mi ispadne neki skrabopis. xD
StarLight- Candy Girl
- Broj poruka : 121
Godina : 27
Mogu i lepo da pisem i ocajno.
Ako mnogo zurim nije bas lepo, ali ako se potrudim ne pisem lose mada me nekad mrzi xD
Lepo pisem stampanu latinicu, pisanu ne pisem jer ne mogu uvek da se setim svih slova uvek posto je mnogo malo koristim pa me mrzi da mozgam.
Da je bilo u osnovnoj isla bih, da ima sada... Mozda bih isla ukoliko bi mi pomoglo da popravim rukopis.
Volela bih da znam da pisem krasnopis. Sva ona kitnjasta slova, sve uvijeno i lepo... Odusevljava me :)
Ako mnogo zurim nije bas lepo, ali ako se potrudim ne pisem lose mada me nekad mrzi xD
Lepo pisem stampanu latinicu, pisanu ne pisem jer ne mogu uvek da se setim svih slova uvek posto je mnogo malo koristim pa me mrzi da mozgam.
Da je bilo u osnovnoj isla bih, da ima sada... Mozda bih isla ukoliko bi mi pomoglo da popravim rukopis.
Volela bih da znam da pisem krasnopis. Sva ona kitnjasta slova, sve uvijeno i lepo... Odusevljava me :)
Aurora wrote:Mogu i lepo da pisem i ocajno.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Znam da su ovi u razredu moje sestre imali i neka takmičenja iz toga, mislim da su sekciju otpočeli tek kad sam ja otišla iz škole ili kad sam bila sedmi-osmi razred.
U svakom slučaju, ne pišem lepo, tako da mi ne vredi ništa.
U svakom slučaju, ne pišem lepo, tako da mi ne vredi ništa.
Imali smo u I i II razredu lepo pisanje; kosa - tanka, uspravna - debela. Smučilo mi se tad. Sad pišem lepo samo kad ne žurim i kada sam raspoložena što nije često.
Ne volim to, a i mislim da ne bih tako mogla da pišem svakodnevno.
Ne volim to, a i mislim da ne bih tako mogla da pišem svakodnevno.
Page 1 of 1