Bioskop/Pozorište
+21
Queeny
Wendy
Dvojki.<3
NeveLa
Half as pretty
mrs. sunshine
SlytherinGirl
Capre diem.
Aida14
Tie and Up.
Sirenna *
..Anja..
Polly Samson
Aurora
Beautiful Dangerous
Daenerys Targaryen
Praslin<3
tictac
Girl:*
LostSoul
Fallen Like The Sky.
25 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bioskop/Pozorište
Čini mi se da je bila tema za pozorište, ali nisam uspela da je nadjem, svakako sam ovu htela da otvorim samo za bioskop, ali nekad bude u paketu.
Da li postoje u vašem gradu, idete li i koliko često.
Da li postoje u vašem gradu, idete li i koliko često.
Re: Bioskop/Pozorište
Postoji jedan kulturan centar gde se izvode i pozorišne predstave, a i puštaju filmovi. Volim da idem. Malo više u pozorište, jer je tišina, dok je u bioskopu galama i.. Ne znam. Više cenim i volim pozorište.
Da imamo i bioskop i pozoriste.Idem stalno.Ali vise u bioskop!
Girl:*- Candy Girl
- Forever Young
Broj poruka : 100
Godina : 27
Obožavam da idem u pozorište. Poslednja predstava koju sam gledala bila je ''2020''. Onako, svidela mi se. U bioskop idem dva puta mesečno, otprilike. Idem sutra u Kolosej. :D
tictac- Sweet Girl
- Broj poruka : 575
Nedavno se otvorio, mada je zajedno i bioskop i pozorište.
Idem često, i volim. :)
Išla sam na glumu 5 godina, i prestala sam kad sam krenula u srednju, žao mi je zbog toga. :/
Idem često, i volim. :)
Išla sam na glumu 5 godina, i prestala sam kad sam krenula u srednju, žao mi je zbog toga. :/
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
U pozorište dosta retko idem, skuplje su mnogo karte, a i nemam sa kim.
U bioskop ne idem onoliko često koliko bih htela i to nije zato što nemam sa kim, ili zato što su skupe karte (imamo popuste odredjenim danima) nego zato što je repertoar sraman jer se kod nas uglavnom distribuiraju filmovi koji će doneti najveći profit kvaliteta 0.
U bioskop ne idem onoliko često koliko bih htela i to nije zato što nemam sa kim, ili zato što su skupe karte (imamo popuste odredjenim danima) nego zato što je repertoar sraman jer se kod nas uglavnom distribuiraju filmovi koji će doneti najveći profit kvaliteta 0.
Bila sam skoro u beogradskom dramskom,i gledala predstavu Eling. Mnogo mi se svidela,pogotovo sto je glumio Ljubomir Bandovic,a njega mnogo volim. :)
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Bioskop je jadan i 6 meseci pustaju isti film. Uglavnom od pre par godina.
Pozoriste je ok, retko kad imam sa kim da idem i nisam bas mnogo predstava gledala. Uvek isplaniram da odem i nesto iskrsne. Mada ne padam u nesvest od kvaliteta predstava
Pozoriste je ok, retko kad imam sa kim da idem i nisam bas mnogo predstava gledala. Uvek isplaniram da odem i nesto iskrsne. Mada ne padam u nesvest od kvaliteta predstava
U mom gradu skoro nikada nema ništa u bioskopu.
Kad ima, uglavnom volim da odem.
Kad ima, uglavnom volim da odem.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Ima ovde u NS-u Srpsko Narodno Pozoriste, ono je glavno, ima ih jos tu u centru ^^ Imala sam koncerte folklora u SNP-u :)
A u bioskop odem kad ima nesto dobro,tj kad idu moji, inace retko..
A u bioskop odem kad ima nesto dobro,tj kad idu moji, inace retko..
..Anja..- Candy Girl
- Broj poruka : 163
A da,bila sam u petak u bioskopu gledala Sesir profesora Koste Vujica (:
Ovih dana moram da odem da pogledam Ustanicku ulicu i Crnu Zoricu
Ovih dana moram da odem da pogledam Ustanicku ulicu i Crnu Zoricu
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Kod mene pustaju bas zanimljive filmove.Komedije,uglavnom.Tako da u bioskop idem cesto.
A u pozoriste idem samo sa skolom.
A u pozoriste idem samo sa skolom.
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Aurora wrote:Bioskop je jadan i 6 meseci pustaju isti film. Uglavnom od pre par godina.
Pa i kod nas ioako je dobar bioskop često dugo drže filmove, uglavnom crtaće, mislim da se Tangled godinu dana puštao.
Kod nas ne pustaju nista drugo. Ili ga puste 2-3 puta pa onda samo stoji poster i tako ne radi bioskop par meseci... I tako u krug.
Pa dobro je da bar imate bioskop, nama je u Novom Sadu koji je veliki grad godinama bio zatvoren najveći bioskop i isto nam je tako bilo.
Jako volim da idem na zanimljive filmove u bioskop i predstave u pozorište... Živim u malom gradu, neorganizovanom, tako da idem kad god ima nešto... A to, nažalost, nije tako često...
Aida14- Candy Girl
- Broj poruka : 31
Obozavam da idem u bioskop..Nekako mi je drugaciji osecaj,nego kada gledam film na TV-u ili racunaru.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Ja sam poslednji put u bioskopu bila u julu prosle godine... xD a inace sam za ceo zivot u bioskopu bila mozda 3 ili 4 puta. Jbg, u mom raspalom gradu nema bioskop =.= Ali bar ima pozoriste. :D
SlytherinGirl- Candy Girl
- Broj poruka : 272
Ne idem ni u bioskop ni u pozoriste, ali vise volim pozoriste jer ono sto pogledas u bioskopu mozes pogledati i kuci :)
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Evo napravili su bioskop.Cudo pa ne pustaju sve jedan isti film.
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
U ovoj našoj kasabi ima nešto, ne mogu da ga okarakterišem ni kao bioskop ni kao pozorište. Uglavnom, retko kad radi.
NeveLa- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1157
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2